• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ücretli öğretmenlik hakkında?

ya arkadaslar bende işletme mezunuyum.Durumlar okadar vahimki ücretli öğretmenliğe mum oldum desem yerıdır.Ben evraklarımı hazırladım yarın teslım edıcem ıl mıllı egıtıme.Acaba bunun dısında yapmam gereken bısey varmı?? Ihtıyac varsa ılcelerede verıyolarmı?

ya arkadaslar bende işletme mezunuyum.Durumlar okadar vahimki ücretli öğretmenliğe mum oldum desem yerıdır.Ben evraklarımı hazırladım yarın teslım edıcem ıl mıllı egıtıme.Acaba bunun dısında yapmam gereken bısey varmı?? Ihtıyac varsa ılcelerede verıyolarmı?

ile değil ilçe milli eğitime veriliyo dilekçe zaten. en azından istanbulda uygulama bu şekilde. ama verilen dilekçe sadece başvurulan ilçe içinde değerlendiriliyor. yani birden çok ilçeye başvurmak ihtiyaca göre, şansı arttırır tabi.

ücretli öğretmenlik kesinlikle torpil işi 2 yıldır işşsizim iki senedir başvuruorm ama beni alan olmuyo:( benden 1 buçuk sene sonra okulu ite kaka zorla bitiren sınıf arkadaşım okulu bitirri bitirmez ücretli öğretmenliğe başladı.babası öğretmen ya hey allahım ya allah mahvetsin bunları kızın dersin d'sinden haberi yok ne öğreticekse milli eğitimde çalışan adamın kendiside söyledi bana araya adam sokmazsan olmaz diye al işde daha nolcak bunlar türkiyenin yüz karası allaha havale ediorm hepsini:(:(:(

ücretli öğretmenlik kesinlikle torpil işi 2 yıldır işşsizim iki senedir başvuruorm ama beni alan olmuyo:( benden 1 buçuk sene sonra okulu ite kaka zorla bitiren sınıf arkadaşım okulu bitirri bitirmez ücretli öğretmenliğe başladı.babası öğretmen ya hey allahım ya allah mahvetsin bunları kızın dersin d'sinden haberi yok ne öğreticekse milli eğitimde çalışan adamın kendiside söyledi bana araya adam sokmazsan olmaz diye al işde daha nolcak bunlar türkiyenin yüz karası allaha havale ediorm hepsini:(:(:(

Her yerde aynı şey geçerli değil bence.
Ben de ücretli öğretmenlik yapıyorum ama araya torpil sokmadık.
Kpss puanıma baktılar kabul edildi.
Tabiki torpil olan yerler vardır.
Sizin bıranşınız ne Eğitim Fakültesi mezunu musunuz?
Eğer değilseniz zaten önceliği Eğitim Fakültelerine veriyorlar.

Açıköğretim işletme bölümü mezunuyum. Bizde formasyon eğitimi alabiliyor muyuz? Alabiliyorsak nasıl? Bilgisi olan var mı?süprizzzzz

Back