- 25 Eylül 2011
- 7.416
- 11.122
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Panit atakdan bu 3 harflilerden sonra oldu.Ne zaman hayatıma girdiler o zaman zehir oldu herşey.Konunu birazdan kapatırlar zaten ama daha önceki konularında da panik atak yaşadığından falan bahsetmişsin bence iyi bir pisikolog bulmam lazım, geçmiş olsun.
Ayrıca bçyle şeyler olduğuna inanırım ama çare Allahtan başkasında yoktur, oku bol bol (Nas- Felak)
Uyku yapiyor diye ilaclari birakip hastaliktan kurtulamazsiniz...Evet giitim ilaç verdi.Verdiği ilaçlardan gözümü açamadım.Sonra bıraktım.Kimsenin haberi yok.Bıraktığımın.
Rabbime sığınıyorum.Ama elimde değil çok korkutuyorlar.Yapacagin sey belli..dua dua dua...haci hoca kahin mi tovbe tovbe.o nasil hoca gelecegi bilip soyleyip hadsizlik yapiyor.
Yukardakine siginin.
Allah razı olsun.Gercekten tedavi olup kurtulmak istiyorum.
Naptın annem yasak yasak
Evet giitim ilaç verdi.Verdiği ilaçlardan gözümü açamadım.Sonra bıraktım.Kimsenin haberi yok.Bıraktığımın.
Dalga geçilecek bir konu değil.Dalga geçme seninde başına gelebilir.Bende senin gibiydim.Sonra musallat oldular.sayısal loto sonuçlarını istesene kazandığın parayla medyuma falan gidersin
valla bılmıyordum lınk vermek yasak mı ???Naptın annem yasak yasak
Uyku yapiyor diye ilaclari birakip hastaliktan kurtulamazsiniz...[/QUOTE
İlaçları kullandığımda günlük hayatıma devam edemiyorum.
Af dile Çok üzgün takıl biraz sonada amuda kalk affederlervalla bılmıyordum lınk vermek yasak mı ???
napcam sımdı
Tanıdığınız iyi bir hoca olursa bildirebilir misiniz?allah kolaylık versin umarım kurtulursunuz. Başka bir hocaya gidin
Aynen canım hocada biraz bulandırmış aklınıDoktora gitmekten başka bir şey öneremeyeceğim, verdiği ilaçları kullanmaktan asla vazgeçmeyin. Hoca sizin aklınızı bulandırmış. Ayrıca Allahtan başka kimse geleceği bilemez, kalbinizi dualarla doldurun