Tyt konusunda bana yardımcı olabilecek tecrübeli hanımlar var mı acaba

Tek sorun bu lanet evde konsantre olamıyorum annem sinir hastası iş doğru düzgün yapamıyor küçüklüğümden beri benim yapmam zorunlu hale geldi ben kalkmayınca ev leş gibi 5 kişi yaşıyoruz herkesin arkasında dönmekten yoruldum hem fark ettim ki takıntlı bir düzen pskopatına dönüşmüşüm sinir krızleri geçiriyorum yapmadığımda evde kavga oluyor ben yapmayınca olmuyor işte büyük kızım 18 yaşımdayım burdan başka yerim yok durmamın tek nedeni paramın bol olması bir şekilde çalışmama imkan yok evde internetin ve çalışma imkanım var gece anca bilgisayar başında oturabiliyorum fakat o kadar yorgun oluyorum ki yarım saat sonra kafam gidiyor cidden çok üzülüyorum

Gir ayt'ye başvurunu yap. Benzer konular olacak, yapabildiğini yaparsın. Şüphe kalmaz.

Ders çalışmak için üsküdar ve fatih belediyelerinin çalışma kütüphaneleri var öğrenciler için. Çorba, kahve, çay, yemek ikramları oluyor. Haftanın iki gündüz hangisi yakınsa, kardeşlerinle gidebilirsin. Üsküdar'da nevmekan diye kafeler var belediyeye ait oraya da gidebilirsin.

Yani ayt ye de gireyim bir şey kaybetmem en azından diyorsunuz ayt den sadece alanım olan dersleri çalışayım değil mi sözelim ama sayısaldan var güzel bölümler ondan dolayı sadece mat sosyal çalışıyroum ve sınavda onları işaretliyorum diğer dersleri boş bırakıyorum doğru mu anlamışım?

Tyt ayt çıkmış sorular uygulaması var onlara çalış ve pinterest ten tyt ayt konuları diye ya bir sürü açıklayıcı ip uclariyla konular çıkıyor eminim aklında kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…