Çook teşekkür ederim vaktini ayırıp cevap verdiğin için ben ilk defa test kitapları alıyorum ve elimde antrenmanlarla mat 1-2 var onları çözücem ama kitapişler sitesinden 345 yayınlarının tüm tyt setini aldım 900 lira ödeme yaptım benim için uygun mu bilemem lakin o paraya acıdım
fotokopi aklıma bile gelmedi normalde 2000 tl tutuyordu 900 e geldi bir daha ki sefere bu hataya düşmeyeceğim bilgilendirme için çok teşekkür ederim yani ailemden gizli kitap alıyorum ve sürekli yeni kaynak gerekir testlerde sanırım ve ayt olayı var ben polislik istiyorum lakin Ayt ye de ne olur ne olmaz girsem mi diye de düşünüyorum sayısal da güzel bölümler var tıp cazip geliyor yüksek puan tutturup polisliğe başvuru yapıp üni tercihi de yaparım diye de planlıyordum fakat baya strese girdim ve memurluk boş diyenler oldukça fazla yaşım genç tecrübesizim pişman olacağım şeyler yapmak istemiyorum okumak istiyorum bir garanti işim olsun ki devlete bağlı sonra kendi bağımsız halimle gelişmek istiyorum memurluk boş diyenler de hep okumamış çevrem evlen koca parası ye diyorlar