hanımlar ilişkimi başından beri yazıyorum.
internette tanıştık. O universite oğrencisiydi ben de oğrenci adayı. Tanıştık ve birbirimizle iyi anlaşmamız sebebiyle 2-3 hafta erinde sevgili olup buluştuk. O donem ben universite tercihleriyle uğraşıyordum ki onu bile yeni olçamıza rağmen beraber yaptık. O ığdırda okuyor ben de kalkıp sakaryadan rizeye gitrim. Artık ikimizde oğrenciydik ve ailelerimizden uzakta sadece birbirimize destektik. 1-1.5 aylık sevgiliydik ve birbirimizi çok benimsemiştik. Aşırı kıskanıyor çok fazla arayıp ilgileniyordu. Değil erkeklerden kızlardan dahi sakınıyordu beni. O sıralar o hiç istemiyordum ama cemaat abisiydi donem uzattığı için derslere devam etmiyordu. Yani gunun buyuk kısmını benimle AŞIRI ilgilenmekle geçiriyordu. İlişkimizi rayına oturturken katı kurallar koymaya birbirimizden habersiz hiçbir şey yapmamaya hatta izin almaya farklı bir ortamda telefonların açık kalması gibi hatta.... Aslında bunlar genelde tek taraflıydı yani bana yonelikti çunku o çok boştaydı. Oğrenci haliyle sık sık yanıma gelir beni mutlu etmek için elinden geleni yapardı. 3-4 aylıkken evlenmw teklif etti. Ve ailemize işi ciddiyere dokme konusunda telaşa kapıldık. Çok heyecan yaptık biz fakat ailelerimiz okullarımız olduğu için kabul etmedi. Ama buna rağmen bu bizim hevesle bekleyip plan yaptığımız bizi bir birimize daha da bağlayan bir kınu olarak uzuuun sure gundemiçizde kaldı. Biz aylaru devirmeye başladık ve ben bolumumu sevmediğim için bırakma kararı aldım . O donem normalde arkadaşlarımın onsuz plan yapamamaktan ve surekli telefonun açık olması şikayetlerine onem vermeyen sevgilim istemeye istemeye aon gunlerin diye kız arkadaşlarıma ve bana musade etti. Sonra evime geldim o ise derslerine girmeye başladı. Ben evde fazlaca bunaldım. O ise bana koyduğu kuralları artık unutmaya bana vakit ayırmamaya başladı. Ben sitem ettikçe nen sana yanlış yaptım anlayış goster ben erkeğim naraları atmaya başladı. Tartışa tartışa tatil ettik evine gidince normale doner derken evde de artarak devam etti bu tavrı. Şunu belirteyim kesinlikle ilişkimie karşı ciddiyetsiz tutumu olmadı ve hep evlilik için sabırsızlanan biri. Ve şimdi tekrar okuduğu yere gitti ben ise kurslarla kendimi oyalıyorum. Şu sıralar maddi ve manevi sıkıntıları var gelecek kaygısı var donem uzattı evlwnmek istiyor bir an once ama benden once başarıaız bir oğrenciymiş. Şimdi gayret etmeye çalışıyor işleri hızlandırmak için. İlişkimiz biraz ayrıntı odaklı. Ama ciddiyetsiz değil aikelerimiz dahi soz nişan olçaçasına rağmen bunun bilincinde asla sadakat konusunda sıkıntı ve şuphelerimiz olmadı. Şu sıralar benden ilgiaini daha da çekti dertlerinde bana sığınan insan sadece kwnsine arkadaşlarını meşgale eder oldu. Kesinlikle ayrılığı duşunmuyoruz ama ufak tefek kusmeler yaşıyoruz şu sıralar.
ruhsal olarak çokmuş durumdayım endişelerim var adını koyamıyorum ve mutsuzum. Onun şu şartları saymazsak ilişkimiz evlilik adına kesinlikle yanlış adam olduğunu duşunmuyorum ama gerçekten huzur bulamıyorum onunla konuşmak dahi gelmiyor içimden çunku sorularıma vereceği cevapları ezvere biliyorum. Bu yuzden yorumlarınızı bekliyorum. Bensizliği ve evlilik dışında bir şeyi aklından geçirmeyen bu adam neden bu hale geldi benim ne yapmam gerekiyor. Ondan uzak durmam onu çıldırtıyor ama benden surekli musade istiyor kafayı yediğimizi duşunuyorum bazen . Uzun yazdığım için kusura bakmayın gerçekten yardımınıza ihityacım var.