Hanımlar bugün iki arkadaşa okuma yapilicak
Duaları iki kez okuyup arkadaşların niyetlerini okuyup bağışlayacağız
Bugün duası okunucak arkadaşlar bir civciv annesi ve
HejaR12 Birinci duasi okunucak Arkadaşımızın bir civciv annesi Arkadaşımızın niyeti Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm. Bismillahirrahmanirrahîm.
Elhamdulillâhi Rabbi’l-âlemîn
Âllâhümme salli alâ Muhammed
Allahım sen rızkı elinde bulunduran ve dilediğine isteğince sınırsız verensin. Senden kızım için kolay, hayırlı, sağlıklı, iman dolu ve senin rızanın olduğu bir hayat istiyorum. ona altından kalkamayacağı imtihanlarla uğraştırma. onun kalbine ferahlık ver. karşısına hayırlı ve imanlı insanlar çıkar. ilerideki eşini de senin razı olduğun insanlardan eyle.
Allahım, sana ibadetlerimde düzenli değilim. kalbimdeki, bedenimdeki ve hayatımdaki sana ibadet etmeme engel olan her türlü kötülüğü ve haramı benden uzaklaştır. bedenimi ve kalbimi ilminle ve imanınla doldur. bana seni hatırlatacak işler yaptır ve seni hatırlatacak arkadaşlar nasip et.
Ikinci duası okunucak arkadaşımız HejaR12 Arkadaşımızın niyeti Bismillahirrahmanirrahim
Ya Rabbim sen evimize huzur sağlık mutluluk bereket bol rızıklar nasip eyle, ailemle birlikte sağlıklı huzurlu bir yaşam nasip eyle, hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip eyle, sağlıkla hayırla vakitlice kolaylıkla evladımız kucağımıza almamızı nasip eyle, hep iyi haberler alalım, oğullarımı iyi yetiştirmem de yardım et sen bize, hep iyilerle iyiliklerle karşılaşsınlar, karşılaşalım, duama Amin diyen dua arkadaşlarımın da niyetlerini kabul eyle
️ İ
STIĞFAR (TEVBE)DUASI️
1 defa okunucak " Estagfirullah min külli mâ kerihallah Estagfirullahel’azîm ellezî lâ ilahe illâ hüvel hayyel kayyûme ve etûbü ileyh"
Anlamı: Razı olmadığın şeylerden, yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru! Kendisinden başka ilah bulunmayan Hay, Kayyum ve Azîm olan Allah’a istigfar eder ve günahlarıma pişman olup O’na sığınırım.
️
ÜÇ AYLAR BOYUNCA OKUYACAĞIZ ️
1 defa okunucak "Allahümme barik lenâ fi Recebe ve Şaban. Ve belliğnâ Ramazân." ANLAMI ...Allah'ım Recep ve Şaban bize mübarek kıl ve bizi Ramazana ulastir
️
RECEP AYI TESBIATLARI ️
100 defa okunucak La ilâhe illallâh Okuma bitince"
Muhammeden rasulullah " demeyi unutmayın
ikinci on gün 100defa okunucak
Sübhana'llahi'l Ehadis Samed 'Tek ve ulu olan Allah-u Te'ala'yı tesbih ederim!'
️AMANERASULÜ SÜRESİ ️
1 defa okunucak BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİYM Amenerrasulü bi ma ünzile ileyhi mir rabbihı vel mü'minun. Küllün amene billahi ve melaiketihı ve kütübihı ve rusülih. La nüferriku beyne ehadim mir rusülih ve kalu semı'na ve eta'na ğufraneke rabbena ve ileykel masıyr.
La yükellifüllahü nefsen illa vüs'aha. Leha ma kesebet ve aleyha mektesebet. Rabbena la tüahızna in nesına ev ahta'na rabbena ve la tahmil aleyna ısran kema hameltehu alellezıne min kablina. Rabbena ve la tühammilna ma la takate lena bih. Va'fü anna, vağfir lena, verhamna ente mevlane fensurna alel kavmil kafirın.
Okumalarimiz bitiyor Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...
Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE Etiket yapmayı unutmayın
Sabah saat 10 a kadar okumaları bitirelim lütfen
Peeves penyez83 Life light Aktif Lora Nevreste Iron Butterfly A Ada-Anne PiXiEE @Gülçin
zeyno genc C Cittaslow RedGirl bir civciv annesi HejaR12 @selin18 YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn 2. Niyet
G Gunduzguzell1 MssPARE Migrenben Minnosprenses -kuzeyildizi- agustos72 MMorsalkimm B begonviil Catlak-kurabiye Tiniminimavihanim MoonfacedMom MoonfacedMom 2.niyet
dreamy07 labellevie Lidlaylim N Neselikalpler C Cittaslow canım okumaların tamamlandı Rabbim tez zamanda hayırlısı ile dualarını kabul etsin
RedGirl canım dualarin tamamlandı Rabbim tez zamanda hayırlısı ile dualarını kabul etsin