- 2 Eylül 2014
- 12
- 7
- Konu Sahibi basketlove
kızlar erkek arkadasımla üc yıldır beraberiz, ikimiz de 23 yasındayız, öğrenciyiz. ikimiz de orta halliyiz. şimdiye kadar üc dogum gunu gecirdik. mesela ben ona her doğum gününde mutlaka iki üç hediye alıp bir pakete koydum, onun dışında ona hep -özel günler haricinde de- pahalı, orta fiyatlı hediyeler aldım. ama ondan hicbir sey göremedim. ben de o da kredi alıyoruz, bundan biraz kenara ayırıp birbirimize hediyeler alabilirdik değil mi? ve ilginc olan bu doğum günümden önce yani yaklasık yarım senede ben ona 4-5 kez icimden geldiği icin hediye almısımdır. o bana karsılık olarak hic almadı, ben de doğum günümde cok büyük bir beklentiye girdim. ne bileyim beğendigim seyleri ara sıra attım. bekledim bekledim, doğum gunumden 25 gün önce bana iki fincan iki de tabak aldı. ve bana hediye etti. doğum günüme henüz cok var halen daha o gün gelmedi. biraz kenara koyup kendine pant. almak yerine bana daha guzel daha düsünülmüs bir hediye alamaz mıydı? not: üstelik yaz okulu icin benden 500 lira borc almıstı, borcunu hic ödemeden bana sık sık kendine baktıgı kıyafet ayakkabı gozluklerin linkini atiyor. bunu hic anlamıyorum kendine alacak paran varsa bana sana aldıklarımın karsılıgı olarak daha düsünülmüs bir hediye alamaz mıydı? fincan tabak normalde alınsa cok guzel ama doğum günlük bir hediye mi sizce? ve benim ona onca aldıklarıma rağmen. siz bu duruma ne diyorsunuz ne yapmalıyım?