Sıla yavrunla salıklı uzun ömürler Rabbim hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu
arkadaşlar size moral olur belki diye haber vereyim dedimm.. 37+0 da 9 temmuzda doğum yaptım. kızım gayet sağlıklı maşallah... küveze girmeden sıkıntısız geçirdikk.. şimdi kızım kollarımda 11 günlükk.. rabbim hepinize sağlıkla nasip etsin evlatlarınızıı.. dua edin ve sabredinn.. sabır acı ama meyvesii çok çok tatlıı:)
canım gözün aydın.allah bebişine sağlık versin.bizlerede nasipetsin inşallah.sen sürekli yatmışsın okudugum kadarıyla kasılma önleyici ilaclarda kullanmışmıydın.mutluluklar size.
ben hamile değilim artı evli de değilim ama içini rahatlatmak için sölüyorum bunu benim kuzenimin erken doğum riski vardı ilk çocuğu 5 aylık içinde öldü kürtaj oldu daha sonra yine hamile kaldı ve hep yattı çünkü ciddi anlamda düşük problemi vardı yatmasına rağmen bebek 7 aylık doğdu 3 ay kadar yoğun bakımda yattı 1 kg doğdu doğduktan durumu kötüleşti 800 grama kadar düştü ama Rabbim ömür verdi mi hiç bişi olmuyo şimdi 8 aylık maaşallahı var o yüzden takma kafana Allah kurtarsın bebeğine de hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin analı babalı...
ALLAH im bagislasin sila minigini annesi saglikla buyutmek nasip olsun masallah , bize cesaret verdin sagolasin canim benim iyiki senin gibi degerli arkadaslarimiz var dogumdan sonra bile unutmayip hamile olan arkadaslarimiza tecrubelerini ve deneyimlerini bu noktada paylasanopuyorumnanaktan
ben de 2 gun hastanede kaldim bugun ciktim celeston kürü yapildi ignesi 2 igne 24 saat arayla yapildi bu sure icinde hastanede koydular beni , ayni zamanda nst bagladilar ama hic kasilmam olmadi genelde bende oluyordu 10 15 civari 25 haftaya kadar sancisiz sertlesmelerim oluyordu 25 haftadan sonra kendini hissettirecek sekilde hafif sancilar sanki asagi dogru baskiyi hisseder oldum doktorum tedbir amacli celeston ignesi yapti tekrar agustosun 3 de yeniden ayni islem tekrarnacak , ALLAH insallah hayirlisini verir bize , riskli dönemleri bir atlatsak ne guzel olacak kizlar ALLAH buyuktur insallah hersey herkesin gönlüne göre gecer
kızlar benimde erken doğum riskim var..bu 4. hamileliğim....bir bebeğimi erken doğumdan kaybettim...oğlumu da kaybetmek istemiyorum...sürekli yatıyorum..
ciğer geliştirici iğne en erken ne zaman yapılabiliyor??
ben şu an 21+4 teyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?