Ücretli Öğretmenlik Hakkında??

Kusura bakmayın geç yazıyorum.
Evet Şubatta puanlar çok düştü bizim branşımızda geçen seneye göre. Ama bu ekstra olan bir şey çok fazla alım vardı önümüzdeki yıl belki hiç kadro açılmayacak eylül ataması iptal olabilir diye söylentiler var.
O yüzden kpssyle çalışmayı beraber götürmeyi düşündüm ben de. Puanım atanmak için yeterli ama 90 üstü yapıp istediğim yere atanmak istiyorum.. Maddi olarak ihtiyacım yok amacım çalışmaya başlayarak düzen kurmak Boş kaldığım zaman hiç ders çalışamıyorum çünkü bütün gün uykuda geçiyor

Ben de en azından tecrübe katar diye düşündüm maaşı sigortası çok da önemli değil boşta kalmaktan iyidir herhalde

Eğer öyle bir uygulama getirdilerse gerçekten iyi olmuş herkes kendi branşında çalışmalı diğer türlüsü öğrenciye büyük zarar
Zaten ilköğretim verseler ben istemem kimsenin hakkına giremem uzman olmadığım bir alanda çalışarak

Yakinlarda bi okul varsa eger ve bosluk varsa okul da bildirmemisse bu boslugu direk mudurle gidip boyle boyle ben bu mahallede oturuyorum kendi mahallemdeki okula baslamak istiyorum kpss surecinde derseniz. O da bi yerleri arayip bildirip direk sizi alabilir isterse. Siz evraklarinizi direk mudure teslim ederainiz benim ablam oyle yapmisti abim de o okulda ogretmen oldugu icin donem ortasiydi zaten cok bosluk vardi 4 ogretmen kadar. Kendi bransi hile degildi maalesef ama ise baslayacakti falan 900 lira gbi bi para versikleri ovin hem de haftanin 4 gunu ful. Ablam da vazgecti

Ben de en azından tecrübe katar diye düşündüm maaşı sigortası çok da önemli değil boşta kalmaktan iyidir herhalde

Ücretli öğretmenlik yapmaya başlamadan önce ben de aynen senin gibi düşünmüştüm canım. Belki sen keyif alırsın biraz da şans işi tabi.

Öncelikle okullarda ihtiyaç olup olmadığı önemli her okul müdürü için geçerli olmayabilir. Eğer tanıdık öğretmen filan varsa sorabilirsin ihtiyaç var mı diye. İlçe meb e form bırakman yeterli şu an dönem başladı o işler bitmiştir seneye eylül ayınının başında yaparsınız. Aama kpss hazırlığınızı sekteye uğratmasın çünkü cidden yorucu öğretmenlik benim ekstra bişeye çalışma gücüm pek kalmıyor. Ana sınıfı bildigim kadarıyla atamanızda iyi önceliğin kpss olsa daha mı iyi olur? derim

Çok yorucu olmaz diye düşündüğüm için ücretli istedim bende özel okullarda falan mümkün değil çünkü şartları çok ağır. Önceliğim kpss ama şu var evde boş durduğumda ders çalışamıyorum bir şeyle oyalanmak istiyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…