Pegasusun numarasi
444 0 737 mis, pegasussa tabi :)
Pegasus iletişim numarasını değiştirdi 888 li bir numaraya geçti, dakikası 1,5 lira, benim tel de aramıyordu vodafone benim, ek paket aldım o şekilde aradım.. Maalesef tek iletişim şeklimbu
canım bir dene şansını ulaşmaya çalış o şekilde direkt almazlar, ben teyzemin adını yanlış yazmıştım, ama doğum tarihi tc si falan dğruydu gene de arayıp düzelttirmiştimyaa soyguncular yabaskası adına aldım soyadı değişmez diyor hükümlerde acaba bu şekilde gitse almazlar mı
of kuzum valla beynimi yedi bu olay bugünbabamın bir ara basına gelmişti sorun cıkarmıslardı degiştirilmemesi sacmalık ama
0888 nolara niye açık değil bizim telefon onu anladımcanım bir dene şansını ulaşmaya çalış o şekilde direkt almazlar, ben teyzemin adını yanlış yazmıştım, ama doğum tarihi tc si falan dğruydu gene de arayıp düzelttirmiştim
canım sen bulundugun yere yakın pegasus subesini arayabilirsin onlar yonlendirirof kuzum valla beynimi yedi bu olay bugün
açmadılarHavaalani subesini arasan ?
bide öyle deneyeceğim tellere de bakmıyorlar kar mı yağdı diye ne oldu isecanım sen bulundugun yere yakın pegasus subesini arayabilirsin onlar yonlendirir
sorun şu ki kuzum bilet alırken kimlik no istemediKimlik numarası varsa sorun çıkmaması lazım..
sende 0888 den mi aradın canım ama kurallar da olmaz diyordu değişmesicanım bir dene şansını ulaşmaya çalış o şekilde direkt almazlar, ben teyzemin adını yanlış yazmıştım, ama doğum tarihi tc si falan dğruydu gene de arayıp düzelttirmiştim
bide öyle deneyeceğim tellere de bakmıyorlar kar mı yağdı diye ne oldu ise
erzurumu bile aradımIstanbul'u mu ariyorsun ? Ankara- esenboga ya da Izmir arasan? Istanbulda kimse yoktur bence, kar yzuunden.