Üç Aylar Günlüğümüz 📿

Merhaba bende listeye eklenmek istiyorum.

Estağfurullah
La Ilahe illallah Muhammeddir Resullallah
Subhanallahi ve bihamdihi
Ya Rahman
Ya Rahim
La havle vela kuvvete illa billah aliyyil Azîm
Subhanel Hayyil Kayyum
Hu Allah
Estağfurullah ve etubu ileyh
Bismillahi subhanallahi ve bihamdihi
Subhanallahi velhamdülillahi Vela ilahe illallahu vallahu ekber
Allahu ekber
Allâhümme salli ala seyidina Muhammed
La ilahe illa ente sübhaneke inni kunti minez zalimin
Estagfirullah Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyûmü ve etûbü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ. Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ, innehû, hüve't-tevvâbü'r-rahîm.
Ya Baki Entel Baki
YA Fettah Ya Rezzak
Ya Alim Ya Azim
Hasbunallahi ve Nimel Vekil
Lâ te'huzühû sinetün velâ nevm. Allâhümme sehhir aynî ve nevvir kalbî ve'dfa' 'annî kesreten nevmi ve ğılzate'l gafleti
La ilahe illâllahu vahdehü Lâ şerike leh lehül mülkü ve lehül handü ve hüve ala külli şeyin kadir

Sabah zikirlerim yapıldı inşallah. Rabbim kabul eylesin

Bonus
Canım ben kapalı zikir yaptığım için sayılı zikir yapamıyorum yani saymadan yapıyorum sorun olur mu üç aylar zikirleri için hani 100 tane yaptım vs gibi saymamam gerekiyor

Yok canım ne sorunu hiç olur mu öyle şey ben yaptırmıyorum ki zaten örnek olsun diye paylaşıyorum herkes kendi yaptığını yazıyor.
Sen de öyle yap

Ben de zikir grupları varsa katılmak istiyorum, çok güzel bir konu olmuş

Günlük yaptığımız okumaları Kuran zikir ne olursa paylaşıyoruz ben de etiket yapıyorum hatırlatma için motive için bit alt mesajdaki gibi.
BU şekilde dilerseniz ekleyeyim

Merhaba bende listeye eklenmek istiyorum.

Oruç listesi için mi günlük ibadetler için mi?

Son düzenleme:
Her üç aylar geldiğinde elimden geldiğince bu dönemleri oruçla zikirlerle dualarla geçirirdim.Israrla Rabbimden bana sağlıklı salih saliha evlatlar ver diye dua ederdim.Bir gün olacak Esra Rabbin senin sesini duyuyor vakti gelince seni hoşnut edecek diye bekledim

Öyle güzel hiç ummadığım bir zamanda beni kızlarımla müjdeledi.Şuan biraz sürecimiz sıkıntılı geçse de sağlıkla vaktinde gelsinler diye dualar ediyorum.Elimden geldiğince zikir dualarla devam edeceğim.

Bana bu zamanları yaşatan Rabbim sana şükürler olsun.
Tedavide olan umudunu yitirmiş kim varsa Rabbim sen sürecini kolay eyle.Kucaklarını kalplerini sevgiyle doldur.Galiba hormonlar çok duygusalım

Üç aylarımız mübarek olsunn

Oyy tinnoşum bu mevsim kızların da dualarımızda

Dört gözle bekliyorum temizlenip niyetlenmeyi
Rabbim bu mübarek 3 aylar da kimin ne derdi tasası varsa dermanını versin.Kimin ne duası dileği varsa hayirlisiysa nasip eylesin.Gunahlarimizi affeylesin bizleri mümin kullarından eylesin Şeytanın gafletine düşmekten bizleri muhafaza eylesin. Yolumuzu ,gönlümüzü ,dilimizi şaşırmaktan korusun inşallah.Bolca hayırla, duayla ,zikirle geçireceğimiz aylar olsun

Sabah yapmış oldugum zikirler gece uyuyana kadar tekrar edilmeye devam edilecek inşallah
Onların dışında
Esmaul Hüsnalar okundu ( anlamlarıyla birlikte)
Ya Gany Ya Mugni,
Ya Latifu Ya Kerim” e) “Bismillahi Latif
Ya Atufu Ya Vehhab
Lâ ilâhe illallahül melikül hakkul mübin. Muhammedü-Resülüllahi sadikul va'dil emin. Ya Rabbi, Ya Rabbi, Ya Hayyu, Ya Kayyum, Ya zel Celali vel İkram. Es'elüke ya Rabbel arşil azimi en yerzükani rizkan halalen tayyiben birahmetike ya erhamer Rahimin
⚘️ Yasin Sûresi
Amme( Nebe) Suresi
Tebareke ( Mülk) Sûresi hem dinlendi hem ezberden eşlik edildi
⚘️ Fatiha Ve Bakara Suresi Tefsirleri okundu ve dinlenildi...

Allah razı olsun

Gonulmeyvesi
Bu mesajda bu kadar komik olan neydiki kahkaha emojisi bırakmışsınız

Soruyorum bende işte bilmediğim için

Gönülü biz tanıyoruz denp buranın eskisidir tertemiz bir kalbi vardır hafız arkadaşımız yanlışlıkla olmuştur.

Sen tanımadığın için bazen de bu tarz emojilere sitede denk geldiğimiz için garipseyip sormanı anlıyorum. Ama sorun yok el değmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…