• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ücretli Öğretmenler

biyolog_nil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
231
46
123
38
öğretmenler başlığı adı altında bu konuyu açtım ama burdan daha kesin çözüme ulaşırım sanırım.Ücretli öğretmenlik yapan arkdaşlar dan bilgi edinmek istiyorum.Bu yılki atanma umudu kesinlenlerden biri olarak yapmayı düşündüğüm bi iş..
aranızda yapanlar varsa bilgilerini paylaşabilirmi!!mafoldumben

ben 2006-2007 yılında yaptım.saat başı ücret alırsın..gitmediğin zaman ücretin o saat için kesilir.sana söylenen ücretten 50 kuruş aşağısı senin alacağın paradır.mesela benim yaptığım zaman saat ücreti 5 tl demişlerdi ama bu paradan senin sigortanı yatırdıkları için az alıyorsun..asıl paran ,saat başı 4,5 tl oluyor..bu yıl 6 tl imiş sanırım ..milli eğitime gidip başvuru yapıyorsun.genelde ağustos sonu eylül başı gibi olur başvurular..artık kısmet çıkarsa..birden fazla anlatabileceğin dersi yazıyorsun..mesela ben fizik mezunu idim,ingilizcede biliyordum..bana ing öğretmenliği verdiler..

anladım..kendi alanın dışında öğretmenlik yapıldığını bilmiyodum..
bende biyoloji mezunuyum..fen bilgisi derslerine hakimim.Orta öğretim seviseyinde ki öğrenciler için diyorum.Geçtiğimiz yıl bi kaç öğrenciye sbs hazırlık için yardım ettim.Dersanelerde çalışmk istemiyorum nedense.Çok yorucu ve tatil yok.Bu yol daha cazip geliyor bilmiyorum :s
peki bi sorum dha olucak yalnızca liselerdemi öğretmenlik yapabiliyoruz orta okullarda yapma şansımız varmı ??

güzelim neresi olursa yazabilirsin.sana 1. sınıf hariç 2, 3, 4, 5 ,6 ,7 ,8 ,9 10, 11 ,12 sınıftan birisini verirler.tabi gitmeme hakkın da var..anlatabileceğin dersleri yazarsın..artık kısmet çıkarsa..biraz zor oluyor..tanıdık lazım

hımmm bilmiyorum nasıl olucak dersane ortamınını bildiğim için en azından sabahtan akşma kdr olmam die düşünüyorum napalım artık atanıp kadroluya geçene kdr buda biraz tecrübe olur

Saati 5 liradan çok azmış yahu. Günde 5 saatten haftada 25 saat ders versen eline geçen para 25*5= 125 lira mı sadece? kALDI ki günde 5 saat ders anlatmak öldürür insanı .

retmenlergn08.gif

Back