• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç bakanın oğlu gözaltında

Parayı silip süpürüyorlar haklarında ses kayıtları çıkıyor hala yerlerinde çakılı kalıyorlar bu bakanlar istifa etmiyorlar.İnsan hayret ediyor.Altı ay önce bide demişti bakınn benim ses kaydım bulunuyorla cağırılyomuyum diye.Ah canımmm Gülerim.

Bu arada bi zaytung haberide benden

Arka Sokakların Emniyet Müdürü Rıza Babada görevden alınmış.:52::52:

başbakan yine "Türküyenin önünü kesmeye çalışan dış mihrakların oyunu" ..

ahahaha artık gülemiyorum bile ayıptır azıcık utanma olur insanda..siz devletin, milletin malını d....gibi yeyin yeyin sonra ah dış mihraklar vah dış mihraklar...ne güzel yaptı bu kez dış mihraklar

Rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda sorgusu yapılan 9 kişi serbest bırakıldı.

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen Hüseyin Uçar’ın dün serbest bırakılmasının ardından 8 kişi daha gece yarısı serbest kaldı.

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünün ardından serbest bırakılanlar isimleri; Kemal Arslan, Murat Cansunar,Yılmaz Çelik, Suphi Vurgeç, Bilir Vakıf Yardımağan, Faruk Altunbay, Bahattin Kuş, Ahmet Fikri Okumuş oldu.

Polisin, şüphelileri hastanenin kilitli olan arka kapısından serbest bırakması dikkat çekti.

Rüşvet operasyonunda 9 kişi serbest - Türkiye Haberleri - Radikal

Emniyeti’nin düzenlediği rüşvet operasyonundan bir gün önce, İstanbul 18. Sulh Ceza Mahkemesi’nin gözaltına alınacak kişilerin malvarlıklarına el konulmasına dair karar verdiği ortaya çıktı.

İstanbul 18 Sulh Ceza Mahkemesi’nin tüm malvarlıklarına el koyduğu isim ve şirketler şöyle:

“Abdullah Happani, Barış Güler, Emin Hayyam, Fatma Aslan, Rıza Sarraf (Reza Zarrab’ın Türk vatandaşı olduktan sonraki ismi) Rüçhan Bayar, Salih Kaan Çağlayan, Süleyman Aslan, Mohammad Zarrab, Are Havacılık A.Ş. , Aybüke Medikal Danışmanlık, Borden Turizm ve Nakliye, Cameron Denizcilik ve Kıymetli Madenler, Durak Döviz, Duru Döviz, ECB Kuyumculuk, İlsam Dış ticaret, M1 Yapı, Nargis Uluslararası Dış Ticaret, NEG Finansal Danışmanlık, NNR Uluslararası Ticaret, Rainbow Mano Commercial Brokers (Dubai merkezli, İstanbul Şubesi), Royal Denizcilik, Royal Holding, Safir Altın , Simay Altın, Taşbşı Kıymetli Madenler, Tümay Altın, Volgan Gıda Dış Ticaret.

Tüm mal varlıklarına el konuldu - Türkiye Haberleri - Radikal

yanlız hala istifa eden yok, vay arkadaş, başka memleket olsa, bırak istifayı, adam harakiri yapmıştı çoktan

bugün kü gazetelere baktım da, hala bi kıvırma peşindeler, düzenmiş dümenmiş tuzakmış,

ama bizim millet yine inanır, nasıl bi uykuysa bu, iyi uyuşturulmuşlar

yanlız hala istifa eden yok, vay arkadaş, başka memleket olsa, bırak istifayı, adam harakiri yapmıştı çoktan

bugün kü gazetelere baktım da, hala bi kıvırma peşindeler, düzenmiş dümenmiş tuzakmış,

Aynen herşeyi geçtim soruşturmanın sağlıklı ilerlemesi için istifa etmeleri gerekir normal şartlarda ama onlar ört bas etmeye çalışıyorlar. Ortada çok ciddi miktarlar dönüyorlar bunun çeyreği bile doğruysa tarihin en büyük yolsuzluğuyla karşı karşıyayız yani.

Son düzenleme:
bu arkadaşlara maide/38 i hatırlatmak istedim

her fırsatta fetva verenler, ahlaktan günahtan kızlı-erkekliden bahsedenler hatırlasın bunu da

Son düzenleme:
Aynen herşeyi geçtim soruşturmanın sağlıklı ilerlemesi için istifa etmeleri gerekir normal şartlarda ama onlar ört bas etmeye çalışıyorlar. Ortada çok ciddi miktarlar dönüyorlar bunun çeyreği bile doğruysa tarihin en büyük yolsuzluğuyla karşı karşıyayız yani.

bizim hükümete güvenimiz tam, arkasındayız:37:

Milliyetin haberi çok enteresan ,biz Amerika bizi cemaat kanalıyla yönetiyor,Artık Erdoğanı istemiyorlar yorumları yaparken bakın FBI ne yapmış:44:

FBI’dan Gülen okullarına baskın
ABD’nin Federal Soruşturma Bürosu (FBI), Fethullah Gülen ile bağlantısı olduğu iddia edilen okullara baskın düzenledi.

Yerel basında yer alan haberlere göre, FBI ajanları Louisiana eyaletinde yer alan bir okulda arama gerçekleştirerek bazı belgelere el koydu, soruşturma Teksas eyaletinde yer alan diğer bir okulda sıçradı. FBI, operasyonun gerekçesini açıklamasa da basında okul çalışanlarının maaşlarının bir bölümünü Gülen hareketine aktarılması ile ilgili olabileceği yorumları yapılıyor.

ABD’nin birçok eyaletinde yer alan devletten fon alan “charter” tipi okulların Gülen hareketi ile bağlantısı olduğu bugüne kadar resmen kabul edilmedi. ABD’de “charter” okullar devletten fon alıyor ancak yetkili kurumlarla yapılan anlaşma çerçevesinde kalmak şartıyla kendilerine özgü bir ders programı uygulayabiliyorlar. Bu okullar veliler, öğretmenler, üniversiteler ya da dernekler tarafından kurulabiliyor. Bazıları matematik ya da bilim gibi konulara ağırlık veriyor, bazıları da çevredeki diğer devlet okullarına göre ortak sınavlarda daha fazla başarı elde etmeyi hedefliyor.
Yerel basında yer alan haberlere göre, ilk baskın 11 Aralık tarihinde Louisiana eyaletindeki Baton Rouge’da bulunan Kenilworth Bilim ve Teknoloji Okulu’na yapıldı. FBI ajanlarının kampüsten çok sayıda kutu çıkardığı görüldü. Times-Picayune gazetesi, sözkonusu okulu yöneten Pelican Eğitim Vakfı’nın Gülen hareketi ile bağları bulunduğunu belirtti.
Operasyon hafta başında Teksas eyaletine sıçradı. Houston kentindeki eyaletin en büyük charter okulları olan Harmony Devlet Okulları’nın Louisiana’daki Kenilworth Bilim ve Teknoloji Okulu ile bağlantısı olduğu gerekçesi ile inceleme başlatıldı.
Senato’nun Eğitim Komitesi Başkanı olan Houston’lı Senatör Dan Patrick, Harmony ile Louisiana’daki okulun bağlantısı üzerine komitede oturum yapılacağını duyurdu. Harmony’nin müdürü Soner Tarım ise yerel bir gazeteye yaptığı açıklamada, Kenilworth Okulu ile öğrenci bilgi sistemi ve profesyonel gelişim programı gibi alanlarda işbirliği yaptıklarını söyledi.
Yerel basında, FBI’ın 2011 yılında sözkonusu okulların çalışanlarının maaşlarının bir bölümünü Gülen hareketine aktardığı yönünde bir soruşturma başlattığı belirtildi.

milliyet haber.

Allah'ı peygamberi dillerinden düşürmeyenlere bak sen :53:
ama ne demiş Hz. MUHAMMED (sav) ''yöneticileri fakir olan milletler zengin olur, yöneticileri zenginleşen milletler de fakirleşir'' benimsedikleri ilke buymuş demek ki.

Yapılan ibadet kötülüklerden,haramdan alıkoymuyorsa bunun iki açıklaması vardır : Ya gerçekten bilincinde değildir,ya da göz boyamak milleti uyutmak,iyi gözükmek için.Bu sebepten namaz,oruç vs. insanın nasıl biri olduğunda ölçüyü veremez. Ki görüyoruz da...:ssz: Lanet olsun ki,hala inananlar,hala savunanlar var,artık uyanmak içine ne görmeleri gerekiyor bu insanların bilmiyorum.

Öyle ağdalı cümleler kuruyorlar ki,al eline bi paket selpak ağla.:5::1: Ya Hu hangi birimizin evinde para sayma makineleri vae ? Bırak makineyi param olsa zil takıp oynayacam.:27:

Bi de dış güçlermiş...Yav he he...:37: Ne İngilizmiş,ne Amerikanmış arkadaş,ne olay olsa adamlar günah keçisi olup çıkıyor.

her fırsatta fetva verenler, ahlaktan günahtan kızlı-erkekliden bahsedenler hatırlasın bunu da

Kızlı-erkeklilerden kimseler yok burda da.:44: Bir kişi bile yazmadı.:22: O ayrı bir ironi zaten...Adamlar 2004 yılında zina yasak değil,serbest dedi;kendinle çalışmak değil de nedir ? Kafalarını böyle güzel yapan madde ne ki ?

açıklama yapmışlar ak partinin akını kirlettirmeyiz diye güler misin ağlar mısın :9:

chesscim kızlı-erkekli değiy babalı-oğullu bunların olayı:ssz:

netteki yorumu çok beğendim; "gülen,akp ye ayakkabılarıyla girdi" hahhaa

sizin yatakodasında para sayma makinesi var mı,yok,ayakkabı kutularınızda sadece ayakkabı mı var ,evet ..işte tam da sebeplerden milyon dolarlarımız yok :1:
çark yıllardır güzelce işliyordu,çok şükür,o ya da bu sebepten bir çomak sokan oldu da,azıcık ferahladık..

bakancık da açıklama yapmış,sanmıyorum ki oğlum bu işlere karışmış olsun..ama sadece sanmıyorum :) ben de sanıyorum ki sizde bu "yüz" varken yakında gideceksiniz inşallah..

yanlız hem gerçek hayatta hem internette, ateşli akp savunucuları büyük bir sessizlik içindeler

bahane arıyorlar herhalde du bakalım, ne zaman tek partili döneme ve geziye bağlıcaklar olayı
:27::27:

en gıcık olduğumsa, vay efendim nasıl babalarına haber verilmeden göz altına alınırlarmış, eee milletin çoluğu çocuğu öldürüldü gözü çıkarıldı, hiç gıkınız çıkmadı ya, bu nasıl adalet, hak etmiştir iması bile yapıldı, bu nasıl bir vicdan

Son düzenleme:
Back