Popüler Konu ÜÇ AYLAR Mübarek Kandiller ve Dini Bayramlarımız

Bugün iki kişi için okuma yapacağız Rabbim kabul etsin

❤ŞEVVAL AYI DUA GRUBU 2025❤

Birinci duası okunucak arkadaşlarımız..

nursevdi

Adim Nurseven
Allahım Sana karşı bilerek ya da bilmeyerek işlediğim günahlarımı affet.Bizi yolundan ayırma.Evimdeki huzuru , sevgiyi , saygıyı eksik etme Allahım.Sağlıklı,sıhhatli ömürler nasip eyle bizlere.İşlerimizin yolunda gitmesini sağla hayırlı bereketli kazançlar nasıp eyle. Kalbimizdeki duaları hakkımızda hayır eyle Allahım.Vefat eden babama rahmet et. Günahlarını affet. Anneme ve kardeşlerime güzellikler nasip et.Sağlıklı sıhhatli hayırli kolaylıkla hamile kalıp, kucağıma almamı nasip etEşim destegini esirgemesin. Duama amin diyen tüm arkadaşlarımın niyetlerini kabul et Ya RabbimÂmin

️Ikinci duası okunucak arkadaşımız

L lov3y

Allahümme salli alâ Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Rabbi Hebli MİNESSALİHİN
Rabbim senin kapına geldim sen kapından boş çevirme sen bağışlayansın ben aciz bir kulum sen affedicisin beni eşimi ailemi bağışla evlat isteyen evlat icin yanan tum kullarina ve bana hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eyle onları güzel yetiştirecek aklı ve kuvveti ver Rabbim kimseyi evlatsizlikla ve çocuğuyla sınama Allahim eşime sağlık sıhhat çalışma gücü ver helalinden bol rizik ver bu rizikla güzel hayırlar yapmayı nasip eyle Rabbim ben anne ve babamdan razıyım sende onlardan razı ol sen onlara sağlık sıhhat ver ayaklarına taş değmesin Rabbim sen kardeşime kalbinden ne geçiyorsa onun en güzelini nasip et. Annemin omurilik kirigini sen iyi et boynuna sen sifa ver Rabbim sen kalbimde duaları en iyi bilesin ya Rahman sen benim ve dua arkadaslarimin kalbinden gecen dualari en hayırlı şekilde yolumuza çıkart
Allahümme salli alâ Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Rabbi Hebli MİNESSALİHİN
Hasbünallahu ve ni'mel vekil, ni'mel mevlâ ve. ni'mennasîr, ğufrâneke Rabbena ve ileyke'l masîr. Amin

️ Birinci okunucak duamiz

33 defa okunucak

Allah’u ekberü kebira, velhamdü lillahi kesira, sübhanallahi bükreten ve esila”

Anlamı “
Allah büyüklerin en büyüğüdür Allaha’a olan hamdimiz çoktur Sabah akşam her an tesbihimiz Allah’adır”

️ Ikinci okunucak duamız

33 defa okunucak

“Subhânallâhi ve’l-hâmdü lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhu ekber ve lâ hâvle ve lâ kuvvete illâ billâhi’l-aliyyi’l-azîm.”

Anlamı:“
Allah eksik sıfatlardan münezzehtir. Hamd Allah’adır. Allah’tan başka ilah yoktur ve Allah en büyüktür. Allah’tan başkasında güç ve kudret yoktur.”

okumalarımız bitiyor

Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...

Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE ve o gün duası okunan arkadaşı Etiket yapmayı unutmayın
Sabah saat : 09:00 a kadar okumaları bitirelim lütfen
Her gün saat 09:00 sıradaki arkadaşın duasını paylaşıcam

penyez83

PiXiEE

dolar milyoneri

Catlak-kurabiye

Aktif Lora

gecenin_resmi

A Ada-Anne

D u t

papatyamm

littlezelda

zeyno genc

S selin18

dunyadanuzak

kavs-i kuzah

Sofienin Kedisi

Sofienin Kedisi annesinin niyeti

mavibaloncuk

nursevdi

L lov3y

HejaR12

S sabir ve hamd

dolunaybekler

C Cittaslow

YagmurSendeanlarsn

YagmurSendeanlarsn annesi

sweetgirlcandy

Cuel

Amine Busra

Cookiie

B begonviil

MssPARE

MssPARE ikinci niyeti

kavs-i kuzah ve

Sofienin Kedisi canlarım duanız okundu eksik kalmadı Rabbim kabul etsin

Sofienin Kedisi annesinin niyetine ve mavibaloncuk için okumayanlar

S sabir ve hamd

dolunaybekler

nursevdi ve L lov3y niyetlerine ben ve Aktif Lora okuduk ALLAH kabul etsin aminnnnnn MssPARE

Hayırlı cumalar

nursevdi , L lov3y niyetleriniz için okudum Allah kabul etsin MssPARE

2 arkadaşımıza da okudum parem Allah kabul etsin MssPARE

nursevdi L lov3y niyetlerine okudum bağışladım Allah kabul etsin
MssPARE

Bugünkü arkadaşlar için okudum.Allah kabul etsin

Okudum canım MssPARE

Okudum MssPARE

nursevdi L lov3y niyetlerinize ikimizde okuduk Rabbim kabul etsin aminn
MssPARE

nursevdi ve L lov3y niyeti için okudum Rabbim kabul eylesin inşallah MssPARE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…