• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç Aylar Günlüğümüz 📿

Screenshot_20220205_131357.jpg
Bu günün esması ✨

Okumuyorum daha önce denedim ama dili agır geliyor Youtube'dan sohbetleri dinliyorum ve cok faydalı oluyor "Hayalhanem" sizlere de tavsiye ederim👍

Anlamasanda okumanı tavsiye ederim canım okudukça acıyor kendini ilginc bir sekilde 😍

Katılıyorum arkadaşıma 😍bende hem dinleyip hem okumanı tavsiye ederim inşallah canım 🥰

Dün

⭐100 defa estağfurullah ✔
⭐100 defa Sübhânallâhil Hayyil Kâyyûm ✔
⭐100 defa Kelime-i Tevhid✔
⭐ 100 defa Salavat. ✔
⭐ 3 sayfa tefsir .✔
⭐ 5 sayfa ilmihal .✔
⭐ Ahlaki hastalıklar kitabından 3 konu . ✔
⭐ Siyer dersi✔
⭐ Yasin-i Şerif ✔
⭐ Kuranı Kerim ✔

İyiki var burası 🤲şu saate kadar hiçbişey okumadım dünya işleriyle uğraşırken,hatmi Şerif ve tesbihat larıma devam.
Bide bazı arkadaşlar subhanallahil hayyul kayyum u,subhanel diye yazıyor farkında değilseniz hatırlatayım dedim‼️

İyiki var burası 🤲şu saate kadar hiçbişey okumadım dünya işleriyle uğraşırken,hatmi Şerif ve tesbihat larıma devam.
Bide bazı arkadaşlar subhanallahil hayyul kayyum u,subhanel diye yazıyor farkında değilseniz hatırlatayım dedim‼️
3397E00B-FB18-4ECA-A87E-8DA1E101E33D.jpeg

Burda böyle olunca o zaman yanlış mı yazmışlar bundan sonra dediğinz gibi yapalım o zaman sağolun🌷

Eki Görüntüle 3001447
Burda böyle olunca o zaman yanlış mı yazmışlar bundan sonra dediğinz gibi yapalım o zaman sağolun🌷
Yanlış söylemiyim diye biraz araştırıyım dedim bu şekliylede çekiliyırmuş diliniz nasıl alıştıysa öyle çekin,sadece Allah lafzı konmamış lakin sonuçta hayy ve kayyum olan da sadece Allahtır,çekebilirsiniz ,ben subhanallahil diye çekiyorum

Back