üç harfliler hayatımı zehir etti...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapacagin sey belli..dua dua dua...haci hoca kahin mi tovbe tovbe.o nasil hoca gelecegi bilip soyleyip hadsizlik yapiyor.

Yukardakine siginin.

Panit atakdan bu 3 harflilerden sonra oldu.Ne zaman hayatıma girdiler o zaman zehir oldu herşey.

1 Fatiha, 3 ihlas, 3 felak , 3 nas , 7 ayetek kursi okuyun her sabah akşam, aklınıza geldikçe. Bol bol euzu besmele çekin.
Konunuzu okumadım ama başlığa göre yazıyorum. Herşey duadan geçer.
Birde mutlaka bir uzmandan destek alın.

Evet giitim ilaç verdi.Verdiği ilaçlardan gözümü açamadım.Sonra bıraktım.Kimsenin haberi yok.Bıraktığımın.

İyi de böyle hastalığınız ilerler. Tabi daha kötüye gidersiniz.

aileniz eşiniz her kim varsa sizi iyi bir uzmana götürsün; ilaçlarınızı da kontrol etsin her gün düzenli.

Doktora gitmekten başka bir şey öneremeyeceğim, verdiği ilaçları kullanmaktan asla vazgeçmeyin. Hoca sizin aklınızı bulandırmış. Ayrıca Allahtan başka kimse geleceği bilemez, kalbinizi dualarla doldurun

Mesela ilaçların ne gibi bir etkisi var ne yapıyor size ? Ayrıca ilaç içince geçiyor mu her şey o duydukların?

Aynen canım hocada biraz bulandırmış aklını
Gaybın anahtarları Allah’ın katındadır. Onları ancak O bilir. Karada ve denizde ne varsa hepsini bilir. Düşen hiçbir yaprak ve yerin karanlıklarında hiçbir dane yoktur ki, Allah onu bilmesin. Yaş ve kuru ne varsa hepsi Kitab-ı Mübîn’dedir.” (En’am, 59).

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…