Popüler Konu ÜÇ AYLAR Mübarek Kandiller ve Dini Bayramlarımız

Kendi niyetime okudum, Allah kabul etsin. Okuyan arkadaşlardan da Allah razı olsun. Allah herkesin dualarını kabul etsin. MssPARE

Okuduk Allah kabul etsin inşallah

labellevie niyetine okudum Allah kabul etsin MssPARE

Okudum Allah kabul etsin inşallah

Okudum @@msspare

labellevie niyetini okudum MssPARE

Okudum kuzum

labellevie okudum MssPARE

labellevie iki niyetim içinde okudum Rabbim kabul etsin inşaallah MssPARE

Arkadaşlar bugün Recep ayı okumaları bitiyor Rabbim okuduğumuz duaları kabul etsin duası kabul olan kullar arasına katsın

⚘⚘Hatam kusurum olduysa Hakkınızı helal edin ⚘⚘

her birinizin yüreğine gönlüne sağlık canlar Rabbim bizi dualarda buluşturdu ahirette de cennetin de buluştursun

Saban ayı için hazirladigim duaları bugün paylaşıcam devam edecek arkadaşlarla birlikte olacağız katılmak istemeyen arkadaslarla başka dua grupların da görüşmek üzere Allaha emanet olun ❤❤

Burayi okuyun önemli Arkadaşlar ŞABAN AYI OKUMALARI 11 SUBATTA BASLIYCAK O ZAMANA KADAR LÜTFEN OKUDUGUMUZ SON 10 GÜNLÜK RECEP AYI TESBIHATINI BIRAKMAYIN YARIM KALMASIN ...11 şubata kadar günlük okumasını yapın... üçüncü on gün 100 defa okunucak

" Sübhana'llah'l Gafuri'r Rahim"

Bugün iki kişi için okuma yapilicak

Lidlaylim N Neselikalpler

Birinci duası okunucak arkadaş
Lidlaylim

Arkadaşımızın niyeti

Allahım beni ,eşimi, kızımı tüm kötülüklerden koru bizleri bağışla sana layık kul olmayı nasip et . bizleri sevdiğin kullarından eyle. hayırlı, sağlıklı bir ömür nasip et. Evimize huzur, mutluluk, bol helal rızık ver. Helalinden ev ve araba almayı nasip et. Bana hayırlısıyla atanmayı nasip et.
Ailelerimize sağlık, huzur, bol helal rızık ver. Abime hayırlı bir evlilik nasip et . Kız kardeslerim hazırlandıkları sınavları kazanıp istedikleri yere yerleşsinler.
Tüm evlenmek isteyenlere hayırlı evlilik , çocuk isteyenlere hayırlı evlat nasip et.
Ya Rabbim sen kabul et.
Amin

Ikinci duası okunucak arkadaşımız

N Neselikalpler

Arkadaşımızın niyeti

Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.Rahman ve Rahim olan yüce Allahım sen Hanım kulunun günahlarını affeyle,tovbelerini kabul eyle. Ömrünün kalan kısmını sana layık ameller işleyen kullarından eyle. Sen bu kulunu ferahlat,içinde bulunduğu durumdan hayırlısıyla ve kolaylıkla kurtar. Çocuklarına güzel ahlak,hayırlı ömür ihsan eyle.Kazancini helal ve bereketli kil,maddi ve manevi iylikler ihsan eyle.Allahim sen Hanım kulunun ayrıldığı eşini ıslah eyle,ayrildigi esinin ona karşı yaptığı haksızlıkları görüp bunu anlamasını,bu kulunun kıymetini anlamasını nasip eyle.Tum dua arkadaslarininda dualarını kabul eyle Amin. Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.

️ İSTIĞFAR (TEVBE)DUASI

1 defa okunucak

" Estagfirullah min külli mâ kerihallah Estagfirullahel’azîm ellezî lâ ilahe illâ hüvel hayyel kayyûme ve etûbü ileyh"

Anlamı:
Razı olmadığın şeylerden, yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru! Kendisinden başka ilah bulunmayan Hay, Kayyum ve Azîm olan Allah’a istigfar eder ve günahlarıma pişman olup O’na sığınırım.

ÜÇ AYLAR BOYUNCA OKUYACAĞIZ

1 defa okunucak

"Allahümme barik lenâ fi Recebe ve Şaban. Ve belliğnâ Ramazân."

ANLAMI ...Allah'ım Recep ve Şaban bize mübarek kıl ve bizi Ramazana ulastir

RECEP AYI TESBIATLARI

100 defa okunucak La ilâhe illallâh
Okuma bitince" Muhammeden rasulullah " demeyi unutmayın

üçüncü on gün 100 defa okunucak

" Sübhana'llah'l Gafuri'r Rahim"

"Çok bağışlayıcı, merhamet eden ve bağışlayan Allah-u Te'ala 'yi teşbih ederim

️AMANERASULÜ SÜRESİ

1 defa okunucak

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİYM

Amenerrasulü bi ma ünzile ileyhi mir rabbihı vel mü'minun. Küllün amene billahi ve melaiketihı ve kütübihı ve rusülih. La nüferriku beyne ehadim mir rusülih ve kalu semı'na ve eta'na ğufraneke rabbena ve ileykel masıyr.

La yükellifüllahü nefsen illa vüs'aha. Leha ma kesebet ve aleyha mektesebet. Rabbena la tüahızna in nesına ev ahta'na rabbena ve la tahmil aleyna ısran kema hameltehu alellezıne min kablina. Rabbena ve la tühammilna ma la takate lena bih. Va'fü anna, vağfir lena, verhamna ente mevlane fensurna alel kavmil kafirın.

Okumalarimiz bitiyor Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...

Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE Etiket yapmayı unutmayın

Sabah saat 10 a kadar okumaları bitirelim lütfen

Peeves

penyez83

Life light

Aktif Lora

Nevreste

Iron Butterfly

A Ada-Anne

PiXiEE

@Gülçin

zeyno genc

C Cittaslow

RedGirl

bir civciv annesi

HejaR12

@selin18

YagmurSendeanlarsn

YagmurSendeanlarsn 2. Niyet

G Gunduzguzell1

MssPARE

Migrenben

Minnosprenses

-kuzeyildizi-

agustos72

MMorsalkimm

B begonviil

Catlak-kurabiye

Tiniminimavihanim

MoonfacedMom

MoonfacedMom 2.niyet

dreamy07

labellevie

Lidlaylim

N Neselikalpler

labellevie için okumayanlar

N Neselikalpler

Nevreste

Iron Butterfly

arkadaşların niyetine okudum. allah kabul etsin MssPARE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…