- 12 Nisan 2023
- 207
- 382
- 23
Merhaba bende listeye eklenmek istiyorum.Merhaba Kadınlar Kulübünün güzel hanımları
Bir Üç Aylara daha geldik şükürler olsun 4. kez birlikteyiz
Günlük ibadetlerimiz, okumalarımızı, mübarek günleri geceleri paylaşıyoruz motive oluyoruz. Bilmediklerimizi öğreniyoruz birbirimizden
Eki Görüntüle 3527276
ORUÇ BORÇLARI TABLOSU
İsim Tutulan Kalan Hedef Bonus 8 12 20 penyez83 4 11 15 -Hayal . . 10 Ssero 3 22 25 sweetgirlcandy 4 6 10 Gonulmeyvesi 6 5 11 i p e k . . 11 Chocolita 1 9 10 papatyamm 1 14 15 Efser . . 10 @Ortmenhanim94 5 10 15 dolar milyoneri 8 22 30 Pinhan 5 25 30 Denp 12 18 30
Bonus
Canım ben kapalı zikir yaptığım için sayılı zikir yapamıyorum yani saymadan yapıyorum sorun olur mu üç aylar zikirleri için hani 100 tane yaptım vs gibi saymamam gerekiyor
Ben de zikir grupları varsa katılmak istiyorum, çok güzel bir konu olmuş
Merhaba bende listeye eklenmek istiyorum.
Her üç aylar geldiğinde elimden geldiğince bu dönemleri oruçla zikirlerle dualarla geçirirdim.Israrla Rabbimden bana sağlıklı salih saliha evlatlar ver diye dua ederdim.Bir gün olacak Esra Rabbin senin sesini duyuyor vakti gelince seni hoşnut edecek diye bekledimİyi akşamlar
En güzel mevsime girmek için heyecanlıyız
Recebin ilk günü isteyen ilk üç günü oruçlu olmak için, ilk gece salı gecesi sahur yapmak lazım şimdiden ayarlayalım kendimizi
Eki Görüntüle 3528309
Eki Görüntüle 3528310
penyez83
Tiniminimavihanim
Chocolita
Efser
Aktif Lora
golgefeslegeni
Gonulmeyvesi
MssPARE
papatyamm
sweetgirlcandy
aysen-
-Hayal
Pinhan
i p e k
Ssero
Lidlaylim
dolar milyoneri
mavibaloncuk
Denp
C Cittaslow
3R1Z
Her üç aylar geldiğinde elimden geldiğince bu dönemleri oruçla zikirlerle dualarla geçirirdim.Israrla Rabbimden bana sağlıklı salih saliha evlatlar ver diye dua ederdim.Bir gün olacak Esra Rabbin senin sesini duyuyor vakti gelince seni hoşnut edecek diye bekledim
Öyle güzel hiç ummadığım bir zamanda beni kızlarımla müjdeledi.Şuan biraz sürecimiz sıkıntılı geçse de sağlıkla vaktinde gelsinler diye dualar ediyorum.Elimden geldiğince zikir dualarla devam edeceğim.
Bana bu zamanları yaşatan Rabbim sana şükürler olsun.
Tedavide olan umudunu yitirmiş kim varsa Rabbim sen sürecini kolay eyle.Kucaklarını kalplerini sevgiyle doldur.Galiba hormonlar çok duygusalım
Üç aylarımız mübarek olsunn
Dört gözle bekliyorum temizlenip niyetlenmeyiİyi akşamlar
Recebin ilk günü isteyen ilk üç günü oruçlu olmak için, ilk gece salı gecesi sahur yapmak lazım şimdiden ayarlayalım kendimizi
Eki Görüntüle 3528309
Eki Görüntüle 3528310
penyez83
Tiniminimavihanim
Chocolita
Efser
Aktif Lora
golgefeslegeni
Gonulmeyvesi
MssPARE
papatyamm
sweetgirlcandy
aysen-
-Hayal
Pinhan
i p e k
Ssero
Lidlaylim
dolar milyoneri
mavibaloncuk
Denp
C Cittaslow
3R1Z
Çok teşekkür ederiz Bonus teyzesiiOyy tinnoşum bu mevsim kızların da dualarımızda
Oruç içinGünlük yaptığımız okumaları Kuran zikir ne olursa paylaşıyoruz ben de etiket yapıyorum hatırlatma için motive için bit alt mesajdaki gibi.
BU şekilde dilerseniz ekleyeyim
Oruç listesi için mi günlük ibadetler için mi?
Oruç için
23Tamam ekliyorum kaç gün yazayım hedef için?
Allah razı olsunİyi akşamlar
Eki Görüntüle 3528309
Eki Görüntüle 3528310
penyez83
Tiniminimavihanim
Chocolita
Efser
Aktif Lora
golgefeslegeni
Gonulmeyvesi
MssPARE
papatyamm
sweetgirlcandy
aysen-
-Hayal
Pinhan
i p e k
Ssero
Lidlaylim
dolar milyoneri
mavibaloncuk
Denp
C Cittaslow
3R1Z
Dört gözle bekliyorum temizlenip niyetlenmeyi
Rabbim bu mübarek 3 aylar da kimin ne derdi tasası varsa dermanını versin.Kimin ne duası dileği varsa hayirlisiysa nasip eylesin.Gunahlarimizi affeylesin bizleri mümin kullarından eylesin Şeytanın gafletine düşmekten bizleri muhafaza eylesin. Yolumuzu ,gönlümüzü ,dilimizi şaşırmaktan korusun inşallah.Bolca hayırla, duayla ,zikirle geçireceğimiz aylar olsun
Yanlışlıkla bırakmış olabilir mi?
Soruyorum bende işte bilmediğim içinYanlışlıkla bırakmış olabilir mi?
Soruyorum bende işte bilmediğim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?