Tyt konusunda bana yardımcı olabilecek tecrübeli hanımlar var mı acaba

Sen şuan tyt ye çalış eğer zaten sportif bir insansan sınavdan sonra polislik parkurlarina başlarsan parkurdan 100 alırsın ama sınavdan sonra muhakkak parkura git. Çünkü ne kadar spor yapsan da parkuru ezberleyip hata yapmaman lazım. Umarım kazanırsın 🙏
Tek sorun bu lanet evde konsantre olamıyorum annem sinir hastası iş doğru düzgün yapamıyor küçüklüğümden beri benim yapmam zorunlu hale geldi ben kalkmayınca ev leş gibi 5 kişi yaşıyoruz herkesin arkasında dönmekten yoruldum hem fark ettim ki takıntlı bir düzen pskopatına dönüşmüşüm sinir krızleri geçiriyorum yapmadığımda evde kavga oluyor ben yapmayınca olmuyor işte büyük kızım 18 yaşımdayım burdan başka yerim yok durmamın tek nedeni paramın bol olması bir şekilde çalışmama imkan yok evde internetin ve çalışma imkanım var gece anca bilgisayar başında oturabiliyorum fakat o kadar yorgun oluyorum ki yarım saat sonra kafam gidiyor cidden çok üzülüyorum🥺

Çook teşekkür ederim vaktini ayırıp cevap verdiğin için ben ilk defa test kitapları alıyorum ve elimde antrenmanlarla mat 1-2 var onları çözücem ama kitapişler sitesinden 345 yayınlarının tüm tyt setini aldım 900 lira ödeme yaptım benim için uygun mu bilemem lakin o paraya acıdım :KK43: fotokopi aklıma bile gelmedi normalde 2000 tl tutuyordu 900 e geldi bir daha ki sefere bu hataya düşmeyeceğim bilgilendirme için çok teşekkür ederim yani ailemden gizli kitap alıyorum ve sürekli yeni kaynak gerekir testlerde sanırım ve ayt olayı var ben polislik istiyorum lakin Ayt ye de ne olur ne olmaz girsem mi diye de düşünüyorum sayısal da güzel bölümler var tıp cazip geliyor yüksek puan tutturup polisliğe başvuru yapıp üni tercihi de yaparım diye de planlıyordum fakat baya strese girdim ve memurluk boş diyenler oldukça fazla yaşım genç tecrübesizim pişman olacağım şeyler yapmak istemiyorum okumak istiyorum bir garanti işim olsun ki devlete bağlı sonra kendi bağımsız halimle gelişmek istiyorum memurluk boş diyenler de hep okumamış çevrem evlen koca parası ye diyorlar:KK43:
Gir ayt'ye başvurunu yap. Benzer konular olacak, yapabildiğini yaparsın. Şüphe kalmaz.

Ders çalışmak için üsküdar ve fatih belediyelerinin çalışma kütüphaneleri var öğrenciler için. Çorba, kahve, çay, yemek ikramları oluyor. Haftanın iki gündüz hangisi yakınsa, kardeşlerinle gidebilirsin. Üsküdar'da nevmekan diye kafeler var belediyeye ait oraya da gidebilirsin.

Gir ayt'ye başvurunu yap. Benzer konular olacak, yapabildiğini yaparsın. Şüphe kalmaz.

Ders çalışmak için üsküdar ve fatih belediyelerinin çalışma kütüphaneleri var öğrenciler için. Çorba, kahve, çay, yemek ikramları oluyor. Haftanın iki gündüz hangisi yakınsa, kardeşlerinle gidebilirsin. Üsküdar'da nevmekan diye kafeler var belediyeye ait oraya da gidebilirsin.
Yani ayt ye de gireyim bir şey kaybetmem en azından diyorsunuz ayt den sadece alanım olan dersleri çalışayım değil mi sözelim ama sayısaldan var güzel bölümler ondan dolayı sadece mat sosyal çalışıyroum ve sınavda onları işaretliyorum diğer dersleri boş bırakıyorum doğru mu anlamışım?🫠

Merhaba arkadaşlar aranızda bu konu hakkında fikir sahibi mutlaka vardır tyt geçmişi olan vs. Ben 18 yaşımdayım ve sadece sayısal bölümümün temeli yok yani ben açıktan bitirdim ailemin zoru ile okula gönderilmedim lakin sözele baya basıyor kafam Allah’tan amma velakin sayısal esas olan şimdi antrenmanlarla mat demeyin o kitap güzel lakin biri anlatmayınca insanın ortada bırakıyor çoğu soru çözümü yok zamanında iki kitabına 400 lira verdim onun acısı var hala bana önerdiler ki aktif matematik al sonra birey a~b ya da 345 sonrada bilgi sarmala geç dediler aktif mat alıcam ama direk 345 geçsem mi yoksa ilk bireyin a~b serisini mi çözsem vakit kaybetmek istemiyorum bu fizik kimya biyoloji içinde direk bilgi sarmal tyt setini alsam hocaları dinlesem tamam bilgi sarmal zor diyorlar lakin çokta para dökemem ailemden gizli alıyorum sonuçta beni bir yere getirecek sağlam bir kaynak olmalı bilgi sarmal sadece tyt için yeterli mi sözel sayısal karışık lütfen bir iki kelam edin.
Tyt ayt çıkmış sorular uygulaması var onlara çalış ve pinterest ten tyt ayt konuları diye ya bir sürü açıklayıcı ip uclariyla konular çıkıyor eminim aklında kalır

X