iple alabilirsin bence. ağda şekerli olduğu için kıl köklerini besliyo olabilir.yüzüme denemek istiyorum ama yüzüne deneyenlere bir sorum var yüzünüzü ne ile alıyosunuz sürmeden önce?ben ağda sürmedim yüzüme sürmeyide düsünmüyrm. acaba tüyleri almadan denesem bu yöntemi faydasını görür müyüm?
ilginçmiş :) sadece nane çayı içsem olur mu,kıl hormonlarını aksine çalıştırsa... faydası olur mu ki
2 senedır gıdıyorum azaldı ama bıtsın artık ufak bı palıo alcak kadar para doktum
nixi cim 2 sene oldu alexandrıte dıye bı lazerle yapıolar bıkını koltuk altı tum bacak koyuydu kıllarım tenımde ne cok beyaz ne cok esmer bayag azaldı ama bıtmedı hormonlarımda normal cıktı
arkadaşlar tüylerimizi önce güzelce alıyoruz kökünden daha son hiç su deydirmeden limon suyunu sürüyoruz ve üstüne kalın tuzlar oluyo onlardan sürüyoruz eğer yoksa normal tuzu limonun içine katıpta sürebiliriz bu işlemi kurudukça tekrarlıyoruz 3 gün boyunca bu süre içinde kesinlikle aldığımız bölgeye su deydirmiyoruz sorularınız varsa sorun daha net cvplar vereyim
BAŞLIK: Tüylere Kökten Cözüm Limon, Tuz Ve Nane
AMA BN MESAJDA NANEYİ GÖREMİYORUMM :s KAFM KARIŞTI
tabi bu yöntemi uygularken akşamları yatmadan önce bir fincan nane çayı içiyoruz yani ikisini bir arada yürüteceksiniz çünkü nane çayı kıl hormanlarını tam tersine çalıştırıyo deneyin ve görün:)
arkadaşlar tüylerimizi önce güzelce alıyoruz kökünden daha son hiç su deydirmeden limon suyunu sürüyoruz ve üstüne kalın tuzlar oluyo onlardan sürüyoruz eğer yoksa normal tuzu limonun içine katıpta sürebiliriz bu işlemi kurudukça tekrarlıyoruz 3 gün boyunca bu süre içinde kesinlikle aldığımız bölgeye su deydirmiyoruz sorularınız varsa sorun daha net cvplar vereyim