Tylere kkten zm, limon, tuz ve nane

benim bildiğim kadarıyla uygulanıcak bölgeyi temizledikten sonra ilk 3 gün çünkü 3 gün gözeneklerin en açık olduğu zaman..ben yüzümde denedim gerçi az var ama ben biraz takıntılıyım o yüzden alıorum limon yakıyor tuzda cabası ama cildimdeki siyah noktalarda temizlendi süper bişey ve krem sürmüş gibi yumuşacık oluyor deneyin derim..bitkisel bi yöntem zarar gelmez tabi cildiniz hassas değilse.

bu arada naneyi demleyip içmek kısırlık yapıyormuş taze nane yemek daha faydalı.

naneyi demleyip içmek değil nanenin kendisi de yapar yalnız erkeklik hormonunu azaltır. erkekler için zararlıdır. düzenli ve çok miktarda nane yiyen erkeklerde kısırlık riski oluşuyor. işte bu yüzden zaten tüy azaltma reçetelerinde var. eğer bir bayanda kıllar çoksa bunu azaltsın azaltmaya yardımcı olsun die. bayanlarda kısırlık yapmaz.. birçok arkdaşım da zamanla açıklamış bunu önceki sayfalarda ama tam anlaşılmamış sanırım

Süleyman Demirel Üniversitesinde (SDÜ) yapılan bir araştırma Isparta ve çevresinde kaynatılarak içilen nanenin gebeliğin oluşumunu olumsuz etkilediğini ortaya koydu.

SDÜ Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tamer Mungan, önce farelerde, sonra da insanlarda Isparta ve çevresinde çay gibi kaynatılarak tüketilen nanenin, rahim içi zarındaki (endometrium) hücreleri tahrip ettiğini, bunun da gebelik olasılığını azalttığını tespit ettiklerini söyledi.

Halkın bitkileri bilinçsiz tüketiminin insan sağlığına etkilerini ortaya koymak için yaptıkları araştırmaya patoloji ve biyokimya bölümlerinin de destek verdiğini belirten Prof. Dr. Mungan, sonucun yılda 10 sayısı çıkan ünlü bilim dergisi Toxicology and Industrial Health de de yayınlandığını kaydetti.

bu yazıyı okuyarak söyledim canım.

tabi şöyle bişeyde var erkeklerde cinsel isteksizliğe neden olduğu bayanlarda tüyleri azalttığı da söyleniyor hangisi doğru hangisi yanlış bilmem..

iyi akşamlar.bende de tüylenme sorunu var.bir haftadan beri siteyi takip ediyorum.limon ve tuz karışımını duydum sevindim.yanlız kafama takılan bir şey var yardımcı olabileck misiniz acaba.tüyler kökünden alınmasada bu karışım işe yarar mı.bendeki tüylenme göbek kalça kollar bel çene bacağın üst kısmında çok.genetik olarakta var hormon olarakta sorun var ilaç kullanmaya başladım.ama vücudun her yerinede epilasyon yapılmaz sanırım.bir de karışımın tarifinde ölçü var mı?teşekkür ederim.

Eeee peki agdadan sonra bacaklarina mutlaka su deydiriyorsun o nasil olcak peki :S?

Ya tuylerini aldiktan sonra mi 3 gun surcen yoksa cikana kadar hergunmu surcen anlamadim ben denemek istiyorum birisi cevap yazsa sevinirim

vaaay demek kadınlara da zarar ya neye inanacağımı şaşırdım bi yazıda da sadece erkeklere zararlı yazıyodu neyse tedbiri elden bırakmayalım ozaman saol canım zaten ben naneyi yapmıyodum sadece limon kullanıyodum dün ilk kez limon ve deniz tuzunu karıştırdım öle sürdüm limonu tek başına kullandığımda geç çıkarıyo ve batık olmuyo bende. normalde batık olur. bakalım şimdi ne olacak .........

Ya tuylerini aldiktan sonra mi 3 gun surcen yoksa cikana kadar hergunmu surcen anlamadim ben denemek istiyorum birisi cevap yazsa sevinirim[/QUOT

cnm ben tuylerı aldıktan sonra 3 gun suruyorum zaten tuyler cıkmaya baslıyor!

arkadaşlar geçen yazdığım soruya kimse cevap vermemiş.tüyleri kökten almadan da limon ve tuz karışımını kullanabilirmiyiz.ben denemeya başladım.ama daha önce böyle bir şey deneyen varsa yardımcı olursa sevinirim.

canım bu paylaşımda hep kıllar kökten alındıktan sonra sürülcek dendi. kılları almadan nasıl limon kıl köküne ulaşıp zyıflatcak ki kıl kökünü? ama kimse bu konuda uzman değil istersen sen de böyle denemeye devam et eğer yararlı olursa biz de yaparız. her gün süreriz. deneme yanılma yapıyoruz hepimiz sonuçta

ben denedimmm alkisalkisalkis
bacağımda denedim mecburen yıkadımda
yıkamama ragmen gerçekten tüyler hem çok geç çıktı hemde azıcık çıktı çok mutlyulm
hamile oldugum için nane çayını içmiyorum
ama dogumdan sonra çayınıda içiöçem
tavsiye ederim benim gibi orman biri bunu söylüyosa hemde hihoyyyt

benim de bacağımda işe yarıyo ama koltuk altımda denedim ilk defa yine eskisi gibi çıktı ilk haftada koltuk altım. bi de artık hem limonda deniz tuzunu eritiyorum onu sürüyorum bi de gutto yu sürüyorum tüylere kesin çözümmmm ölüüüüüüüümmm kötükedihüso :1ninca: :jeyyar: kesin işe yarıcak uzun vadede

nasıl denedin canım işe yaradı merak etttim :)

canım ben bacagıma sir agda yapıyorum daha rahat oluyo... agda yagıyla temizledikten sonra yagı peçeteyle sildim hafifte yıkadım maksat yağ tabaka olusturmasındiye... ondan sonra yarım limonu kayatuzuda dediğimiz kalın tuza bandırdım. iyice ova ova sürdüm.hatta limonu iyice haşadı çıkana kadar sürüyorum kabugunuda sürün çünkü limonun kabugundada asit var.. öylke günlercede kalmadı 3 saat sonra falan banyo yaptım...ama tuzu ve limonu bol bolsürdüm korkmadan... ama belki 3 gün falan devam etsem daha erken sonuç alabilirdim..ama ben denemek amaclı yaptım çokda faydasını gördüm

ARKADAŞLAR; GERÇEKTEN BU YÖNTEMİ UYGULAYARAK OLUMLU BİR SONUÇ ALANLARINIZ VARSA, NE ŞEKİLDE UYGULADIĞINI VE HANGİ ZAMAN ARALIKLARIYLA YAPTIĞINI ANLATABİLİR Mİ ACABA? YAPMIŞ OLDUĞUMUZ EPİLASYON SONRASI HİÇ SU DEĞMEDEN SÜRÜLECEK AMA BU İŞLEM BİR DAHA Kİ EPİLASYON SÜRECİNE KADAR MI DEVAM EDECEK:uhm: UMARIM HEPİMİZ İSTENMEYEN TÜYLERİMİZDEN EBEDİYYEN TERTEMİZ BİR ŞEKİLDE KURTULURUZ:hooray:

canım 3 gün su değdirmeme gibi bi durum yok bence yani ben değdiriyorum bişey olmuyo. ilk yaptığımda limonu elime sıkıp suyunu masajla yedirdim. kuruyunca banyo yaptım. banyodan çıkar çıkmaz yine sürdüm. ve gayet etkili oldu. bir sonraki sefer limonu sürüp sabaha kadar beklettim ama ilk yapışımdan bi farkı yktu etki olarak. artık limonda deniz tuzunu eritip sürüyorum bir de gutto sürüyorum

detaylı bilgi verirsen sevinirim arkadaşım illaki ağdaylamı almak gerekiyo yoksa makine olabilirmicevap vererirsen sevinirimvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…