• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç Aylar Günlüğümüz 📿

Selam arkadaşlar ben çok rahatsızım 😓😓😓 nolur şifa niyetine 1 Fatiha 3 ilhas okurmusunuz??? Hastaneye gittim iğne ilaç yazım gönderdiler çok üşüyorum titriyorum sanırım sıtma geçiriyorum kendimi sıkmaktan dişlerim kemiklerim açımaya başladı 😕😕😕😕😕
Allah tez şifa versin inşallah geçmiş olsun

Hayırlı kandiller canlarım 🌸. Kayınvalidemin ismi Havva durumu iyiye giderken yine yoğun bakıma aldılar. Bu gece ismiyle dualarınızi esirgemezseniz rica etsem sizden😔
Allah şifa versin 🤲

Etiketlediğiniz için çok teşekkür ederim , herkesin Regaip Kandili Mübarek Olsun, Rabbim nice kandiller görmeyi nasip eylesin
Selam arkadaşlar ben çok rahatsızım 😓😓😓 nolur şifa niyetine 1 Fatiha 3 ilhas okurmusunuz??? Hastaneye gittim iğne ilaç yazım gönderdiler çok üşüyorum titriyorum sanırım sıtma geçiriyorum kendimi sıkmaktan dişlerim
Selam arkadaşlar ben çok rahatsızım 😓😓😓 nolur şifa niyetine 1 Fatiha 3 ilhas okurmusunuz??? Hastaneye gittim iğne ilaç yazım gönderdiler çok üşüyorum titriyorum sanırım sıtma geçiriyorum kendimi sıkmaktan dişlerim kemiklerim açımaya başladı 😕😕😕😕😕
Okudum cnm.Bu mübarek günde rabbim sana ve tüm şifa bekleyenlere acil şifalar versin inşsllah

Hayırlı kandiller canlarım 🌸. Kayınvalidemin ismi Havva durumu iyiye giderken yine yoğun bakıma aldılar. Bu gece ismiyle dualarınızi esirgemezseniz rica etsem sizden😔
Rabbim acil şifalar versin inşallah çok çok geçmiş olsun 😕😕😕
Okudum canım Rabbim ya Şafii ismi ile şifa versin inşallah🌺
Allah razı olsun inşallah 🌹
Şifa olsun inşallah ben de okudum inşallah çabukça toparlanırsınız
Çok sağolun 🌹 Allah razı olsun inşallah
Allah tez şifa versin inşallah geçmiş olsun
Amin inşallah Allah razı olsun 🌹

E836BB49-901A-471B-BDBC-6B61672201AA.jpeg

İnsan okudukça daha fazlasını yapmak istiyor.Gönlümüz dolup taşıyor 🤲🏻❤️Bu gecenin hürmetine dualarımız kabul olsun.Aminnn🌹

Hayırlı geceler 🌙⭐

Ben bugün disaridaydim, hastane islerinden dolayı.
Namazlarimi tamamladim,kazaya kalan oldu...
Tesbihatlara başlayamadimda

Az önce
Yasin,tebareke, amme,
Elif-lam-mim, fatiha,
Amener rasulu
Kuran sonundaki bütün kisa sureleri okudum. Allah hepimizin dualarını kabul etsin

Allah şifa versin çok geçmiş olsun.

Dün

⭐100 defa estağfurullah ✔
⭐100 defa Sübhânallâhil Hayyil Kâyyûm ✔
⭐100 defa Kelime-i Tevhid✔
⭐ 100 defa Salavat. ✔
⭐ 191 defa Ya Erhamerrahimin.✔
⭐ 10 sayfa tefsir .✔
⭐ 10 sayfa ilmihal .✔
⭐ Ahlaki hastalıklar kitabından 3 konu . ✔
⭐ Siyer dersi✔
⭐ Farklı sohbetler ✔