- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.361
- 298
Allah Allah cogu 26 bılmez..bunu 30 lar bılır veya 28-29..yada beni illa buyuk göstermek ıcın bız o döneme yetişemedik havasındalar:))26 yım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah Allah cogu 26 bılmez..bunu 30 lar bılır veya 28-29..yada beni illa buyuk göstermek ıcın bız o döneme yetişemedik havasındalar:))26 yım
ben ilkokulda iken alıodum onların bilmemesi ilginç hakikaten bence de kendilerini kücük gosterme cabasındalarAllah Allah cogu 26 bılmez..bunu 30 lar bılır veya 28-29..yada beni illa buyuk göstermek ıcın bız o döneme yetişemedik havasındalar:))
Aaay bende o çatapatın kokusuna hayrandım..burnuma geldi şimdi bile..bayılıyodum bunlara...azcık azcık elime yüzüme sürüyodum....sanki çok pahalı parfümmüş gibi...
bide çatapat vardı...yere sürüyoduk çatır çatır ateş çıkarıyodu...bi keresinde parmağıma yapışmıştı patladı ve parmağımda kocaman bi delik açılmıştı...töbe etmiştim sonra....80 ler güzeldi be.....
valla ben 80 doğumluyum ne yasak vardı aileler ne kızardı gayet serbesttik valla....gidiyoduk oyuncakçıya sepetlerin içinden çekip alıyoduk..maytap alıyoduk bazen ama maytap pahalıydı...herkes alamıyoduAaay bende o çatapatın kokusuna hayrandım..burnuma geldi şimdi bile..
Yalnız çocuklara neden böyle patlayıcı yanıcı şeyler satılır bılmem..herseye yasak konulurken bunlar neden serbest..
Kızkacıran ve maytap patlatanlar vardı
Iyı yuzumuz gozumuz yanmadan bugunlere gelebılmısız..valla ben 80 doğumluyum ne yasak vardı aileler ne kızardı gayet serbesttik valla....gidiyoduk oyuncakçıya sepetlerin içinden çekip alıyoduk..maytap alıyoduk bazen ama maytap pahalıydı...herkes alamıyodu
Aaay hatırladım o sılgılerı..onunda kokusu geldi sımdı..oooff yaa herşey ozamanlarda guzeldı..simdi bıle kırtasiyeye gıdınce içim gidiyor..hala heves edıyorumHey gidi günler çocukluğumu hatırlattı bana bu kolonyalar..Ah bi de kokularını duyabilsek ekrandan, kokuların ne çok etkisi vardır hafızada.Bi de çocukluğumda arı maya silgileri vardı hatırlar mısınız pembe, yeşil.. mis gibi kokan...Hey gidi günler hey...ne saf ve temizdik çocukken
Satılıyor ya..yegenlerım alıyor bana arada o sakızdan hahhaha..sulugözçok sevdiğim bi şeker vardı patlayan şeker ...bazen tüm paketi ağzıma döküyodum dilim çok acıyodu
bide göz yaşartan sakız vardı onada bayılıyodum...ekşi bişeydi...olsada yesem...
Kanser yapıyomuş o kokular sonradan çıktı ya bu haber de kokulu kağıtlar fln da vardı o zamanlar hatıra defteri gibi çok hoşuma giderdi yaaAaay hatırladım o sılgılerı..onunda kokusu geldi sımdı..oooff yaa herşey ozamanlarda guzeldı..simdi bıle kırtasiyeye gıdınce içim gidiyor..hala heves edıyorum
Tmm işte nıye satılıuor bunlar çocuklara onu soruyorum bende..cocukların sıgara alması yasak ama kendılerını patlatmaları serbestya o catapat, kiz kaciran, maytap hepsi hala varlar guzeller.
Hatta çocuğun teki elini kaybetmisti kiz kaciran yüzünden
ayyy evet sulugözz!Hakkatten de gözümüz yaşara yaşara çiğnerdik.Keyif alırdık ekşisinden,acısından resmen :) o patlayan şekerlerden hala var ya bursada kafkas pastaneleri var ya yolunuz geçerse terminalde falan kasada oluyo mutlaka onlardan alıyorum denk geldikçe hala :)çok sevdiğim bi şeker vardı patlayan şeker ...bazen tüm paketi ağzıma döküyodum dilim çok acıyodu
bide göz yaşartan sakız vardı onada bayılıyodum...ekşi bişeydi...olsada yesem...
Patlayan seker şuan marketlerde satılan bı meyveli yogurdun ek malzemesı olarak satılıyor..ıkısonı karıştırıp yıyor sımdıkı nesıl..ben ıhtıyacımı ordan karsılıyorum..ayyy evet sulugözz!Hakkatten de gözümüz yaşara yaşara çiğnerdik.Keyif alırdık ekşisinden,acısından resmen :) o patlayan şekerlerden hala var ya bursada kafkas pastaneleri var ya yolunuz geçerse terminalde falan kasada oluyo mutlaka onlardan alıyorum denk geldikçe hala :)
Hahhahah vah yavrum..tahmın edebılıuorum o kokuyu..pöfür pöfürvalla öyle yoğun hatırlıyorum ki kokuları bi silgiye bi kolonyaya bi de ilk öğretmenimin sigara kokusuna doydum yeni baştan
Tmm işte nıye satılıuor bunlar çocuklara onu soruyorum bende..cocukların sıgara alması yasak ama kendılerını patlatmaları serbest
Neyse burda sıyası konuşmıyım sımdı..boşver insandan onemsız ne var bu memlekette..Satisi yasak ama yasaklara uyuluyor mu ki?