ücretli öğretmenlik

Heryerde var bu, malesef ya atanacaksın ya atanacaksın. Atanmadan önce benim de ayaklarım başım gözlerim heryerim ağrırdı şimdiki maaşımın yarısını bile alamıyordum. Kötü bir durum, ama iki ucu b.klu değnek çalışsan bi türlü çalışmasan bi türlü

sorması ayıp olur mu bilemiyorum ama ne kadar vereceklermiş acaba maaş, gerçi daha almamışsınızdır ama 1000 lirayı geçermiymiş sordunuz mu

Yok sıralamam da iyi değil. Olsa bile 1115 kişilik kontenjan vermişler bu yıl bize. Sınıfcılar norm fazlası oldugu halde 6bin vermişler onlara da. O yetmedi bir de bizim bölümlere sınıfcıları geçirdiler.Biz de kontenjan nerede diye ağlıyoruz boş yere. Herkes her işini görüyor ama rahatca

inşallahh canım
yorgunluk gene aynı olur ama değiyo dersin bari
sorması ayıp olur mu bilemiyorum ama ne kadar vereceklermiş acaba maaş, gerçi daha almamışsınızdır ama 1000 lirayı geçermiymiş sordunuz mu
estağfurullah ben günlük 54 biliyorum ama müdür 8 liradan falan hesaplanır saati diyor
günlük 6 sat

1000 lira altı olur gibi
çalışmadığımız günler kesliyor

onu hiç sorma

lilyen .!.:
Bu konulardan anlamıyorum pek ama
onca öğretmen atama bekliyor, neden onları atamak yerine ücretli öğretmenlik diye bir şey koymuşlar
cidden bilmediğimden soruyorum

Mesela ben su an dogum iznindeyim benim yerime atama yaparsa ben gididurumu öğretmene ne olacak yani ben izindeyken yerime ücretli aliyor ben gidince isten cikiyor ben devam ediyorum bir de genelde büyük şehirlere de özellikle Ankara pek atama yapmayip ücretli calistiriyorlar çünkü eş durumu tayini çok oluyor kadroları bos birakiyorlar

Çok kişi var öyle aslında sınıfçı, rahat yer değiştirebilmek için yan branşlarına geçtiler. Çoğu pişman oldu sonra yapamadılar, adam kaç yıldır sınıfçı, unutmuş herşeyi, zorlandılar bayaa, Kendi çocuklarının Matematiğine bir sınıfçının girmesini isterlermiydi acaba, gerçi onlarda kendince haklı, hak verilince kullandılar.

aynı ilde oldukları halde sırf eşiyle aynı okulda olmak için branş değiştirenler var yani gayet keyfi. Tamam hak verilmiş ama o kadar atama bekleyen insan varken bunu nasıl yapıyorlar? O para boğazlarından nasıl geçiyor ben anlamıyorum inan ki.. Şöyle bir şey bana göre, ülkede hırsızlık serbest olsa yapacak insanlar var...

su ucretlı ögretmen sacmalıgı bı kalksa ortadan ne olurdu yarabbım kaç yıl çalıştın bılmıorum ama ucretlı olupda ben sadece paramı bılırım banane dıyıp hıcbı sorumluluk almayanlarda var maalesef her acıdan sorun yanı sızın acınızdan bızım acımızdan ıdare acısında sorun ver kadrosunu nıye ugrastırıyosun senelerce ben 3 yıl ucretlı çalıştımda kadroya anca gectım ve anladımkı devlet ucretlılerı ıyı kesıyo valla aynı ısı yap 3te bır para al bunu goren öğretmen kardesımde bana ne nolursa olsun dıo hıcbıseyı sallamıo mudur bıse dese gıderım haaa dıo dıyemıolar gecen yıl zumrem ucretlıydı her turlu resmı evrakı bana bıraktı hocam ben anlamıom bı zahmet sen yapıver tamam yapıyım da nereye kadar benımde kendı yukumluluklerım var valla canım napıp edıp atancaksın baska yolu yok yada kendı ısını kurcaksın oda yoksa evlenceksın oturup evının hanımı olcaksın o kadar okulu bıtırdıkten sora devletımızın nacızane polıtıkası olan 3 cocuk olayına karısacaksın (!) (!) (!)

Haklısınız elden bir şey gelmiyor maalesef
Hayırlı olsun bu arada.Kolaylıklar diliyorum size

Tabi bir miktar alınması şart böyle durumlar için.Ben
tamamen boşta olan kadrolardan bahsediyorum...

brans degıstırenler norm fazlasıydı derse gırmıolardı bosuna para alıolardı :) göruyon mu sıstemı sakın sorgulamayın mantıklı hıcbı yanı yok ıcınden çıkamassınız hele hak hukuk yavrum hiç gırmeyın oralara artık hepımız bvırılerının ıkı dudagı arasındayız

hak verilmis ama ne kadar etik. yan alanina gecenlerin cocuklarinin dersine yan alanina gecis yapanlar girsin ins. ne diyim. plansiz milli egitimin plansiz isleri. ins ataninca daha iyi anlayacaksiniz mebin ne kohne bi kurum oldugunu. 4+4 den ince subatta 5bin sinifci aldilar nisanda 4+4e gectiler. sinifcilar fazlalik oldu kasimda fazlaliklari bransa gecirdiler. ve hala sinifci aliyorlar. e madem boyle bence diger branscilari hic atamasinlar sadece sinifci alsinlar sonra baska branslara gecirirler nasil olsa

Yok girmiyorum zaten hakka hukuka, ben Allah'a havale ediyorum.

hocam biz fahri oluyoruz

onlar vekil

yani sizin vekiliniz

ben öyle biliyorum

benim sınıfımın doğum vb.izninde olan bi öğretmene ait değil

birde anaokulları tam günde yarıma düşürülmüş
kulub diye bişey çıkmış
Bende okul öncesi öğretmeniyim ağustosta başvurmu yaptım hala haber gelmedi

hangi il canım sıralaman kaç
tercih yaptın mı

dediğim gibi vicdani bi görev

ben aldığım her kuruşun hakkını veririm

akşam ayaklarım ağrıyor resmen çivi batıyor ama yüreğim rahat en azından

zümreye gelince

ilk zümrede hiç konuşamadım

Sıralama derken ben sınava girmedim başvuru doneminde yaptım milli eğitime gidip başvuru yapıyosun cıkarsa eger alıyorlar İstanbul canım ya ..

Sıralama derken ben sınava girmedim başvuru doneminde yaptım milli eğitime gidip başvuru yapıyosun cıkarsa eger alıyorlar İstanbul canım ya ..
canım kpss sıralaman tercih için sormuştum

ücretlidede kpss puan üstünlüğüne göre gene görevlendirme oluyor
en son boş yer kalırsa kpssiz o bölüm mezunu
yoksa herhangi lisans-önlisans-lise diye gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…