uçaktan korkuyorum passiflora içsem?

vuslatizmir

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2023
369
382
23
uçaga bincem korkuyorum passiflora diye sakinleştirici varmış içsem nasıl olur korkumu alır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
uçaga bincem korkuyorumm pasiflıro diye sakınlestirici varmıs içsem nasıl olur korkumu alırmı
Passiflora bitkisel bir şurup ,ben uyku için kendi kendime almıştım bi aralar hiç etkisini görmedim. Sizin aslında bunun için ilaca değil bi tık psiko terapiye ihtiyacınız olabilir.Tabii bunun için zaman gerekiyor ,çok mecbur değilseniz karayolu tercih edin.Daha sonra bu sorunu çözersiniz.

Uçak karayoluna oranla daha güvenli buna inanın içeri girince kendinizi otobüste gibi düşünün telefonunuza çevrimdışı izleyebileceğiniz dizi film indirebilirsiniz kafanız meşgul olur böylece bir de hostesleri düşün mesela havada yaşıyorlar onlar nasıl yapıyorsa ben de yaparım üstelik birkaç saatliğine diye kendinizi inandırırsanız daha rahat geçebilir yolculuğun iyi uçuşlar şimdiden

Pasiflora bitkisel bir şey, hiçbir işe yaramaz. Ciddi bir fobiniz varsa doktora görünün uygun bir hap verir

Yoğun anksiyete yaşadığım bir dönem vardı doktora gitmek yerine bunu kullanıyordum bir halta yaramadı.

uçaga bincem korkuyorum passiflora diye sakinleştirici varmış içsem nasıl olur korkumu alır mı?
Ben hapını alıyorum ben de heyecanımı yatıştırması için istedim eczacı onu önerdi
İlaç değil sakinleştirici bitkisel olduğu için zararı olmaz, ancak korkunuzu alır mı bilmiyorum
Benim heyecanım çok yatışmadı sanki, ama fazla uyku yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…