Üç Aylar Günlüğümüz 📿

Merhabalar...
Bende listede yer almak isterim . Aslında kaza orucum yok ama niyet etdim 20 gün recepten 20 gün şaban ayından tutayım diye inşaAllah kısmet olursa
Rabbim tutduğunuz oruçları,kıldığınız namazları,okuduğunuz zikirleri kabul etsin

Hoş geldin oruç listesini baya oluyo yapalı biz de hedeflediğimizi tam tutamadık ama yine de ilerledik.

Çok isterim çok sevinirim günlük zaten tesbih çekiyorum ben de böyle bir konu olduğunu bilmiyordum.
Hemen inceleyeyim yazılanları gelirim tabiki teşekkür ederim

Hoş geldin sen de dolunay

Üç aylar içinde ben günlük etiket yapıyorum örnek tesbihat okumaları paylaşıyorum herkes kendi istediğini bildiğini ve yapabildiğini yapıyor yazıyor.

Hoşbuldum canım
Olsun hiç yoktan iyidir yavaş yavaşda olsa niyetlenip bitirirsiniz inşaAllah

Benim de borçlarım var ama onları bu ara tutamam maalesef tesbihat okumalarına seve seve katılırım

Çok heyecanlı kuzularimla duvarları süsledik.Cami resimleri Kabe resmi çizdi abimiz kızlarımda kağıtlara Ayet-i kelimeler yazdı, gul resimleri cizdiler.Evin her kosesine gul kokusu dokuyoruz .Peygamberimiz kokuyor diyor kuzucuklar :) Birde dua zikir oruc ve namaz cizelgesi yaptık her birimiz için. Onlarida yapıştırdık.Niyetim evlatlarıma örnek olabilmek hergun 30 dk zikir saati ve 30 dk kuran okuma etkinliği yapacağız ( Kur'ani sesli okutuyorum )her gece uyumadan önce okunacak dualarımız var ve hergune yeni bir sure ezber edeceğiz.Rabbim bu üç ayları dolu dolu gecirebilmeyi nasip eylesin inşallah

İyi akşamlar herkese
Yazılanlar gibi ben de yazmaya çalıştım gün içindekileri
Meryem suresi ve yusuf suresini dinledim
99 Ya Musavvir
99 Ya Mübdi
298 Ya Rahman
258 Ya Râhim
489 Ya Fettah
100 La İlahe İlla ente Ya Hannaü ya Mennanü ya bediassemavati vel ard.

Sayısız
Estağfirullah el azim
Sümmes sebile yesserahu

Hayırlı aksamlariniz olsun inşallah
Kelimeyi tevhid
Salavat-ı şerif
Elhamdülillah
Allahu Ekber
Sübhanallah
Sübhanallahi vebihamdihi Suphanallahil Azim
Estagfirullah El Azim
La havle vela kuvvete illa billah aliyyil Azîm
Ya Vedud
Ya Vekil
Ya Rahim
Ya Hakim
Ya Hayyum
Hu Allah
Zikirleri yapıldı
Fatiha ,Subhaneke , Kevser,İhlas sureleri dua niyetiyle okundu
Bakara Suresi dinlendi
Hayiz dönemi olduğu için namaz ibadetleri yok:) Allah ibadetlerimizi kabul eylesin

Bonus hayırlı geceler ..
Ben de bu grupta da olmayi çok isterim geçen yıllarda da katilmistim dolu dolu üç ay gecirmistik arkadaşlarla hep birlikte , yaptığımız ibadetlerimizle birbirimizi heveslendirmistik ne güzel...inşallah bu sene de.öyle olur, sağlıkla huzurla ramazana ulaşırız inşallah..
Rabbim kabul etsin ..

1000 estağfirullah
100 salavat
100 Bismillahirrahmanirrahim
grup için kelime i Tevhid

100 la havle vela kuvvete illa billahil aliyülazim
100 subhanallahi ve bihamdihi subhanallhil azim
100 Allahümme ecirna minennar

100 Lailahe illallahül melikül hakkul mübin
308 ya rezzak
100 ya Latif ya vehhab ya şekur ya berr
66 ya vekil
55 ya mucib
beş vakit namaz

C Cittaslow hoş geldin

Icimdeki heycani bir bilseniz sanki yarın Ramazan gibi o maneviyatı o heycani hissetmek muazzam bir şey bunu hissettiren Rabbini şükürler olsun

Başka şeylerin peşinden kosmak onlara vakit harcamak ve o boş olana sevinmek yerine burda dualarla zikirlerle sevinçle heycanla 3 aylarımızı karşılamayı nasip eden Rabbime şükürler olsun

Sabah namazı sonrası

Fetih süresi

Yasın süresi

5 sayfa kuran okudum cüzlerim var

Arada yaptığım kuranın her hangi bir sayfasını açıp okuyup anlamını da okuyorum burayada yazıyorum zaten bugün denk gelen sayfa

Meryem süresi ilk sayfa geldi

Ilk sayfada Zekeriyya peygamberimizin endisesini anlatıyor arkamdan biri yok varis olucak karım kısır diyor ve Rabbim mucizesini yaratıp yahya peygamberimizle müjdeliyor

Zekeriyya peygamberimiz yaşlı olduğu için bunun olmayacağını söylüyor ama Cebrail aleyhisselam Rabbim bana emretti benim yapamıyacağım bir sey yok diyerek bu müjdeyi veriyor

Rabbim hepimize müjdeler versin inşallah Amin

Bonus
Canım ben kapalı zikir yaptığım için sayılı zikir yapamıyorum yani saymadan yapıyorum sorun olur mu üç aylar zikirleri için hani 100 tane yaptım vs gibi saymamam gerekiyor

Hafta sonu yoğunluğu
Karışık zikir yaptım
Bolca kelime-i tevhid
Ve bolca salavat-i serif okudum
İnşirah suresi dua niyetiyle okudum
Hucurat suresini dinledim
Allah ibadetlerimizi kabul.eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…