Valla ben uçaktı otobüstü bıktığım için eşime araba alması için ısrar ettim. Tatiller çok eziyetli geçiyordu böyle. Arabadan sonra oh be işte tatil budur dediğimi hatırlıyorumBen araba diyorum. Uçakla giderseniz Sizi alandan alacak birileri var mı kayseride? Orada araba olmadan çocukla özgür olmanız çok zor. Araba kiralasanız dünyanın parası zaten
Araçla gitmeniz. 3 kişi gidiş dönüş eğer ilçeye de gideceksen nerden baksan 4000 tl ye gelir hemen hemen. Aracınla da gitsen aynıdır. Ama kışlık erzağını getirirsin. Ne bilim pikniğe gitmek istersin akrabaları dolaşmak istersin. Aracın kapında mis. Yani uçakla gitmekle araçla gitmek arasın fiyat farkı pek bulunmuyor. Aracınla gitmesen aracın yıpranmaz kilometresi yükselmez ve sizler yorulmazsınız. Uçağın da sıkıntıları istediğin ağırla getiremezsin ve kaçırma ihtimalin felan zihnen seni yora bilirMerhaba hanımlar
Bu da mı dert demeyin lütfen görüş ve önerilerinize ihtiyacım var
Yazın İstanbul dan kayseri ye gitmeyi 15 gün kalmayı düşünüyorum. Bir çocuk iki yetişkin olacağız. Kendi arabamla gitmeyi düşünüyorum. Uzun yıllardır araç kullanıyorum onda bir sıkıntı yok. Ama araçla gitmeye gerek olur mu uçak daha mı mantıklı karar veremiyorum. Bir aklımda araba daha iyidir diyor. İstediğinde hoşuna giden bir yerlerde molanı verirsin vs tarzında. Daha önce hiç uzun seyahate çıkmadığım için bu konuda tecrübelerinize ihtiyacım var.
Tabii maddi boyutunu da düşünüyorum.
Çocuk küçükse araba daha iyi oluyor özellikle. Ne çişleri bitiyor ne mide bulantılarıValla ben uçaktı otobüstü bıktığım için eşime araba alması için ısrar ettim. Tatiller çok eziyetli geçiyordu böyle. Arabadan sonra oh be işte tatil budur dediğimi hatırlıyorum
Of of çok fena travmalarım var bununla ilgiliÇocuk küçükse araba daha iyi oluyor özellikle. Ne çişleri bitiyor ne mide bulantıları
Havaalanında yemek de var, burger king bile olmuş 120 tl tek kişi menüDikkat edilmesi gerekenler belli.
Araç için
Yakıt hesabı yapın.
Otoyol ücretlerini hesaplayın.
Yolda yeme içme parası olarak 600 TL ekleyin.
Uçak için
Bilet kontrolü yapın, saatler önemli
Havalimanına gidiş ve havalimanından geliş maliyetlerini hesaplayın
Kar zarar hesabını yapın.
Orada da gezecek edecekseniz araba diyorum.
Havaalanında yemek de var, burger king bile olmuş 120 tl tek kişi menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?