Uçakla mı arabayla mı gitmeli

ssoulfly

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
450
653
103
44
Merhaba hanımlar
Bu da mı dert demeyin lütfen görüş ve önerilerinize ihtiyacım var
Yazın İstanbul dan kayseri ye gitmeyi 15 gün kalmayı düşünüyorum. Bir çocuk iki yetişkin olacağız. Kendi arabamla gitmeyi düşünüyorum. Uzun yıllardır araç kullanıyorum onda bir sıkıntı yok. Ama araçla gitmeye gerek olur mu uçak daha mı mantıklı karar veremiyorum. Bir aklımda araba daha iyidir diyor. İstediğinde hoşuna giden bir yerlerde molanı verirsin vs tarzında. Daha önce hiç uzun seyahate çıkmadığım için bu konuda tecrübelerinize ihtiyacım var.
Tabii maddi boyutunu da düşünüyorum.

Ucak derim.
Yol yoruyor beni,araba kullanmayi sevmiyorum da.
Ayrica araba demek,park derdi demek,trafik demek su zamanda.
Bir istanbullu olarak hem fikir oldugumuzu dusunuyorum :)

Bence maddi olarak hangisi daha iyi ona bak.. ben olsam ucak derim

İstanbul Kayseri arası kaç saat? Belli km altındaki yerlere araba tercih etmek daha mantıklı diye bi video izlemiştim.

Ben araba diyorum. Uçakla giderseniz Sizi alandan alacak birileri var mı kayseride? Orada araba olmadan çocukla özgür olmanız çok zor. Araba kiralasanız dünyanın parası zaten

Maddi olarak coook daha uyguna geliyorsa ancak ucak tercih ederim ben. Cunku 15 gun oda aracsiz kalacaksınız. Gezmek veya bi yerden bir yere giderken kimseye bagli olmamak buyuk avantaj. Ki tek basiniza olsaniz tamam ama 3 kisi icin ucak asagi yukari arabayla ayni fiyata gelcek

Uzun yol deneyimi yoksa uçak derim. Eğer araba ile gitmekten endişe ediyorsan iz.
Diğer türlü araba . Arabaya aliskin bırisi olmadiginda zorlanir

Ben araba diyorum. Uçakla giderseniz Sizi alandan alacak birileri var mı kayseride? Orada araba olmadan çocukla özgür olmanız çok zor. Araba kiralasanız dünyanın parası zaten
Valla ben uçaktı otobüstü bıktığım için eşime araba alması için ısrar ettim. Tatiller çok eziyetli geçiyordu böyle. Arabadan sonra oh be işte tatil budur dediğimi hatırlıyorum

Araçla gitmeniz. 3 kişi gidiş dönüş eğer ilçeye de gideceksen nerden baksan 4000 tl ye gelir hemen hemen. Aracınla da gitsen aynıdır. Ama kışlık erzağını getirirsin. Ne bilim pikniğe gitmek istersin akrabaları dolaşmak istersin. Aracın kapında mis. Yani uçakla gitmekle araçla gitmek arasın fiyat farkı pek bulunmuyor. Aracınla gitmesen aracın yıpranmaz kilometresi yükselmez ve sizler yorulmazsınız. Uçağın da sıkıntıları istediğin ağırla getiremezsin ve kaçırma ihtimalin felan zihnen seni yora bilir

Bence de hemen hemen aynı hesaba denk geliyorsa araba daha iyi

Valla ben uçaktı otobüstü bıktığım için eşime araba alması için ısrar ettim. Tatiller çok eziyetli geçiyordu böyle. Arabadan sonra oh be işte tatil budur dediğimi hatırlıyorum
Çocuk küçükse araba daha iyi oluyor özellikle. Ne çişleri bitiyor ne mide bulantıları

Çocuk küçükse araba daha iyi oluyor özellikle. Ne çişleri bitiyor ne mide bulantıları
Of of çok fena travmalarım var bununla ilgili uçakta ağlama krizi mi desem, otobüste corul corul kusması mı neler neler ha kendi arabamizda da olmadı mı oldu ama ne yaptık kenara çektik çocuğu rahatlattik devam ettik mesela. Çocuklu yolculuk her türlü eziyet

Dikkat edilmesi gerekenler belli.

Araç için

Yakıt hesabı yapın.
Otoyol ücretlerini hesaplayın.
Yolda yeme içme parası olarak 600 TL ekleyin.

Uçak için

Bilet kontrolü yapın, saatler önemli
Havalimanına gidiş ve havalimanından geliş maliyetlerini hesaplayın

Kar zarar hesabını yapın.
Orada da gezecek edecekseniz araba diyorum.

Havaalanında yemek de var, burger king bile olmuş 120 tl tek kişi menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…