• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç bakanın oğlu gözaltında

[video=youtube;x-Nfj4l5Z6k]http://www.youtube.com/watch?v=x-Nfj4l5Z6k[/video]

gerçekten kaymakları iyi yemişler :51::51:

cemaat_akp_kavgasinin_perde_arkasi_h503.jpg

Birlikte Çözüm Süreci başlattılar…
Birlikte açıldılar, açılım yaptılar…
Şimdi ne oldu?

Tam on bir yıldır bir olan milletimiz ayrıştırılıyor, Alevi-Sünni diye ayrıştırılıyor, Türk-Kürt diye ayrıştırılıyor.
Cemaat bu ayrıştırmaya karşı çıktı da, bu yüzden mi anlaşamadılar…

Tam on bir yıldır PKK terör örgütü ile pazarlıklar yapılıyor. PKK devlet içinde devlet oluyor ve Doğu’daki halkımız üzerinde otorite kullanıyor, yönetiyor.
Cemaat bu etnik bölücülüğe karşı çıktı da, bu yüzden mi bu soruşturmalar başlatıldı…

Tam on bir yıldır Dinlerarası Diyalog çağrıları yapılıyor, Başbakan da eşbaşkanı. Fener Rum Patriği kendisini ekümenik ilan ediyor, resmi web sayfasından da dünyaya duyuruyor. Kiliseler açılıyor, Heybeliada Ruhban Okulu’nun açılışı gündemde. Papaz yetiştirilecek ve her kiliseye gönderilecek, bu diyalog adına.
Cemaat bunun bir misyonerlik faaliyeti olduğunu bilmiyor mu ya da biliyordu da bu yüzden miAKP’yi hedef seçti…

Tam on bir yıldır öğretmenlerimiz darda. Devlet okullarında eğitim ve öğretimin kalitesi düşürüldü. Şimdi bir özel okul furyası başlatıldı. Millet borçlu, çocuğunu dahi okutamaz hale düştü. En zeki çocuklarımız sınavlar yoluyla elimizden alınıyor. Eğitimin millisi kalmıyor,
milli benliğine yabancı, tarih ve kültürüne yabancı kimliksiz bir nesil yetiştirmek için türlü oyunlar oynanıyor.
Cemaat AKP’nin tam on bir yıldır sürdürdüğü bu eğitim politikasına karşıydı da, bu yüzden mi soruşturma başlatıldı AKP’ye yönelik…

Özal’la başlayıp Erdoğan’la devam özelleştirme sürecinde, devletin elinde kaynak kalmadı, hepsi satıldı, üstelik yabancılara. Bankalar, sigorta şirketleri, borsa, limanlar, fabrikalar… Türkiye’nin yer altı ve yerüstü zenginliklerinin yönetimi artık yabancılarda. Devlet fakirleşiyor, millet de öyle.
Cemaat yıllardır sürdürülen bu özelleştirme politikasına karşı çıktı, AKP de bunu kabul etmedi, bu yüzden mi bu meydan çatışması…

Tam altı yıldır Türk Ordusu’na yönelik haksız ve hukuksuz soruşturmalar, yargılamalar yapılıyor, Kozmik Oda’ya bile girildi, arandı. Asker ve aydınlarımız cezaevlerinde süründürülüyor, sonrasında beklenen ölümü karşılar oluyor. Deniz Kuvvetleri’ne komuta edecek neredeyse komutan kalmadı, hava öyle kara öyle.
Cemaat Türk Ordusu’na yapılan bu etkisizleştirme operasyonuna karşıydı da, bu yüzden mi AKPile anlaşamadı ve operasyon başlatıldı…

Kıbrıs Rum’u AB’ye üye yapıldı, Türkler yok.
Güney Kürdistan diyen Barzani tanındı, Türkmenler ve Kerkük unutuldu, Barzani işgaline göz yumuldu.
Ermenistan’la, “Türkler soykırım yapmadı” demenin suç olduğu İsviçre’de anlaşma imzalandı yani Ermeni tezlerine destek verildi.
Yunanistan Ege’de adalımızı işgal ediyor.
Suriye ve Irak’ta ABD-İsrail’e destek veriliyor, Müslümanlar öldürülüyor…

İşte tüm bu sayılanlar ve ötesindeki siyasete Cemaat karşı mı çıktı?
Hangi AKP siyasetini değiştirmek istedi?
Bunlar tam on bir yıldır bu yollarda birlikte yürümediler mi?

Öyleyse şimdi değişti?

Amaç yolsuzlukların üzerine mi gitmek?

Deniz Feneri’nde, Almanya’da para toplayanlar Cemaat değil miydi…
Deniz Feneri Türkiye dosyasını kapatanlar yine cemaat hukuku değil miydi…
Cemaat’in yönettiği paralar milyar dolarla ifade ediliyor, kimin parasıydı bunlar…

Şimdi bu kavganın altında yatan asıl gerçek nedir?

Türkiye’nin hem insanı hem de coğrafyasıyla sahip olduğu zenginliklerini yağmadan, bu yağmadan mal kaçırmaya çalışmaktan başka bir şey değil.
Bu zenginliği ABD-AB-İsrail çıkarların göre paylaştırmaktan başka bir şey değil.
Erdoğan’ın ipi çekiliyor, isimler değişiyor ama siyaset değişmiyor ve bu siyaset, ister Cemaat isterAKP, Türkiye’yi tehlikeye atıyor…

Bu nedenle, kamuoyunda Cemaat-AKP kavgası bir magazin…
Asıl siyasete bakmalı, Türkiye’nin iç ve dış siyasetine…
Barzani, Kıbrıs, Ermeni, Ege adaları, Fener Rum Patriği, özelleştirme, ayrıştırma, Irak, Suriye, PKK konularında Türkiye’nin uygulayacağı siyasete bakmalı…

Bakın bakalım, Türkiye’nin siyasi bakışları değişecek mi?

Değişmeyecekse eğer, hepsi bir aldatmacadır!

Erdal Sarızeybek

Hanımlar,
olayları konuşuyor, yorumluyorsunuz saygı duyarım fakat lütfen falanca filanca topiklere yazanlar nerdeler gibi yorumlar yapmayın.
Maksat ülkede olup bitenleri konuşmak mı yoksa yaşananlar üzerinden forumdakilere yüklenmek mi?
Lütfen...

Topiclere bakarsan kilicdaroglu basligina ugramis aktwitlerde dolasan bir sakaci fotograf paylasmis kk ile dalgasini gecmis ama buraya ugramayi teget gecmis:1:

benden bahsetmişsiniz sanırım üzerime alındım :9:

buyurun burayada bi aktwit resmi atayımda hatrınız kalmasın ve teğet geçmiş olmayayım :34:

$image.jpg

insanlar istediği topiğe kurallara uymak kaydıyla istediği yorumu yapar yada yapmaz.neden beni işaret ettiğinizi anlayamadım,paylaştığım resmin içeriği sebep olabilirmi acaba :26: ama komikti itiraf edin :9:
sizin amacınız başlıktaki konuya yorum yapıp görüş bildirmekmidir,yoksa amanda savunucular nerede,hiç sesleri çıkmıyor gibi kışkırtıcı ve polemiğe yönelik mesajlar yazıp insanları forumlarda matettiğini zannetmekmidir ?

eeee gün olur devran döner demişler...
çooook dedim gezi zamanı bu devran dönecek diye...
istedikleri kadar örtbas edilmeye çalışılsın 3 maymundan görmeyen görüyor duymayan duyuyor bilmeyende öğrendi...

Hanımlar,
olayları konuşuyor, yorumluyorsunuz saygı duyarım fakat lütfen falanca filanca topiklere yazanlar nerdeler gibi yorumlar yapmayın.
Maksat ülkede olup bitenleri konuşmak mı yoksa yaşananlar üzerinden forumdakilere yüklenmek mi?
Lütfen...

aynı anda paylaşmışız bende tam bundan bahsediyordum :ssz:

İyi ya onu ben de yazdım nerde bu devlet nerde bu millet diye :27:
Ama cidden karşıtların düşüncelerini merak ettim....ki yolsuzlugun da akpden kurtulmak için ortaya atıldıgını okudum ve hevesim kaçtı :9:

Sizinle aynı düşünen ınsanları destegını almak cok kolaydır..Onlar hata yapsanız da sızı kabul eder.Ama kısı adaletıyle çalışkanlıgıyla durustluguyle dık duruşuyla oye yasamalı ve empatı yapmalı kı kendıyle ayrı.. dusunceye sahıp ınsanların bıle destegını almalı....Başbakan olay cıkar cıkmaz uc bakanını gorev den alsaydı....Bugune kadar savundugu şeylere en uygun davranısı yapardı..Herkesın takdırını alırdı..Onlar gorevde işini yapan polısler gorevden alındı.....Bunun savunulacak hıc bır tarafı yok.....Makamlar koltuklar paralar ınsanı degıstırıyor maalesef...Keske cok guclu muhalefet olsaydı bu olaylar yolsuzluklar daha once ortaya cıksaydı...Yetımın bır lokma dahı hakkın yıyenler dılerım en buyuk cezayı alırlar..bu dunyada almazlarsada obur dunyada cok agır cezalar alacagı kesın...Adlı surec devam edıyor kım suclu kım degıl bılemeyız ..Ama polısler yada İsraıl o para sayma makınelerını o ayakkabı kutularındakı paraları oraya koymadılar...Bu delıller.. polıs kayıtlarında ....Bunların savunulacak bır tarafı yok..Yok cemaat yaptı yok Israıl yaptı...Zamanlaması herkesten gızlenmesıne bakmıorum ben sonuca bakıyorumKım yaptıysa Alla razı olsun...Yolsuzlukları delıllerıyle gorduk
Zerre kadar haz etmesemde dediginiz o erdemli tavri sergileseydi basbakanda ,Bulent arinc helal olsun der takdir ederdim.Ama kalkip hala magdur edebiyati yapmak,heleki onceki operasyonlarda dikkat cekmedigi seyleri bu operasyofa yanlis bulmadi benim midemi bulandiriyor. Muhalefetin guclu olmasiyla alakali degil operasyonun yeni yapilmasi.Neredeysr 1-1.5 senedir izlenen bir surec.Deliller yokedulmeye baslanmasiyla dugmeye basildi. Hepimiz calisiyruz,yada eslerimiz calisiyr tek kurusun bile hesabini yapiyoruz yettirebilmek icin.Benim senin vatandasin vergileri haklari var o kutulara koyduklari paralarda.Kim yaptiysa haram olsun haram .Allahin adaleti buyuk.Cezasii da keser belasini da verir. Emniyet mudurleri gorevden aliniyor.O gezide destan yazdi denilen huseyin capkin gorevden aliniyor.Oglunun evine baskinla milyon dolarlar buunan bakan valilere hala direktif veriyor.Bu nasil bir duzen? Sitki siyriliyor insanin kotu kokular etrafi sariyor ama cok guzel kamufle ediliyor.Bu davaninda gidisati o.Cok guzel kilif uydurulacak.Vuran vurduguyla kalacak.

Zerre kadar haz etmesemde dediginiz o erdemli tavri sergileseydi basbakanda ,Bulent arinc helal olsun der takdir ederdim.Ama kalkip hala magdur edebiyati yapmak,heleki onceki operasyonlarda dikkat cekmedigi seyleri bu operasyofa yanlis bulmadi benim midemi bulandiriyor. Muhalefetin guclu olmasiyla alakali degil operasyonun yeni yapilmasi.Neredeysr 1-1.5 senedir izlenen bir surec.Deliller yokedulmeye baslanmasiyla dugmeye basildi. Hepimiz calisiyruz,yada eslerimiz calisiyr tek kurusun bile hesabini yapiyoruz yettirebilmek icin.Benim senin vatandasin vergileri haklari var o kutulara koyduklari paralarda.Kim yaptiysa haram olsun haram .Allahin adaleti buyuk.Cezasii da keser belasini da verir. Emniyet mudurleri gorevden aliniyor.O gezide destan yazdi denilen huseyin capkin gorevden aliniyor.Oglunun evine baskinla milyon dolarlar buunan bakan valilere hala direktif veriyor.Bu nasil bir duzen? Sitki siyriliyor insanin kotu kokular etrafi sariyor ama cok guzel kamufle ediliyor.Bu davaninda gidisati o.Cok guzel kilif uydurulacak.Vuran vurduguyla kalacak.

Bakanların değil, polis müdürlerinin, emniyet müdürlerinin görevden alınma sebebi " bi taraflarını kaptırma korkusu..

Operasyonun genişleme ve ucunun Erdoğan'a ve ailesine dokunma ihtimali bile olabilir, o ihtimalin önlemini alıyorlar:ssz:

benden bahsetmişsiniz sanırım üzerime alındım :9:

buyurun burayada bi aktwit resmi atayımda hatrınız kalmasın ve teğet geçmiş olmayayım :34:

Eki Görüntüle 901684

insanlar istediği topiğe kurallara uymak kaydıyla istediği yorumu yapar yada yapmaz.neden beni işaret ettiğinizi anlayamadım,paylaştığım resmin içeriği sebep olabilirmi acaba :26: ama komikti itiraf edin :9:
sizin amacınız başlıktaki konuya yorum yapıp görüş bildirmekmidir,yoksa amanda savunucular nerede,hiç sesleri çıkmıyor gibi kışkırtıcı ve polemiğe yönelik mesajlar yazıp insanları forumlarda matettiğini zannetmekmidir ?

Iı ıhh.Bu değildi gördüğüm başka biraktwitti.

Önceki sayfalarda yorumlarını düşüncelerini merak ediorum,görmek isterim demiştim onu fark etmemişsiniz ama bugünkü yazım dikkatinizi çekmiş.Neyse en azından dikkatinizi çekmiş :) Ama biraz abartmıyor musunuz kışkırtıcı diyerek?? Neyse zaten çok komik bulduğunuz bu resimden çıkarımlarım doğrultusunda merakım fazlasıyla giderilmiştir.Bu konu hakkında size başka bir yorumum yok olmayacak.Bakın matetme yok.Polemik yok.Kışkırtma yok.:34:

Yaklaşık 72 saattir eşinden herhangi bir hediye alamayan Ebru Gündeş fenalaşarak hastaneye kaldırıldı...

zaytung

:60::60::60:

85 Yıl Sonra Türkiye'ye Gelen İlk Meksika Cumhurbaşkanı: ''Çok eğlenceliymiş ya bura...'' zaytung

katılıyorum
:1::1:

Savcı, Bilal Erdoğan için düğmeye bastı!

Bilal Erdoğan'ın gözaltına alınması için savcılık yasal süreci başlattı.

17 Aralık'ta başlayan ve tüm dünyanın dikkatini çeken İstanbul ve Ankara'da düzenlenen ''Derin'' Büyük Yolsuzluk operasyonu kapsamında gözaltına alınan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, sorgusunda Bilal Erdoğan hakkında itiraflarda bulundu.
Gözaltındaki AKP'li belediye başkanı Mustafa Demir, ifadesinde, ''Benden imara yasak olan bölgeleri imara açmamı Bilal Erdoğan istedi. Bunun üzerine bende karar çıkartarak Belediye Meclisi’nden izin çıkarttım. Ayrıca Bilal Bey, Sayın Başbakan’ın da konudan bilgisi var..’ dediği belirtildi.
Bu itiraf üzerine Cumhuriyet Savcılığı Bilal Erdoğan’a gözaltı süreci başlattı. Bilal Erdoğan bulunduğu yerde gözaltına alınacak.
Türkiye’yi sallayan operasyonda gözaltındaki isimlerden AKP’li Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’e yönelik suçlamalardan birisi de “Fatih Belediyesi’nin sit alanındaki arazilerin bakanlığın gücünü kullanarak yasadışı olarak imar ve inşaata açılması”.
Bu iddia Başbakan Tayyip Erdoğan’ın OĞLU Bilal Erdoğan’ı da yakından ilgilendiriyor.
Fatih Belediyesi, Erdoğan’ın OĞLU Bilal Erdoğan’ın İdare Heyeti Azası olduğu “Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV)” için kazada sit alanında yükselen talebe yurdunu tamamiyle belediye bütçesiyle yapmış ve geçen ay vakfa “25 seneliğine fiyatsız” tahsis etmişti.
Cumhuriyet’ten Aykut Küçükkaya’nın haberine göre, Erdoğan’ın erkek çocuğunun idareninde olduğu vakın azaları arasında Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de bulunuyor.
TÜRGEV’in genel heyet azaları ise Erdoğan ailesinden oluşuyor.
O LİSTEDE YER ALAN İSİMLER İSE ŞÖYLE;
Bilal Erdoğan (Başbakan Erdoğan’ın oğlu)
Esra Albayrak (Başbakan Erdoğan’ın kızı)
Serhat Albayrak (Başbakan Erdoğan’ın güveyinin ağabeyi)
Reyhan Uzuner (Başbakan Erdoğan’ın erkek çocuğu Bilal Erdoğan’ın kayınvalidesi)
Ziya İlgen (Başbakan Erdoğan’ın eniştesi)
Şule Albayrak (Başbakan Erdoğan’ın kızı Esra Albayrak’ın eltisi)
Ahmet Ergün (Başbakan Erdoğan’ın en yakın arkadaşlarından)
Bülent Turan (AKP İstanbul Milletvekili)
Hasan Can (AKP’li Ümraniye Belediye Başkanı)
Mevlüt Yumuşak başlı (AKP’li Başakşehir Belediye Başkanı)
Mustafa Demir (AKP’li Fatih Belediye Başkanı)
Mehmet Doğan Kubat (AKP İstanbul Milletvekili)
Mustafa Ataş (AKP İstanbul Milletvekili)
Yasemin Solmaz (Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen işadamı Remzi Gür’ün kızı)
Zeynep Feyza Eker Ayhan (Tarım Bakanı Mehdi Eker’in kızı).
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde kurulan İSEGEV 2012 seneninde isim değişikliğine gitti ve TÜRGEV ismini aldı.
AKP’li belediyelerin desteğiyle vakfın yurt sayısı birkaç senede 10’u aştı. Kabine kararıyla vergi muafiyeti kazanan TÜRGEV’e ait Ümraniye’deki Şule Yüksel Şenler Kız Talebe Yurdu’nun açılışını ise Başbakan Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan.
Tayyip Erdoğan Yurdun ismini Şule Yüksel Şenler olarak önerdi. Tıpkı Fatih’teki gibi AKP’li Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'da bu vakfın azası.

Share on pri

Savcı, Bilal Erdoğan için düğmeye bastı! | Anadolu Haberleri.net

aaaaa niye ki, ufak taksitlerle minik gemicikler almıştı sadece,
herkes alabilir
:27::27:

Son düzenleme:
Savcı, Bilal Erdoğan için düğmeye bastı!

Bilal Erdoğan'ın gözaltına alınması için savcılık yasal süreci başlattı.

17 Aralık'ta başlayan ve tüm dünyanın dikkatini çeken İstanbul ve Ankara'da düzenlenen ''Derin'' Büyük Yolsuzluk operasyonu kapsamında gözaltına alınan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, sorgusunda Bilal Erdoğan hakkında itiraflarda bulundu.
Gözaltındaki AKP'li belediye başkanı Mustafa Demir, ifadesinde, ''Benden imara yasak olan bölgeleri imara açmamı Bilal Erdoğan istedi. Bunun üzerine bende karar çıkartarak Belediye Meclisi’nden izin çıkarttım. Ayrıca Bilal Bey, Sayın Başbakan’ın da konudan bilgisi var..’ dediği belirtildi.
Bu itiraf üzerine Cumhuriyet Savcılığı Bilal Erdoğan’a gözaltı süreci başlattı. Bilal Erdoğan bulunduğu yerde gözaltına alınacak.
Türkiye’yi sallayan operasyonda gözaltındaki isimlerden AKP’li Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’e yönelik suçlamalardan birisi de “Fatih Belediyesi’nin sit alanındaki arazilerin bakanlığın gücünü kullanarak yasadışı olarak imar ve inşaata açılması”.
Bu iddia Başbakan Tayyip Erdoğan’ın OĞLU Bilal Erdoğan’ı da yakından ilgilendiriyor.
Fatih Belediyesi, Erdoğan’ın OĞLU Bilal Erdoğan’ın İdare Heyeti Azası olduğu “Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV)” için kazada sit alanında yükselen talebe yurdunu tamamiyle belediye bütçesiyle yapmış ve geçen ay vakfa “25 seneliğine fiyatsız” tahsis etmişti.
Cumhuriyet’ten Aykut Küçükkaya’nın haberine göre, Erdoğan’ın erkek çocuğunun idareninde olduğu vakın azaları arasında Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de bulunuyor.
TÜRGEV’in genel heyet azaları ise Erdoğan ailesinden oluşuyor.
O LİSTEDE YER ALAN İSİMLER İSE ŞÖYLE;
Bilal Erdoğan (Başbakan Erdoğan’ın oğlu)
Esra Albayrak (Başbakan Erdoğan’ın kızı)
Serhat Albayrak (Başbakan Erdoğan’ın güveyinin ağabeyi)
Reyhan Uzuner (Başbakan Erdoğan’ın erkek çocuğu Bilal Erdoğan’ın kayınvalidesi)
Ziya İlgen (Başbakan Erdoğan’ın eniştesi)
Şule Albayrak (Başbakan Erdoğan’ın kızı Esra Albayrak’ın eltisi)
Ahmet Ergün (Başbakan Erdoğan’ın en yakın arkadaşlarından)
Bülent Turan (AKP İstanbul Milletvekili)
Hasan Can (AKP’li Ümraniye Belediye Başkanı)
Mevlüt Yumuşak başlı (AKP’li Başakşehir Belediye Başkanı)
Mustafa Demir (AKP’li Fatih Belediye Başkanı)
Mehmet Doğan Kubat (AKP İstanbul Milletvekili)
Mustafa Ataş (AKP İstanbul Milletvekili)
Yasemin Solmaz (Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen işadamı Remzi Gür’ün kızı)
Zeynep Feyza Eker Ayhan (Tarım Bakanı Mehdi Eker’in kızı).
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde kurulan İSEGEV 2012 seneninde isim değişikliğine gitti ve TÜRGEV ismini aldı.
AKP’li belediyelerin desteğiyle vakfın yurt sayısı birkaç senede 10’u aştı. Kabine kararıyla vergi muafiyeti kazanan TÜRGEV’e ait Ümraniye’deki Şule Yüksel Şenler Kız Talebe Yurdu’nun açılışını ise Başbakan Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan.
Tayyip Erdoğan Yurdun ismini Şule Yüksel Şenler olarak önerdi. Tıpkı Fatih’teki gibi AKP’li Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'da bu vakfın azası.

Share on pri

Savcı, Bilal Erdoğan için düğmeye bastı! | Anadolu Haberleri.net

Darısı topunun başına inşallah :)

Bir sıçrarsın çekirge iki sıçrarsın çekirge üçüncüde ele geçersin çekirge

Darısı hiçbir parti gözetip ayırmadan kim yapıyorsa. Kamu malını yiyen,yiyicilere hırsızlara göz yuman,
rüşvet veren,alan ,çıkar sağlayan haramzade gözü doymaz açların başına olsun.AMİN

Back