Popüler Konu ÜÇ AYLAR Mübarek Kandiller ve Dini Bayramlarımız

B begonviil ve Catlak-kurabiye mervemm niyetlerinize ayri ayri okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn MssPARE

2 arkadaşım için de okudum. allah kabul etsin MssPARE

Okuduk Allah kabul etsin inşallah

2 arkadaş niyetine Okudum Allah kabul etsin MssPARE

Parem ben özel günümdeyim okuyamayacağım sen etiketlersin sonradan okurum ben canım MssPARE
Minnoş canım sen diğerlerini okudun mu ? ben begonvil ve çatlak kurabiye Merve niyetine; senin yerine Amenerrasulü okudum bağışladım ALLAH kabul etsin aminnnnnn MssPARE

Allah razı olsun penyezcim ❤❤

Minnosum sen diğer duaları okudum yaz ki geride kalma çünkü dua grubumuzun bitmesine az kaldı canım ❤

Parem okudum Allah kabul etsin inşallah

B begonviil Catlak-kurabiye arkadaşlarimin niyetlerine okudum bagişladim Allah kabul etsin aminnn
MssPARE

Kendi niyetime ve arkadaşa okudum parem Allah kabul etsin inşallah. vesile olduğun için senden ve okuyan arkadaşlardan Allah razı olsun

Kendi niyetime ve Catlak-kurabiye niyetine okudum rabbim kabul etsin inşallah okuyan herkesten Allah razı olsun tüm dualarınız kabul olsun inşallah MssPARE

B begonviil Catlak-kurabiye iki niyetim içinde okudum Rabbim kabul etsin inşaallah MssPARE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…