üçlü test ,down sendromu lütfen yardımcı olun

bahem

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
12
1
arkadaşlar 16+1 haftalıken üçlü test yaptırdım sonuçlr
afp:41.00ng/ml 0.89 mom
ue3:0.93 ng/ml 0.70 mom
hcg:134.00 tu/ml 3.39 mom
yaşıma göre risk:1/840
yaş ve hormonlara göre:1/42
25 yaşındayım down sendromu çıktıgı için amniyosentez yaptırdım şimdi sonuçalrı bekliyorum fakat sizde sonuçları yorumlarsanız sevinirim... ayrıca testi yaptırdıgımda 16+1 ken gelen üçlü test raporunda 16+7 yazılmış bu da sonucu degiştirirmi lütfennn yardımcı olun kötü durumdayım

bebek 6 gün önde gelişiyor bana göre downlu olsaydı boyu gelişme persantiliyle aynı ya da geride olurdu...Bunlar sadece istatik bilgiler 47 de bir ihtimalle downlu olabilir sen 46 nın içindeysen?bu stres neden...takma bence sonucun iyi çıkacak bence:))

bebeğin haftasından önde gittiği için sonucun 1/42 çıkmıştır aynısı bendede oldu çünkü amniyosentez sonucun temiz gelicek bence ayrıca bu testler istatistik kesin sonuç vermiyor o yüzden kafana takma kendinide bebeğinide üzme

benim de 3lü taramaları kötü çıkmıştı bende amiyo yaptırdım allahıma şükür herşey yolundda cıktı oğlum bir yaşında şuan endişelenme bebegini üzme boşuna

inşallah öle gelirr elimde değil takmamak sonucu alana kadar rahatlayamıcam sanırımaltı gün geriden gelmesi çok önemli birşey degildir dimi??çok teşekkür ederim arkadaşalrr

geriden gelse 15+ lı bişey yazardı:)senin bebiş ileride hayatım...bebeğinin gelişimi 6 gün büyük...Sonuç buna göre farklı çıkmıştır takma...

kafa kalmadıı ki bendee:) geri ön karıştıı..çok sagoll bu arada kandanmı çıkarıyorlar ne kadarlık oldugunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…