• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Üç Hilal Gelin Tacı?

Ulytau

Arrivederci.
Kayıtlı Üye
14 Mart 2013
7.536
3.713
448
Üç hilal gelin tacı takan var mı ? Satabilecek ya da satın alabileceğim bir yer gösterebilecek ?:16:

ayy teşekkür ederim :1: hemen bi görüşeyim var mı ellerinde nasıl bişey diye

elinde şu an hazır var mı bilmiyorum ama biz ordan almıştık hazır yoksa da yapıolardır mutlaka yerini bilmiosan msj atarsın canm hatta bulamassan bi msj atarsın bana konuşurum dayımın kızıyla oda aramıştı baya çünkü

elinde şu an hazır var mı bilmiyorum ama biz ordan almıştık hazır yoksa da yapıolardır mutlaka yerini bilmiosan msj atarsın canm hatta bulamassan bi msj atarsın bana konuşurum dayımın kızıyla oda aramıştı baya çünkü

numarası varsa alabilir miyim netten bulamadım da :26:

numarası bende yok ümraniye ye yakınsan tarif edim git değilsen akşam uğrar alırım dayımın kızından yarın ya da akşama msj atarım sana olur mu

numarasını alabilirsen çok iyi olur cancağızım evime ters tarafta kaldığı için vaktim de yok boşuna gitmiş olmıyım diyorum .

numarasını alabilirsen çok iyi olur cancağızım evime ters tarafta kaldığı için vaktim de yok boşuna gitmiş olmıyım diyorum .

canım konuştum şimdi numarası yokmuş malesef kaybetmiş ama elinde hazır da yokmuş ama kadın sipariş üzerine yapıyomuş emin misin diye de sordum eminim dedi bence sen bi git görüş ver siparişini derim

canım konuştum şimdi numarası yokmuş malesef kaybetmiş ama elinde hazır da yokmuş ama kadın sipariş üzerine yapıyomuş emin misin diye de sordum eminim dedi bence sen bi git görüş ver siparişini derim

pekii, çok teşekkür ederim bir zaman gidip görüşürüm madem :16:

Back