• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uçak yolculuğu

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.828
3.147
133
Hepinize güneşli bir Kıbrıs sabahından günaydın :KK200:
Iki gün sonra Turkiye'ye dönüyorum. Kısa süre kalacağım icin cok bir şey götürmeye gerek yok. Yalnız ben örgü örüyorum ve bildiğiniz üzere uçağa almıyorlar şişleri.
TR den buraya gelirken yünleri valize koymuştum ve çok kötü bozulmuşlardı actigim zaman :cry: Bu sefer nasıl koysam da bozulmasa çünkü çok yol kat ettim bozulmasına izin veremem :KK69:

Hepinize güneşli bir Kıbrıs sabahından günaydın :KK200:
Iki gün sonra Turkiye'ye dönüyorum. Kısa süre kalacağım icin cok bir şey götürmeye gerek yok. Yalnız ben örgü örüyorum ve bildiğiniz üzere uçağa almıyorlar şişleri.
TR den buraya gelirken yünleri valize koymuştum ve çok kötü bozulmuşlardı actigim zaman :cry: Bu sefer nasıl koysam da bozulmasa çünkü çok yol kat ettim bozulmasına izin veremem :KK69:

Yünleri el valizinize koyarsanız bozulmazlar...

Koyarım koymasına da başladığım ve epey kat ettiğim bi örgü var, ama onu sisten çıkartamam işte valize koyunca bozulursa çıkarsa diye korkuyorum çok uğraştım

En güzeli yorgan iğnesiye kalın bir iple şişin çıktığı yerden ipi geçirmeniz..
Sonrada düğüm atın bozulmasın,şişlerde valize girer..

Koyarım koymasına da başladığım ve epey kat ettiğim bi örgü var, ama onu sisten çıkartamam işte valize koyunca bozulursa çıkarsa diye korkuyorum çok uğraştım

En güzeli yorgan iğnesiye kalın bir iple şişin çıktığı yerden ipi geçirmeniz..
Sonrada düğüm atın bozulmasın,şişlerde valize girer..

Kesici delici sınıfına giriyor maalesef :KK43:
Benimkiler metal işte, şimdiki aklım olsaydı ahşap vs alırdım ve fakat başlarken benim buraya geleceğim bile belli değildi.

Alıyorlar. Sadece kabine almıyorlar.
Kabinde olmadığı müddetçe sorun yok.
Kimdedi almıyor ya.
Yurt dışında öyle bi durum mu varmış saçma.... :/

Şişi bas üstü bagajina almazlar da ucak alti bagajına alirlar. Kesici delici aletleri aliyorlar. Silahi bile aliyorlar.

Yani , değil mı?

iyi de valizde ne olur ki örgüye

örgü dediğiniz kazak vs değil mi

yani ezilecek bir şey değil gibi düşündüm ben mi anlamadım

valize güzelce koyun ya da ezilecek bir şey ise de karton kutuya koyun ayakkabı kutusu gibi ya da hani bu yuvarlakları olan naylonlar var ya beyaz eşyalara vs sarıyorlar adı aklıma gelmedi ona sarın

bavulunuzun içine güzelce yerleştirin yanlarını ayakkabı vs ile destekleyin hatta ki sert olsun oraları oldu bitti

Back
X