Ne cikti sizinkinde cünki kuru cilt degil doktorumuzda ilgilenmiyo alerjik olsa kakadundanda belli olurdu heraldeAynısını yaşadım, yardımcı olmak isterim arkadaşım
Atopik dermatit benim oğlan yani hassas cilt. Kremi bolca kullan hiç acıma her altını açtığında çocuğu soy kremi bol bol sür şampuanı ne marka? Lif kullanma aşka. Kıyafetlerini dışarı asma toz pislik gelir, her yıkadığında şampuan kullanma ve kıyafetlerini ekstra iki kere durula beybiNe cikti sizinkinde cünki kuru cilt degil doktorumuzda ilgilenmiyo alerjik olsa kakadundanda belli olurdu heralde
Ictigi süte alerji olmasınIyi aksamlar üc aylik bevegimin yüzünde kol ve bacaklarinda kizariklikkar oldu yurt disinda yasiyorum doktor hic bakmadi bile krem yazdi kuru cilt tir dedi
Yüzü düzeldi ama her uykudan kalktiginda kizarik oluyo yine biraz sonra geciyo vücudu hic gecmedi
Sampuan penatendi degistirdim eczaneden aldim sebamed gassas kuru cilt icin haftada kac kez banyo yaptiriyosun ?Atopik dermatit benim oğlan yani hassas cilt. Kremi bolca kullan hiç acıma her altını açtığında çocuğu soy kremi bol bol sür şampuanı ne marka? Lif kullanma aşka. Kıyafetlerini dışarı asma toz pislik gelir, her yıkadığında şampuan kullanma ve kıyafetlerini ekstra iki kere durula beybi
Sade anne sütü emiyo bilmiyorum sikida giydirmiyorumIctigi süte alerji olmasınsizi emiyosa daha farkli birsey olabilir cokmu goydirdiniz sicak yaramadi bilemedim simdi
Peki biraz öyle deneyim sizde ne kadar sürede düzelme oldu23-24 derecede sıcaklık eğer biraz artsın benimki de kızarıyor. Yıkama işine gelirsek belli günler yıkamıyorum çocuğu dışarıdan gelirsek muhakkak yıkıyorum sadece doktorum bol bol yıka ama her yıkadığında şampuan kullanma dedi
Benim cocuklarda oluyodu böyle doltor sizin gibi krem veriyodu. Annem vs gorunce cocuk cildini dokuyo derlerdi bir sure sonra geciyodu kendiliginden. Umarim sizinkide gecerSade anne sütü emiyo bilmiyorum sikida giydirmiyorum
Doktorum krem şampuan önerdi onları başladığımdan beri iyi olduPeki biraz öyle deneyim sizde ne kadar sürede düzelme oldu
Ins gecer iki hafta oldu vücudu ayni halaBenim cocuklarda oluyodu böyle doltor sizin gibi krem veriyodu. Annem vs gorunce cocuk cildini dokuyo derlerdi bir sure sonra geciyodu kendiliginden. Umarim sizinkide gecer
Kremi günde iki kez kullan demisti ozaman arttiriyimDoktorum krem şampuan önerdi onları başladığımdan beri iyi oldu
Sırayla hepsini dene muhakkak bir şey de düzelecektir canım ince giydir kremi ciddi anlamda bol tut yüzünü ılık suyla temizledikten sonra kremi sür sen mama kullanmıyorsun ne güzel yediğine içtiğine dikkat et senin çocuğunda cildi hassas belli ki kıyafetlerini iyice yıka
Eşin doğru demiş doktoru dinle, kremi bol kullan dediğim eğer nemlendiriciyse beybi dikkatini çekerimKremi günde iki kez kullan demisti ozaman arttiriyim
Yedikletime dikjat ediyorum süt ürünlerine acaba alerjisi varmi diye birskicaktim esim istemedi sütün kesilir doktor önermedikce gerek yok dedi yapmadim bende
Tesekkür ederim valla benim psikolojimde alt üst suan üc aydir uyku yok ilk defa anneyim bide simdi bu cikti ama düzeliceknins saglikli olsunlardaBu arada masallah subhanallah rabbim nazarlardan korusun. 2 cocuk arka arkaya olunca artik bebek denimince benim piskoloji alt üst oluyo ama senin bebisi gorunce pek tatli gordundu gozume
Evet nemlendirici sabah aksam yapiyodum daha slk yapiyim artikEşin doğru demiş doktoru dinle, kremi bol kullan dediğim eğer nemlendiriciyse beybi dikkatini çekerim
Sütüm yagli evet yattigi oda serin 20 derece eve 19 derece öneriyoruz serin olucak odasi demisti bazen cok kisa kaloriferi aciyo esim kizariyo hemenKaç kat giyiyor ev kaç derece kilo alımı nasıl bebeğinannenin sütü yağlı oluncada böyle oluyor yüzü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?