- 7 Haziran 2017
- 2.828
- 3.147
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Hepinize güneşli bir Kıbrıs sabahından günaydın
Iki gün sonra Turkiye'ye dönüyorum. Kısa süre kalacağım icin cok bir şey götürmeye gerek yok. Yalnız ben örgü örüyorum ve bildiğiniz üzere uçağa almıyorlar şişleri.
TR den buraya gelirken yünleri valize koymuştum ve çok kötü bozulmuşlardı actigim zamanBu sefer nasıl koysam da bozulmasa çünkü çok yol kat ettim bozulmasına izin veremem
Kesici delici sınıfına giriyor maalesefAaa şişleri niye almıyorlar? Plastik şişleri almamaları için sebep neymiş?
Aaa şişleri niye almıyorlar? Plastik şişleri almamaları için sebep neymiş?
Koyarım koymasına da başladığım ve epey kat ettiğim bi örgü var, ama onu sisten çıkartamam işte valize koyunca bozulursa çıkarsa diye korkuyorum çok uğraştımYünleri el valizinize koyarsanız bozulmazlar...
Koyarım koymasına da başladığım ve epey kat ettiğim bi örgü var, ama onu sisten çıkartamam işte valize koyunca bozulursa çıkarsa diye korkuyorum çok uğraştım
Koyarım koymasına da başladığım ve epey kat ettiğim bi örgü var, ama onu sisten çıkartamam işte valize koyunca bozulursa çıkarsa diye korkuyorum çok uğraştım
Bilseydim dikiş takımı taşırdım Turkiyeden gelirkenEn güzeli yorgan iğnesiye kalın bir iple şişin çıktığı yerden ipi geçirmeniz..
Sonrada düğüm atın bozulmasın,şişlerde valize girer..
Bilseydim dikiş takımı taşırdım Turkiyeden gelirken
Kesici delici sınıfına giriyor maalesef
Benimkiler metal işte, şimdiki aklım olsaydı ahşap vs alırdım ve fakat başlarken benim buraya geleceğim bile belli değildi.
Şişi bas üstü bagajina almazlar da ucak alti bagajına alirlar. Kesici delici aletleri aliyorlar. Silahi bile aliyorlar.
Yani , değil mı?
Üniversitede ilan vereyim en iyisi yorgan ipi olan var mi diyeBirisinden temin edebilirsiniz mesela..
İşte benim derdim el bagajı olarak alamayacak olmamEvet tabii. Ucakaltina aliyorlar.
Üniversitede ilan vereyim en iyisi yorgan ipi olan var mi diyeyalnız normal üniversiteliler tv izler müzik dinler ben örgü örüyorum
Yurtta kalacaksan temizklik işini yapan bayanlardanbile isteyebilirsin...
örgünün kendi ipinden de geçirirsin ne olacak ki
az uğraşırsın belki ama şişten çıkarıp tek tek geçirirsin
ya da ne bileyim paket ipi vs de olur
hanım abla örnek vermiş sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?