uçak bileti isim hatası konusunda bilgisi olan lütfen :S

norwegian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
10.254
7.410
arkadaşlar sabahtan beri uğrasıyorum allah aşkına bilen biri yardım etsin bilet aldım birileri içim bilette birinin soyadını yanlış yazdım arıyorum tarıyorum bulamadım ne yapacağım
numaraları 0888 ile baslıyor telefonum aramıyor nasıl bir firma maile de cevap atmıyor
pegasus tan aldım..

bilen var mı soyadı yanlış alırlar mı check in de
param havaya mı gitcek :S
saat 18:00 oldu hala çabalıyorum ya
stresten kalbim sıkışıyor ya valla
iyilik yapcam derken :S

Pegasus iletişim numarasını değiştirdi 888 li bir numaraya geçti, dakikası 1,5 lira, benim tel de aramıyordu vodafone benim, ek paket aldım o şekilde aradım.. Maalesef tek iletişim şeklimbu

Pegasus iletişim numarasını değiştirdi 888 li bir numaraya geçti, dakikası 1,5 lira, benim tel de aramıyordu vodafone benim, ek paket aldım o şekilde aradım.. Maalesef tek iletişim şeklimbu

yaa soyguncular ya baskası adına aldım soyadı değişmez diyor hükümlerde acaba bu şekilde gitse almazlar mı

yaa soyguncular ya baskası adına aldım soyadı değişmez diyor hükümlerde acaba bu şekilde gitse almazlar mı
canım bir dene şansını ulaşmaya çalış o şekilde direkt almazlar, ben teyzemin adını yanlış yazmıştım, ama doğum tarihi tc si falan dğruydu gene de arayıp düzelttirmiştim

canım bir dene şansını ulaşmaya çalış o şekilde direkt almazlar, ben teyzemin adını yanlış yazmıştım, ama doğum tarihi tc si falan dğruydu gene de arayıp düzelttirmiştim
0888 nolara niye açık değil bizim telefon onu anladım
sağolasın mail attım ama yanıtını bekliyorum sanmam yanıtlar mı ki

Evet , aradıgım an meşgule düşüyordu ve anında mesaj geliyordu Vodafoneden ek paket almanız lazım diye, 6 lira bu arada paket, o şekilde aradım,,,Tc girmemişsen bile mutlaka doğum tarihi girmişsindir , mutlaka dene şansını

iki ya da üç harfe kadar yanlışlığı kabul ediyorlar diye biliyorum..abim türk hava yollarında çalışıyor ona sormuştum bir sefer..ama pegasusta geçerli mi onu bilemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…