Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hiç denk gelmedim önlisans mezunu bir öğretmene. Eskiden oluyormuş diye duydum sadece.. 10 yıllık öğretmenimKonu ile alakasız ama bisey sormak istiyorum.Burada bir okulda duydum.Önlisans Laborant mezunu birini okula öğretmen diye almışlar öğretmenlik yapıyor.Yani duyunca ağzım açık kaldı.Olabilir mi böyle bisey.Bu kadar atanmayı bekleyen ogretmen varken bu haksızlık değil mi?Eğitim sistemi bu kadar mı yerlerde.
Bu dediğim kişi atanmamis zaten.Sadece laboratuvar mezunu.Saglikla ilgili bir derse giriyormuş.Alip okula öğretmen yaptılar.Ben hiç denk gelmedim önlisans mezunu bir öğretmene. Eskiden oluyormuş diye duydum sadece.. 10 yıllık öğretmenim
Meslek lisesinde olabiliyorlar diye biliyorum. Ama yine bir belge alınması gerekiyor sanırım.Bu dediğim kişi atanmamis zaten.Sadece laboratuvar mezunu.Saglikla ilgili bir derse giriyormuş.Alip okula öğretmen yaptılar.
Ben ilk okul ortamokul veya lise sandım. Meslek liseleri ayrı..Bu dediğim kişi atanmamis zaten.Sadece laboratuvar mezunu.Saglikla ilgili bir derse giriyormuş.Alip okula öğretmen yaptılar.
Meslek liselerinde olabiliyor mu?Yani bilmiyorum ama.bana çok saçma geldi ne alakası var onun öğretmenlikle.Ben ilk okul ortamokul veya lise sandım. Meslek liseleri ayrı..
Eğitim fakültesi ve sağlık alanı oldukça birbirinden farklı olduğu için böyle bir yöntem izleniyor, düşününce mantıklı aslında. Meslek lisesinde daha çok mesleki dersler olduğu için birebir işi bilenden öğrenmeleri mantıklı. Arkadaşımın mühendis babası da meslek lisesinde öğretmenlik yapıyordu bunun birçok örneği var.Meslek liselerinde olabiliyor mu?Yani bilmiyorum ama.bana çok saçma geldi ne alakası var onun öğretmenlikle.
Mantıklı filan değil meslek dersleri i verecek öğretmenler de atama bekliyor.Eğitim fakültesi ve sağlık alanı oldukça birbirinden farklı olduğu için böyle bir yöntem izleniyor, düşününce mantıklı aslında. Meslek lisesinde daha çok mesleki dersler olduğu için birebir işi bilenden öğrenmeleri mantıklı. Arkadaşımın mühendis babası da meslek lisesinde öğretmenlik yapıyordu bunun birçok örneği var.
Şöyle söyleyeyim annem hemşire emeklisi ama formasyonu da vardı meslek lisesinde çalıştı bir kaç yıl ki onun verdiği eğitimi düz öğretmen veremez çünkü özel bilgi gerektiriyor. Ön lisans mezunu olması konusunda haklısınız bence de…Meslek liselerinde olabiliyor mu?Yani bilmiyorum ama.bana çok saçma geldi ne alakası var onun öğretmenlikle.
Sorun zaten her bölümün meslek dersi verecek öğretmeni olmaması. Ben eğitim fakültesinde sağlıkla ilgili meslek dersi veren bölüm duymadım hiç. İlk yardım öğretmenliği vs gibi bir bölüm yok fakültede.Mantıklı filan değil meslek dersleri i verecek öğretmenler de atama bekliyor.
Özel okullar da var çokça sadece devlet olarak bakmayım. Kadrolu değildir ki zatenMantıklı filan değil meslek dersleri i verecek öğretmenler de atama bekliyor.
Bizim oralarda da var örnekler. Küçük bir şehir maalesef. Öğretmen bulunamadığından değil elbet. Torpilden.Konu ile alakasız ama bisey sormak istiyorum.Burada bir okulda duydum.Önlisans Laborant mezunu birini okula öğretmen diye almışlar öğretmenlik yapıyor.Yani duyunca ağzım açık kaldı.Olabilir mi böyle bisey.Bu kadar atanmayı bekleyen ogretmen varken bu haksızlık değil mi?Eğitim sistemi bu kadar mı yerlerde.
Tanıdığınız varsa her şey mümkün. Hatta söylediğiniz bana garip gelmedi çünkü daha absürt durumlar olabiliyor ücretli öğretmenlikte. Açıköğretim İşletme mezunu insanların Tarih derslerine girdiğini gördü bu gözler. Onca Tarih mezunu başvuru yaparken... Müdür tanıdıksa veya ilçe Mem'de tanıdık varsa kolay. O kadar üzgünüm ki...Konu ile alakasız ama bisey sormak istiyorum.Burada bir okulda duydum.Önlisans Laborant mezunu birini okula öğretmen diye almışlar öğretmenlik yapıyor.Yani duyunca ağzım açık kaldı.Olabilir mi böyle bisey.Bu kadar atanmayı bekleyen ogretmen varken bu haksızlık değil mi?Eğitim sistemi bu kadar mı yerlerde.
Yani ne diyeyim bilmiyorum.Ben ilk defa duyduğum için çok sasirmistim.Demek ki örnekleri çok varmış.O kadar dirsek çürütüp emek veren öğretmenlerin ahı kimsede kalmasın.Tanıdığınız varsa her şey mümkün. Hatta söylediğiniz bana garip gelmedi çünkü daha absürt durumlar olabiliyor ücretli öğretmenlikte. Açıköğretim İşletme mezunu insanların Tarih derslerine girdiğini gördü bu gözler. Onca Tarih mezunu başvuru yaparken... Müdür tanıdıksa veya ilçe Mem'de tanıdık varsa kolay. O kadar üzgünüm ki...
Yani bilmiyorum işleyiş nasıl, şikayet edilse nasıl bir yol izlenir ama kimi kime sikayet edeceğiz.Bizim oralarda da var örnekler. Küçük bir şehir maalesef. Öğretmen bulunamadığından değil elbet. Torpilden.
Ben sağlık meslek lisesini bitirdim.Bizim öğretmenlerimizin hepsi zaten saglikciydi.Ya hemşire ya sağlık memuru ama onların yine de ekstra bir egitimi vardır dediginiz gibi.Ama bu bahsettiğim kişi önlisans lâboratuvar mezunu sadece.Şöyle söyleyeyim annem hemşire emeklisi ama formasyonu da vardı meslek lisesinde çalıştı bir kaç yıl ki onun verdiği eğitimi düz öğretmen veremez çünkü özel bilgi gerektiriyor. Ön lisans mezunu olması konusunda haklısınız bence de…
Olabiliyor maalesef ki.Konu ile alakasız ama bisey sormak istiyorum.Burada bir okulda duydum.Önlisans Laborant mezunu birini okula öğretmen diye almışlar öğretmenlik yapıyor.Yani duyunca ağzım açık kaldı.Olabilir mi böyle bisey.Bu kadar atanmayı bekleyen ogretmen varken bu haksızlık değil mi?Eğitim sistemi bu kadar mı yerlerde.
Konu ile alakasız ama bisey sormak istiyorum.Burada bir okulda duydum.Önlisans Laborant mezunu birini okula öğretmen diye almışlar öğretmenlik yapıyor.Yani duyunca ağzım açık kaldı.Olabilir mi böyle bisey.Bu kadar atanmayı bekleyen ogretmen varken bu haksızlık değil mi?Eğitim sistemi bu kadar mı yerlerde.