- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
- Konu Sahibi AngryPenguin
[video=youtube;x-Nfj4l5Z6k]http://www.youtube.com/watch?v=x-Nfj4l5Z6k[/video]
gerçekten kaymakları iyi yemişler
gerçekten kaymakları iyi yemişler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Topiclere bakarsan kilicdaroglu basligina ugramis aktwitlerde dolasan bir sakaci fotograf paylasmis kk ile dalgasini gecmis ama buraya ugramayi teget gecmis
Hanımlar,
olayları konuşuyor, yorumluyorsunuz saygı duyarım fakat lütfen falanca filanca topiklere yazanlar nerdeler gibi yorumlar yapmayın.
Maksat ülkede olup bitenleri konuşmak mı yoksa yaşananlar üzerinden forumdakilere yüklenmek mi?
Lütfen...
Zerre kadar haz etmesemde dediginiz o erdemli tavri sergileseydi basbakanda ,Bulent arinc helal olsun der takdir ederdim.Ama kalkip hala magdur edebiyati yapmak,heleki onceki operasyonlarda dikkat cekmedigi seyleri bu operasyofa yanlis bulmadi benim midemi bulandiriyor. Muhalefetin guclu olmasiyla alakali degil operasyonun yeni yapilmasi.Neredeysr 1-1.5 senedir izlenen bir surec.Deliller yokedulmeye baslanmasiyla dugmeye basildi. Hepimiz calisiyruz,yada eslerimiz calisiyr tek kurusun bile hesabini yapiyoruz yettirebilmek icin.Benim senin vatandasin vergileri haklari var o kutulara koyduklari paralarda.Kim yaptiysa haram olsun haram .Allahin adaleti buyuk.Cezasii da keser belasini da verir. Emniyet mudurleri gorevden aliniyor.O gezide destan yazdi denilen huseyin capkin gorevden aliniyor.Oglunun evine baskinla milyon dolarlar buunan bakan valilere hala direktif veriyor.Bu nasil bir duzen? Sitki siyriliyor insanin kotu kokular etrafi sariyor ama cok guzel kamufle ediliyor.Bu davaninda gidisati o.Cok guzel kilif uydurulacak.Vuran vurduguyla kalacak.Sizinle aynı düşünen ınsanları destegını almak cok kolaydır..Onlar hata yapsanız da sızı kabul eder.Ama kısı adaletıyle çalışkanlıgıyla durustluguyle dık duruşuyla oye yasamalı ve empatı yapmalı kı kendıyle ayrı.. dusunceye sahıp ınsanların bıle destegını almalı....Başbakan olay cıkar cıkmaz uc bakanını gorev den alsaydı....Bugune kadar savundugu şeylere en uygun davranısı yapardı..Herkesın takdırını alırdı..Onlar gorevde işini yapan polısler gorevden alındı.....Bunun savunulacak hıc bır tarafı yok.....Makamlar koltuklar paralar ınsanı degıstırıyor maalesef...Keske cok guclu muhalefet olsaydı bu olaylar yolsuzluklar daha once ortaya cıksaydı...Yetımın bır lokma dahı hakkın yıyenler dılerım en buyuk cezayı alırlar..bu dunyada almazlarsada obur dunyada cok agır cezalar alacagı kesın...Adlı surec devam edıyor kım suclu kım degıl bılemeyız ..Ama polısler yada İsraıl o para sayma makınelerını o ayakkabı kutularındakı paraları oraya koymadılar...Bu delıller.. polıs kayıtlarında ....Bunların savunulacak bır tarafı yok..Yok cemaat yaptı yok Israıl yaptı...Zamanlaması herkesten gızlenmesıne bakmıorum ben sonuca bakıyorumKım yaptıysa Alla razı olsun...Yolsuzlukları delıllerıyle gorduk
Zerre kadar haz etmesemde dediginiz o erdemli tavri sergileseydi basbakanda ,Bulent arinc helal olsun der takdir ederdim.Ama kalkip hala magdur edebiyati yapmak,heleki onceki operasyonlarda dikkat cekmedigi seyleri bu operasyofa yanlis bulmadi benim midemi bulandiriyor. Muhalefetin guclu olmasiyla alakali degil operasyonun yeni yapilmasi.Neredeysr 1-1.5 senedir izlenen bir surec.Deliller yokedulmeye baslanmasiyla dugmeye basildi. Hepimiz calisiyruz,yada eslerimiz calisiyr tek kurusun bile hesabini yapiyoruz yettirebilmek icin.Benim senin vatandasin vergileri haklari var o kutulara koyduklari paralarda.Kim yaptiysa haram olsun haram .Allahin adaleti buyuk.Cezasii da keser belasini da verir. Emniyet mudurleri gorevden aliniyor.O gezide destan yazdi denilen huseyin capkin gorevden aliniyor.Oglunun evine baskinla milyon dolarlar buunan bakan valilere hala direktif veriyor.Bu nasil bir duzen? Sitki siyriliyor insanin kotu kokular etrafi sariyor ama cok guzel kamufle ediliyor.Bu davaninda gidisati o.Cok guzel kilif uydurulacak.Vuran vurduguyla kalacak.
benden bahsetmişsiniz sanırım üzerime alındım
buyurun burayada bi aktwit resmi atayımda hatrınız kalmasın ve teğet geçmiş olmayayım
Eki Görüntüle 901684
insanlar istediği topiğe kurallara uymak kaydıyla istediği yorumu yapar yada yapmaz.neden beni işaret ettiğinizi anlayamadım,paylaştığım resmin içeriği sebep olabilirmi acaba :26: ama komikti itiraf edin
sizin amacınız başlıktaki konuya yorum yapıp görüş bildirmekmidir,yoksa amanda savunucular nerede,hiç sesleri çıkmıyor gibi kışkırtıcı ve polemiğe yönelik mesajlar yazıp insanları forumlarda matettiğini zannetmekmidir ?
Savcı, Bilal Erdoğan için düğmeye bastı!
Bilal Erdoğan'ın gözaltına alınması için savcılık yasal süreci başlattı.
17 Aralık'ta başlayan ve tüm dünyanın dikkatini çeken İstanbul ve Ankara'da düzenlenen ''Derin'' Büyük Yolsuzluk operasyonu kapsamında gözaltına alınan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, sorgusunda Bilal Erdoğan hakkında itiraflarda bulundu.
Gözaltındaki AKP'li belediye başkanı Mustafa Demir, ifadesinde, ''Benden imara yasak olan bölgeleri imara açmamı Bilal Erdoğan istedi. Bunun üzerine bende karar çıkartarak Belediye Meclisinden izin çıkarttım. Ayrıca Bilal Bey, Sayın Başbakanın da konudan bilgisi var.. dediği belirtildi.
Bu itiraf üzerine Cumhuriyet Savcılığı Bilal Erdoğana gözaltı süreci başlattı. Bilal Erdoğan bulunduğu yerde gözaltına alınacak.
Türkiyeyi sallayan operasyonda gözaltındaki isimlerden AKPli Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demire yönelik suçlamalardan birisi de Fatih Belediyesinin sit alanındaki arazilerin bakanlığın gücünü kullanarak yasadışı olarak imar ve inşaata açılması.
Bu iddia Başbakan Tayyip Erdoğanın OĞLU Bilal Erdoğanı da yakından ilgilendiriyor.
Fatih Belediyesi, Erdoğanın OĞLU Bilal Erdoğanın İdare Heyeti Azası olduğu Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) için kazada sit alanında yükselen talebe yurdunu tamamiyle belediye bütçesiyle yapmış ve geçen ay vakfa 25 seneliğine fiyatsız tahsis etmişti.
Cumhuriyetten Aykut Küçükkayanın haberine göre, Erdoğanın erkek çocuğunun idareninde olduğu vakın azaları arasında Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de bulunuyor.
TÜRGEVin genel heyet azaları ise Erdoğan ailesinden oluşuyor.
O LİSTEDE YER ALAN İSİMLER İSE ŞÖYLE;
Bilal Erdoğan (Başbakan Erdoğanın oğlu)
Esra Albayrak (Başbakan Erdoğanın kızı)
Serhat Albayrak (Başbakan Erdoğanın güveyinin ağabeyi)
Reyhan Uzuner (Başbakan Erdoğanın erkek çocuğu Bilal Erdoğanın kayınvalidesi)
Ziya İlgen (Başbakan Erdoğanın eniştesi)
Şule Albayrak (Başbakan Erdoğanın kızı Esra Albayrakın eltisi)
Ahmet Ergün (Başbakan Erdoğanın en yakın arkadaşlarından)
Bülent Turan (AKP İstanbul Milletvekili)
Hasan Can (AKPli Ümraniye Belediye Başkanı)
Mevlüt Yumuşak başlı (AKPli Başakşehir Belediye Başkanı)
Mustafa Demir (AKPli Fatih Belediye Başkanı)
Mehmet Doğan Kubat (AKP İstanbul Milletvekili)
Mustafa Ataş (AKP İstanbul Milletvekili)
Yasemin Solmaz (Erdoğana yakınlığıyla bilinen işadamı Remzi Gürün kızı)
Zeynep Feyza Eker Ayhan (Tarım Bakanı Mehdi Ekerin kızı).
Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde kurulan İSEGEV 2012 seneninde isim değişikliğine gitti ve TÜRGEV ismini aldı.
AKPli belediyelerin desteğiyle vakfın yurt sayısı birkaç senede 10u aştı. Kabine kararıyla vergi muafiyeti kazanan TÜRGEVe ait Ümraniyedeki Şule Yüksel Şenler Kız Talebe Yurdunun açılışını ise Başbakan Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğan.
Tayyip Erdoğan Yurdun ismini Şule Yüksel Şenler olarak önerdi. Tıpkı Fatihteki gibi AKPli Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'da bu vakfın azası.
Share on pri
Savcı, Bilal Erdoğan için düğmeye bastı! | Anadolu Haberleri.net
Darısı topunun başına inşallah :)