Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende cumartesi gittim doktora kızım olucakmış.nidilat verdi sancın olursa başla dedi.herşey yolunda dedi umarım sonuna kadar böyle gider benim ve hepimizin
merhaba kizlar , bir sorum olacak ayakta durunca veya yururken karniniz sertlesiyormu , benim karnim sertlesiyor ustelik yururken hemen cisim geliyor :kedi: neden anlamiyorum gobek altim tas gibi oluyor normalimi yoksa kasilmami oluyor anlamiyorum endiseliyim:uhm:
yaa bu kasılmalar beni çok korkutuyor...
düzenli değiller ama yinede kasılma sonuçta
umarım yeni bir kanamya neden olmaz bu kasılmalar benim plasentanın birisi aşağıda da :S
canım o bendede oluyor.uzanınca sertlik devam ediyorsa kasılmaymış.yoksa bebek baskı yapıyormuş.sıkıntı yapma....
canim uzaninca geciyor gibi , 5-10 sn suruyor , benim bebegim daha cok kucuk 24 haftaya giriyoruz baskidan olabilirmi keske oyle olsa , senin durumun nasil masallah 34 haftana girmissin ALLAH im bizede nasip eder insallah o gunleri gormeyi ...
birde sormak istiyorum acaba kasilma olunca rahim boyu kisaliyormu ?
merhaba canim , gecmis olsun daha önce kanaman mi oldu ? kac haftalikken ? merak ettim insallah sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik gecirirsin riskli donemleri yavas yavas geciyorsun Rabbim yardimcin olsun , kasilmalardan bende cok korkuyorum bu kasilmalar bazi kadinlara kasik agrisi bazilarinada sirt bel agrisiyla belli ediyormus kendini tehlike sinyalleri , ama benim suan ara ara belim agriyor bazen karnim gobek altim tas gibi oluyor tam bir anlam veremiyorum ve cok endiseleniyorum zaman gecmek bilmiyor sanki gun saya saya kafayi yiyecem sali gunu doktorum rahim boyunu ölcecek artik her iki haftaya bir kontrole gidecegim 2 hafta önce 4 cm demisti insallah ayni duruyordur
ya ben sürekli nst ye bağlanıyorum.anlattıklarınızın aynısı var bende ve kesinlikle kasılma değilmiş.bugün bile nst ye girdim.hayır canım rahimi ne açıyor ne boyunu kısaltıyor.ben o baskıyı 20.haftalardan beri hissediyorum.bebek yapıyormuş.
hepimiz güzel günler göreceğiz rabbimin izniyle.sonuçya bize dua eden meleklerimiz var...
cnm benim ikiz gebelik tüp bebek yöntemiyle oldular, 12. haftada bir kanama geçirdim yaklaşık 1 ay sürdü az az kanadı sonra geçti. 24. haftamda yeniden çok şiddetli kanamam oldu. yumruğumdan büyük 2 pıhtı düşürdüm 10 güm hastanade yattım ... ikizlerden birinin plasentası rahim ağzında yerleşmiş. kanamaların nedeni buymuş... kasılma bende karnımın alt ve üst kısmı bir anda taş gibi oluyor. 5-10 sn sürüyor bu durum herhangi bir ağrı hissetmiyorum ama çok korkuyorum... bende ptesi gidicem dr. bakalım inşallah bir sorun değildir...
kıslar hamd olsun bis 36. haftamızı doldurduk.. 1 hafta daha dişimizi sıkarsak riskli dönemi tamamen atlatmış olucaz inş. tam 7 haftadır hiç ayaga kalkmaksızın yatıyorumm. benim tavsiyem ayakta kaldığında baskı hisseden arkadaşlar uzun süre ayakta kalmamaya özen göstersin. bana da normal bi durum dediler ama bedelini 7 hafta yatarak ödedim.. hepimiz saglıkla alalım inş bebişleri kucagımıza...
Selam arkadaşlar.Uzun süredir yazdıklarınızı okuyorum bazen üzülüp ağlıyorum bazen de sevinçlerinize ortak olup en az sizler kadar seviniyorum.Ben'de bebegimi kaybettim erken doğum yüzünden 27 haftalık dogdu kızım ama sadece 2 saat yaşayabildisenağlama.Ağustosun 4 de 1 sene olacak ama hala bu olayı dün yaşamış gibiyim kendimi tam anlamıyla toparlayamadım bi bebek görsem hemen kafamda hesaplamalar yapıyorum kasım başı dogum yapacaktım işte şimdiye kadar 9 aylık olacaktı hep bunlar geçiyor kafamdan bazen de nasip değilmiş diye teselli ediyorum kendimi dua ediyorum ama hala sizler gibi benimde korkularım var doktor ikinci hamilelikte serklaj yaparız her ihtimale karşı dedi inşallah allah gönlümüze göre verir çok üzülüyorum tekrar böyle birşey yaşarsam ki allah kimseye yaşatmasın altından kalkamam heralde.Üzüntüden hasta oldum bazı sorunlarım var onları en kısa zamanda halledip tekrar hamile kalmayı düşünüyorum serklaj konusuda beni çok korkutuyor dikiş aklıma geldikçe cesaretim kırılıyor bana da dua ederseniz sevinirim allah yar ve yardımcımız olsun.