- 14 Mart 2013
- 7.536
- 3.713
- 448
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
Yok sıralamam da iyi değil. Olsa bile 1115 kişilik kontenjan vermişler bu yıl bize. Sınıfcılar norm fazlası oldugu halde 6bin vermişler onlara da. O yetmedi bir de bizim bölümlere sınıfcıları geçirdiler.Biz de kontenjan nerede diye ağlıyoruz boş yere. Herkes her işini görüyor ama rahatcaevet
emin olun çocukların boş yetişmesinin sebeblerinden biri
vicdanen yapılacak bi iş öğretmnlik
hatta iş denmemeli adına
bire ücret konusu böyle olunca
bi çok kişi banane diyebiliyor
hayırlısı
kpss kaç sıralamnız umud yok mu
bende atanma ihtimali sıfır olduğu için başvurmuştu
gerçi tercihimide yaptım
hakkari çukurca -şırnak cizre -van
ben ne nane yedim demicemgelmez zaten
inşallahh canımHeryerde var bu, malesef ya atanacaksın ya atanacaksın. Atanmadan önce benim de ayaklarım başım gözlerim heryerim ağrırdı şimdiki maaşımın yarısını bile alamıyordum. Kötü bir durum, ama iki ucu b.klu değnek çalışsan bi türlü çalışmasan bi türlü
estağfurullah ben günlük 54 biliyorum ama müdür 8 liradan falan hesaplanır saati diyorsorması ayıp olur mu bilemiyorum ama ne kadar vereceklermiş acaba maaş, gerçi daha almamışsınızdır ama 1000 lirayı geçermiymiş sordunuz mu
Yok sıralamam da iyi değil. Olsa bile 1115 kişilik kontenjan vermişler bu yıl bize. Sınıfcılar norm fazlası oldugu halde 6bin vermişler onlara da. O yetmedi bir de bizim bölümlere sınıfcıları geçirdiler.Biz de kontenjan nerede diye ağlıyoruz boş yere. Herkes her işini görüyor ama rahatca
lilyen .!.:Bu konulardan anlamıyorum pek ama
onca öğretmen atama bekliyor, neden onları atamak yerine ücretli öğretmenlik diye bir şey koymuşlar
cidden bilmediğimden soruyorum
Çok kişi var öyle aslında sınıfçı, rahat yer değiştirebilmek için yan branşlarına geçtiler. Çoğu pişman oldu sonra yapamadılar, adam kaç yıldır sınıfçı, unutmuş herşeyi, zorlandılar bayaa, Kendi çocuklarının Matematiğine bir sınıfçının girmesini isterlermiydi acaba, gerçi onlarda kendince haklı, hak verilince kullandılar.Yok sıralamam da iyi değil. Olsa bile 1115 kişilik kontenjan vermişler bu yıl bize. Sınıfcılar norm fazlası oldugu halde 6bin vermişler onlara da. O yetmedi bir de bizim bölümlere sınıfcıları geçirdiler.Biz de kontenjan nerede diye ağlıyoruz boş yere. Herkes her işini görüyor ama rahatca
aynı ilde oldukları halde sırf eşiyle aynı okulda olmak için branş değiştirenler var yani gayet keyfi. Tamam hak verilmiş ama o kadar atama bekleyen insan varken bunu nasıl yapıyorlar? O para boğazlarından nasıl geçiyor ben anlamıyorum inan ki.. Şöyle bir şey bana göre, ülkede hırsızlık serbest olsa yapacak insanlar var...Çok kişi var öyle aslında sınıfçı, rahat yer değiştirebilmek için yan branşlarına geçtiler. Çoğu pişman oldu sonra yapamadılar, adam kaç yıldır sınıfçı, unutmuş herşeyi, zorlandılar bayaa, Kendi çocuklarının Matematiğine bir sınıfçının girmesini isterlermiydi acaba, gerçi onlarda kendince haklı, hak verilince kullandılar.
su ucretlı ögretmen sacmalıgı bı kalksa ortadan ne olurdu yarabbım kaç yıl çalıştın bılmıorum ama ucretlı olupda ben sadece paramı bılırım banane dıyıp hıcbı sorumluluk almayanlarda var maalesef her acıdan sorun yanı sızın acınızdan bızım acımızdan ıdare acısında sorun ver kadrosunu nıye ugrastırıyosun senelerce ben 3 yıl ucretlı çalıştımda kadroya anca gectım ve anladımkı devlet ucretlılerı ıyı kesıyo valla aynı ısı yap 3te bır para al bunu goren öğretmen kardesımde bana ne nolursa olsun dıo hıcbıseyı sallamıo mudur bıse dese gıderım haaa dıo dıyemıolar gecen yıl zumrem ucretlıydı her turlu resmı evrakı bana bıraktı hocam ben anlamıom bı zahmet sen yapıver tamam yapıyım da nereye kadar benımde kendı yukumluluklerım var valla canım napıp edıp atancaksın baska yolu yok yada kendı ısını kurcaksın oda yoksa evlenceksın oturup evının hanımı olcaksın o kadar okulu bıtırdıkten sora devletımızın nacızane polıtıkası olan 3 cocuk olayına karısacaksın (!) (!) (!)arkadaşlar selamlar
bu ne acele diyebilirsiniz
ama ayacıklarım bi ağrıyor bi ağrıyor ölüyorum yorgunluktan
ilk hafta zor geçiyor haliyle birde kurallar vb. oturmadı
bu hafta 2. haftamızı bitireceğiz inşALLAH
hayır yani bu çok sevgili devlet anamız babamız bacımız teyzemizz
hadi kadroluyu minnacacık atıyosun
nasıl olsa benim ücretli öğretmenim var diyorsun
ama sevgili devletimiz hükümetimiz
hiç mi acımıyorsun bizlere
en azından saat ücretini biraz çıkart diimi
çok sevgili müfettişlerinizin istediği çooooooooooooooookcaaa belgelerlemi uğrasalım
çocuklarımızlamı ilgilenelim
velilerlemi
lütfen tüm ücretli öğretmenlerin hakkını verin
unutmayın onlarda olmasa ...................
kadrolu atanıpta ücretli öğretmenlere bi hışımla hava basıp gidenlere
gidecek olanlara topiğimiz kapalıdır
böyle bişey mümkün olsa şu dakika bırakırım
biz başvurmasak büro yönetimi mezunu gider öğretemenlik yapar
yalan mı?
misal ben asla ve kat'a anaokulundan başka hiçbir branşta çalışmam (büyük konuşmayım tabi ama )
Nasıl olacak o iş? Misal kadın kadrolu, 1 yıl doğum iznine çıkmış, yerine kadrolu mu atanacak? Atansa esas kadrolu gelince ne olacak? Bir kısım sürekli göçebe olacak o vakit. Bir sene orada, bir dönem burada...
brans degıstırenler norm fazlasıydı derse gırmıolardı bosuna para alıolardı :) göruyon mu sıstemı sakın sorgulamayın mantıklı hıcbı yanı yok ıcınden çıkamassınız hele hak hukuk yavrum hiç gırmeyın oralara artık hepımız bvırılerının ıkı dudagı arasındayızaynı ilde oldukları halde sırf eşiyle aynı okulda olmak için branş değiştirenler var yani gayet keyfi. Tamam hak verilmiş ama o kadar atama bekleyen insan varken bunu nasıl yapıyorlar? O para boğazlarından nasıl geçiyor ben anlamıyorum inan ki.. Şöyle bir şey bana göre, ülkede hırsızlık serbest olsa yapacak insanlar var...
Yok girmiyorum zaten hakka hukuka, ben Allah'a havale ediyorum.brans degıstırenler norm fazlasıydı derse gırmıolardı bosuna para alıolardı :) göruyon mu sıstemı sakın sorgulamayın mantıklı hıcbı yanı yok ıcınden çıkamassınız hele hak hukuk yavrum hiç gırmeyın oralara artık hepımız bvırılerının ıkı dudagı arasındayız
ınsallah bu egıtımı boyle batırıp herkesı magdur edenler allaha havale olsunYok girmiyorum zaten hakka hukuka, ben Allah'a havale ediyorum.
Mesela ben su an dogum iznindeyim benim yerime atama yaparsa ben gididurumu öğretmene ne olacak yani ben izindeyken yerime ücretli aliyor ben gidince isten cikiyor ben devam ediyorum bir de genelde büyük şehirlere de özellikle Ankara pek atama yapmayip ücretli calistiriyorlar çünkü eş durumu tayini çok oluyor kadroları bos birakiyorlar
Bende okul öncesi öğretmeniyim ağustosta başvurmu yaptım hala haber gelmedi
su ucretlı ögretmen sacmalıgı bı kalksa ortadan ne olurdu yarabbım kaç yıl çalıştın bılmıorum ama ucretlı olupda ben sadece paramı bılırım banane dıyıp hıcbı sorumluluk almayanlarda var maalesef her acıdan sorun yanı sızın acınızdan bızım acımızdan ıdare acısında sorun ver kadrosunu nıye ugrastırıyosun senelerce ben 3 yıl ucretlı çalıştımda kadroya anca gectım ve anladımkı devlet ucretlılerı ıyı kesıyo valla aynı ısı yap 3te bır para al bunu goren öğretmen kardesımde bana ne nolursa olsun dıo hıcbıseyı sallamıo mudur bıse dese gıderım haaa dıo dıyemıolar gecen yıl zumrem ucretlıydı her turlu resmı evrakı bana bıraktı hocam ben anlamıom bı zahmet sen yapıver tamam yapıyım da nereye kadar benımde kendı yukumluluklerım var valla canım napıp edıp atancaksın baska yolu yok yada kendı ısını kurcaksın oda yoksa evlenceksın oturup evının hanımı olcaksın o kadar okulu bıtırdıkten sora devletımızın nacızane polıtıkası olan 3 cocuk olayına karısacaksın (!) (!) (!)
canım kpss sıralaman tercih için sormuştumSıralama derken ben sınava girmedim başvuru doneminde yaptım milli eğitime gidip başvuru yapıyosun cıkarsa eger alıyorlar İstanbul canım ya ..
aminnn canımm sağolasınHaklısınız elden bir şey gelmiyor maalesef
Hayırlı olsun bu arada.Kolaylıklar diliyorum size
Tabi bir miktar alınması şart böyle durumlar için.Ben
tamamen boşta olan kadrolardan bahsediyorum...
hocam biz fahri oluyoruz
onlar vekil
yani sizin vekiliniz
ben öyle biliyorum
benim sınıfımın doğum vb.izninde olan bi öğretmene ait değil
birde anaokulları tam günde yarıma düşürülmüş
kulub diye bişey çıkmış
hangi il canım sıralaman kaç
tercih yaptın mı
dediğim gibi vicdani bi görev
ben aldığım her kuruşun hakkını veririm
akşam ayaklarım ağrıyor resmen çivi batıyor ama yüreğim rahat en azından
zümreye gelince
ilk zümrede hiç konuşamadım[/QUOTE
kesınlıkle vıcdanı ama goreceksın paradan baska bısey gormeyen o kadar cok ınsan var kı bazen meslekten soguyo ınsan bunlar öğretmense ben neyım dıosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?