Eğer siz de aknelerinizden şikayetçiyseniz, mucizevi bir diyetle ondan kurtulabilirsiniz. Ama unutmayın, istediğiniz sonuca ulaşabilmek için diyete harfiyen uymalısınız.
1. gün
2. gün
3. gün
Üç günlük diyet süresince:
Diyetten sonra:
yukarıdaki yazı internetten alıntıdır. bence doktora danışmadan kesinlikle böyle bir diyete kalkışılmamalı yasakkelime çok sakıncalı olabilir. sadece yazı ilginç geldi. daha önce benzer bir yöntem deneyen veya sonuç alan var mı merak ettim.
1. gün
- Kabuğu soyulmuş olarak dilediğiniz kadar kırmızı ya da golden elma yiyin.
- İçecek olarak sadece su için. En az 2 lt su içmenizde fayda var.
- Günün sonunda lavman yaparak bağırsaklarınızı temizleyin. Bu konuda bilgisi olmayanlar uzman birinden yardım alabilirler. Eğer imkanınız yoksa yumuşak bir müshil kullanabilirsiniz.
- Yatmadan önce cildinize saf hint yağı ile masaj yapın.
2. gün
- Kabuğu soyulmuş olarak 5 ya da 6 elma yiyin. Eğer açsanız daha fazla da yiyebilirsiniz.
- Bol su için.
- Günün sonunda tekrar lavman yapın.
- Hint yağı masajına devam edin.
3. gün
- Yiyebildiğiniz kadar kabuğu soyulmuş elma yiyin.
- Öğlen yemeğinde yarım bardak doğal üzüm suyu için.
- Hint yağı ile cildinize masaj yapın.
- 2 çorba kaşığı zeytinyağı için.
- Akşam yemeği vaktinde bir bardak dolusu doğal üzüm suyu için. Canınız isterse bir bardak daha içebilirsiniz.
- Günün sonunda lavman yapın.
Üç günlük diyet süresince:
- İlaç veya sigara kesinlikle kullanmayın.
- İçecek olarak sadece su için. Kahve, çay ve içkiden duzak durun.
- Elma dışında hiçbir besin tüketmeyin.
- Başınız ağrırsa sıcak bir banyo yapabilirsiniz.
Diyetten sonra:
- Diyetten sonra yani 4. gün yemeğe yavaş yavaş sıvı gıdalarla başlayın. Çorba ve kraker bunun için uygundur. 5. güne geçmeden ağır yemek yemeyin.
yukarıdaki yazı internetten alıntıdır. bence doktora danışmadan kesinlikle böyle bir diyete kalkışılmamalı yasakkelime çok sakıncalı olabilir. sadece yazı ilginç geldi. daha önce benzer bir yöntem deneyen veya sonuç alan var mı merak ettim.