E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
tabiki olur zaten tüylerimi adet günümüz bittikten 3 gün sonra alacakmışız bunu sakın unutmayın
yüz için soruyosanız eğer 1 limon bitene kadar arkadaşım yok bacak içince artık ölçüsüne göre 5 limon suyu felan anca yeter her epilasyondan sonra su deydirmeden sürmeye başlıyoruz 3 gün boyunca çünkü 3 gün sonra daha sonra 1 erkere sürülse iyi olur ama sürülmesede olur tabiki nane çayını demalı içecez
YANİ KISACASI TÜM BAYANLAR, BEN OLAYI BİR ÖZETLEYEYİM İSTERSENİZ ,NİYEEE YORULMUŞTUR:)))
1-ADET BİTİMİNİZDEN SONRAKİ 3.GÜN TÜYLERİNİZİ KÖKÜNDEN İSTEDİĞİNİZ BİR YÖNTEMLE ALIN.
2- HEMEN ARDINDAN GÖZENEKLERİNİZ AÇIKKEN AVUCUNUZA SIKTIĞINIZ LİMON SUYUNU SÜREREK OVMAYA BAŞLAYIN VE BU ARADA TUZUDASERPİN VE BERABER KURUYANA KADAR OVUN. KURUYUNCATEKRAR İŞLEMİ YENİLEYİN. YAKLAŞIK8-10 DAKİKA OVUN.
3- BU İŞLEMİ TOPLAM 3 GÜN İSTERSENİZ 5 GÜN YAPIN.BU SÜRDE ASLA SU DEĞDİRMEYİN.
4-BİRDAHAKİİŞELMİ YİNE SONRAKİ ADET DÖNEMİNİZİN BİTİMİNİN 3.4 VE 5. GÜNLERİ YAPIN. VE HEP BÖYLE DEVAM EDİN.
5- BEN ÇAY İÇMİYORUM. NİYEEE ÇAY DA İÇİN DİYOR. SİZ BİLİRSİNİZ.
LİMONLU VÜCUDUNUZA DAYANABİLİRSİNİZ YIKANMADAN.KOKMAZSINIZ KORKMAYIN ZATEN LİMONLA TUZLA OVULMUŞSUNUZ YAHU:))))
BU KADAR BASİT. YIKANMA OLAYINI ÇOKABARTANLAR VAR BNENCE.İŞLEMİ YAPMADAN ÖNCE BANYONUZU YAPIN. SONRA ZATEN 3 GÜN SONRA BANYO YAPACAKSINIZ.
HEPİNİZE SEVGİLER KOLAY GELSİN..... NİYEEE'CİĞİM ÖPTÜM .....
şimdi sorularım var yeni gördüm sayfalarr bayaa çok daha önce sorulmuş ve cevaplanmış olabilir
1 yakıyormu
2 su değdirmeyin demişsinn kaç saat değmiycek su
3 tüyler tekrar çıkıncaya kadarmı bu işlem yapılacak
4ölçüsü neee
ben sana cevap verem baci:teytey:
1-yakmaz olurmu acayıp yakıor helekı malum bölgeyınaniknanik(neyse senınkını belkım yakmaz ben sölerım torpıl gecer)
2- ben o gun ıcın su degdırmedım ama kendımden ıgrendım şutarafagitti
3- cıkıncaya kadar yapıolar ama sen ve benım gıbı tembel karı ısı degıl bu ıs:teytey:
4- ölcusu yarım lımon uzerı bolca tuz yaksın bol bol dıe hehehehe:teytey:
acele cevap verdım kestanemı ısterım :) :teytey: