Uçak korkusu (lütfen yardım )

aslında korkulacak bişey yok, heleki lost'u filan izlediysen, benim hayallerimin arasında bindiğim uçağın ıssız bi adaya düşmesi ama yalnız olmamam lazım; korkarım:)))))
eğer çok fazla korkuyorsan bitkisel sakinleştiri kullanabilirsin. tabiki mutlaka önce bi doktora danış.

Lostu sırf bu yüzden izlemedim Kendimi alıştırmaya çalışıyorum binicem falan diye ama binince neler olucak bilemiyorum.Ben asansöre binemiyorum,bir kere kalmıştım,3-4 senedir binemiyorum bir kere zorla bindirdiler elim ayağım titremeye başladı nefesim kesildi zor attım kendimi dışarı Şimdi uçağa bindiğimde de böyle olur diye korkuyorum biraz da

Giz bende senin gibi panik atağımdır bazı şeylerden korkarım
Uçak gemi hızlı giden araba falan filan
Allah yardımcımız olsun canım ya

Konunuzu daha uygun olan Psikoloji bölümüne taşıdım..bilginize.

biz de annemle uçaktan çok korkuyoruz :18: edirneden uzağa atanırsam nasıl gideriz diye daha şimdiden kara kara düşünüyoruz :26: :90:
sizin tecrübeleriniz bizi biraz da olsa rahatlattı kızlar

Vallaha bende cok korkuyorum ucaga binince ellerimi aciyorum inene kadar Allaha yalvariyorum o derecede

çok severim uçakla yolculuk yapmayı ...bende korkarım diyordum ilk bineceğimde ama hiç bişey olmadı çok hoşuma gitti bulutların içinde olmak harika bişey .....eşime hep diyorum her hafta fırsatım olsa uçak yolculuğu yapmak isterim cam kenarı olucak tabi :90:hiç endişe etme

ne kadar tanıdık bir konu bu. 1 ay önce ilk kez bindim uçağa. giderken bişey yoktu korkmadım ama dönerken bilet alınmış saat yaklaşıyor ben hasta oldum. herkes uçaktan korkuyosun diyo ben hayır ne alakası var diyorum. ama içim bi tuhaf bayılacakmışım gibiyim. gitsem düşecem bayılacam bi yerde diyorum. gidemedim. bilette yandı. 2 gün sonrasına hazırladım kendimi yine aynı şey oldu ama bu sefer daha hafifti bindim binene kadar çokmkötüydüm ama uçak kalkınca rahatladım. kayboldu birden içimdeki huzursuzluk. ama şimdi yine uçak deseniz sanırım yine aynı şeyler olur. bunu aşmam lazım. çünkü uçağa çok ihtiyacım var vede hep olacak.

şimdiden mutluluklar dilerim canım.. ben ilk bindigimde hic korkmamıstım ucaktan, sonra balayına eşimle gidip donerken biraz korkuttu. sonra bende de fobi olmaya basladı.. ya tamam istatistikler en guvenlı falan fılan ama 10000 mt yuksekte hıc bırsey kendını tam anlamıyla guvende hıssetmenı saglamıyor maalesef. ama sen korkacaksın dıye bırsey yok daha bınmeden sartlama kendını.. çok çok tedırgın oluyorsan, hafif rahatlatıcı bırseyler alabılırsın, pasiflora veya lustral gibi.

Bende hiç uçağa binmedim çok korkuyorum:18:Bendeki öyle bişeyki yakından geçen uçağa dahi bakamıyorum ya da o uçağı karşımda görsem düşüp bayılırım heraldeNe piskopat bi tipim yaaSen gittikten sonra anlat bizlerede rahatlayayım
MUTLULUKLAR

slm canım,uçağa binmek bence çok zevkli hiç korkmana gerek yok.kalkarken biraz sarsılıyor ama havalanınca gittiğini bile farketmiyorsun.cam kenarında oturup manzarayı seyretmek inan çok güzel.

mrblar tabi insan ilk başta tedirgin oluyo o demir parçası nası öyle havada kalabiliyo diye ama inan uçmak çok güzel.ben ilk defa tek başıma binmiştim bi de.çaktırmıyodum ama heycanla birlikte azıcık korku da vardı tabi.ama o bulutların üstündeki bambaşka dünyayı görünce inan unutuyosun hayaller alemine dalmak için süper manzara :)ben zaten hızı çok severim şey diyorum ben havalanırken ruhun beden ayrılıyo inişte ise tekrar buluşuyo gibi bişey çok eğlenceli.korkucak hiçbişey yok hem eşin de yanında olcakmış destek olur sana.mutluluklar

uçakla yolculuk o kadar zevkli ki:) ben de elimden gelse hep uçakla seyahat ederim uzun yollarda. kalkıştaki o heyecan, yavaş yavaş yükselirken aşağının görüntüsü falan. ben ilk bindiğimde fotoğraf makinemle her anını çekmiştim bulutların o görüntüsünün. sen de böyle bir şeyle dikkatini dağıtabilirsin ama ilaç kullanmanı tavsiye etmem. hangi havayoluyla gidiyorsun bilmiyorum ama thynin ikramları güzel oluyor, bunlar da dikkatini vereceğin şeyler olabilir :)

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim malum düğün yaklaştı hazırlıklar nedeniyle pek internete vakit ayıramıyorum ama balayı dönüşünde uçak yolculugumu anlatıcam size (=

acaba bu konuyu açan arkadaş nerde? bende 23 ocak akşamı uçağa binecem ve çok tırsıyorum.. deneyimini yazsaydı iyi olurdu.

Slm arkadaşlar bende uçağa daha önce binmeme rağmen halen çokkkkk korkuyorum yine binmem gerekiyor bu ay ve binmemde gerekecek korkmayanlar ne önerir birde dr.ların tavsiye ettiği ilaçlar varmış kullananlar varmı????işe yaradımı????

korkacak hiçbir şey yok. bunu ancak tecrübe ederek anlayabilirsin. korkularının üzerine gitmelisin. yoksa onlar seni esir alırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…