Uçağı kaçırdım :((

sophronie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
912
264
133
kızlar 1-2 gündür uğursuzluklar yakamı bırakmıyor. ayakkabılarımı çaldırdım çoık şükür buldum ama bu sefer o kadar şanslı değilim. saat 3.45'te izmire uçağım vardı, check işlemlerini kapatmışlar yetişemedim. 300 milyon gitti :((

8.50'ye tekrar bilet aldım bi 300e daha. içim gitti valla ama nasipten çıkmışsa yapacak bişey yok tabi.

ben de geçen sene treni kaçırdım ama 20 tlydi bilet. 300 tl verecek olsam kendimi yerden yere atardım herhalde :((

geçmiş olsun napalım... nerden gidiyosun izmire?

bence şanssızlık diye düşünme de hayırlısı böyleymiş de.
belki birinin hakkını yemiştin o çıktı.
belki o para başından bir belanın gitmesini sağladı.
belki de ayakkabılarının çalınmasına çok üzülüp ah ettiğin için
sana beterin beteri olduğu hatırlatıldı
bilemezsin ki...

uzuldum ama madem ucagini kacirdin 300 tl bosa gitti.bari 2.kez o parayi vermeseydin.600 tl izmire gidis :S gecmis olsun ,,tren yada otobusle deneseydin sansini

''helal paraysa döner'' diğer konunuzda öyle demiştiniz. inşallah bu dageri döner çizmeleriniz gibi.

bana kalırsa ayakkabılarını çalan hırsız için çocuklarından çıksın ihşallah demiştin buda o bedduanın bi karşılıgı olabüllüüü zannımca ...ayakkabılar geri döndü..şimdide pilota bi ah ett 300 tl geri gelsin ..bide merak ettim 300 tl ye nereden geliyodunuz izmire..

iyide iç hatlarda biletler o kadar pahalı değil ki....
benim bildiğim okyanus aşırı ülkelerde bir tek bu miktar söz konusu...
sizinkinde galiba farklı bir durum söz konusu....

ne diyelim geçmiş olsun...
çıkıcakmış bu para demekki de cidden neden 300tl??

bana kalırsa ayakkabılarını çalan hırsız için çocuklarından çıksın ihşallah demiştin buda o bedduanın bi karşılıgı olabüllüüü zannımca ...ayakkabılar geri döndü..şimdide pilota bi ah ett 300 tl geri gelsin ..bide merak ettim 300 tl ye nereden geliyodunuz izmire..

bence de valla çok inanırım böyle şeylere ağzınızdan hayırlı şeyler çıksın ki hayırlar sizi bulsun geçmiş olsunşakkıdı

bu arada ben de merak ettim yurtışından mı İzmir e uçacaktınız ?

herşey de bi hayır vardır cana geleceğine mala gelsin
arkadaşlar kadar benimde dikkatimi çekti 300 tl iç hatlar için çok pahalı yurtdışından mı desem:uhm:

Biz görmeyiz ama vardir bi hayr canim SIKMA canini.. a.s.

Back