Tylere kkten zm, limon, tuz ve nane

2 senedır gıdıyorum azaldı ama bıtsın artık ufak bı palıo alcak kadar para doktum

iple alabilirsin bence. ağda şekerli olduğu için kıl köklerini besliyo olabilir.

ilginçmiş :) sadece nane çayı içsem olur mu,kıl hormonlarını aksine çalıştırsa... faydası olur mu ki

arkadaşım uzun süreli nane kullanımı hormonlarda ters etki yapıyor.adetinde düzensizlik ve yumurtlamada problemler çıkarıyor.sadece kıl hormonu olarak düşünme cinsiyet hormonlarına direkt etki ediyor.erkeklerde de spermlere zararı var.ben şahsen sadece limon ve tuzu denedim çok inceldiler daha ilk seferde.ama naneyi düzenli kullanmam.

2 senedır gıdıyorum azaldı ama bıtsın artık ufak bı palıo alcak kadar para doktum

hangi bölgeni yaptırıyorsun cnm birde hangi cihazla;ten rengin ve kılların yapısı nasıldı...benim tenim beyaz kıllarım kalın ve sertti ilk seansımı yaptırdım tüm vücut 2 ay oldu gayet memnunum...neden seninki bu kadar uzun zaman sürmüş bi'sebebi olmalı mutlaka...neyse görüşmek üzere yerimseniben

nixi cim 2 sene oldu alexandrıte dıye bı lazerle yapıolar bıkını koltuk altı tum bacak koyuydu kıllarım tenımde ne cok beyaz ne cok esmer bayag azaldı ama bıtmedı hormonlarımda normal cıktı

nixi cim 2 sene oldu alexandrıte dıye bı lazerle yapıolar bıkını koltuk altı tum bacak koyuydu kıllarım tenımde ne cok beyaz ne cok esmer bayag azaldı ama bıtmedı hormonlarımda normal cıktı

alexandrite lazerin uzun süreli kullanımda kılları inceltiğini ve tamamen kılları yok edemeğini biliyorum(yanlışsa düzeltin arkadaşlar)...ben nd-yag lazerle yaptırıyorum çok memnunum ama arada alexandrite lazerle yaptırdığım yerde oldu(alexandrite lazerde kıllarım çok geç döküldü ve azalma fazla olmadı)...gittiğin yerde her iki lazerde varsa nd-yag lazeri dene...görüşmek üzere a.s.

Bende, nanesiz olarak limonla tuz yöntemini gecen ay bir kere yaptim ve pek bir fark göremedim. Simdide 2. sefer yapacagim. Pazartesi limonla tuzu sürdüm ve bugün tekrarlayacagim.
ınsallah iyi yönde, sonuclarini görürürüm.

Son düzenleme:
arkadaşlar birde şöyle deneyebilirmisiniz limon +tuz karışımını;limonun kabuğunuda rendeleyip suyunu sıkın bu karışıma ,denemekten bişey kaybedilmez diye düşünüyorum

arkadaşlar biz bu tüyleri yok etmeye çalışıyoruz iyi hoş güzelde yanlız o tüylerinde bizim sağlığımız için önemi war mikroplarn içeri girmesini engelliyor doktorların araştırması bu..yani bence alzaltalım ama tamamen yok etmeye çalışmayalım allah esirgesin bu seferde tüyler olmadığı için enfksiyon filan kapılırsa çok daha kötü sonuçlar doğurablir bu bnim kendi kişisel fikrim ama doktorumlada konuştuğumda söylemişti bana bikini bölgesini üst kısımları tamamen yok edebilirsin fakat aşağı tarafları çok fazla etkileme o vüct için yararlı brşey dedi bende sizinle paylaşmak istedim..allah yaratmış sonuçta wardır bir sebebi =) okadar denemeye rağmende yok olduğu yok demekki bir işe yarıyor bu bizim sewmediğimiz kıllar .. kafamçokkarıştı

selam arkadaslar ben araniza yeni katildim bende sizin gibi dertliyim ama limon tuz iksirini bir sitede okumustum ve 3-4 aydir yapiyorum cok faydasini gordum yalniz ben agdayla aldiktan sonra hic su degdirmeden limonluyor sonrada tuzluyordum biraz masaj yaptiktan sonra yikiyordum killar gec ve ince renkleri hafiflemis cikiyor ...naneli caya gelince kesinlikle faydasina inaniyorum ben suudi arabistanda yasiyorum burdaki kadinlar kirmizi cay yerine hep naneli cay iciyorlar ve cogu kilsiz killi olanlarda cok hafif killilar bilgilerimi sizinle paylasmak istedim nice kilsiz gunlere kizlarrrrrrrr

ağda yapıyorum madem deniyim dedim bunu
limon içine bolca tuz döktüm bi güzel karıştırdım bolca aldım bi sürümmmm
alllaaaahhhh bir yandıki sormayın kıpkırmızı oldu ölcem sandım...
sade limon pek yakmıyo ama tuz kavuruyo resmen ne demişler yaraya tuz basmak

nanenin kısır yaptığını duymuştum bence nane çok fazla tüketmeyin...

ya limonu nasıl sürmeli bide tuzla yanar ya fışır fışırrrrr delikafadulden

ben uzun zaman kullandım limon ve tuzu. özlellikle koltuk altımnda çok büyük etkisini gördüm. çok azalttı ve nceltti tüylerimi. eskiden jiletle alırdım yaklaşık 2-3 yıldır hep epilasyon aletiyle alıyorum. ama ciddi faydası var.

bacacaklara gelince. yaklaşık 3 aydır bacağımı hiç almadım:) gülmeyin hemen malum kış.

bacaklarımın üst bölgesinde çok ince tüyler var alt kısmıda çok seyrek.

Nene kullanmıyorum. Kısır olma ihtimelinden dolayı.

birazdan ağda yaypıp yaz boyu yine deniycem bu yöntemi. hepinize kılsız günler:):):)

ben uzun zaman kullandım limon ve tuzu. özlellikle koltuk altımnda çok büyük etkisini gördüm. çok azalttı ve nceltti tüylerimi. eskiden jiletle alırdım yaklaşık 2-3 yıldır hep epilasyon aletiyle alıyorum. ama ciddi faydası var.

bacacaklara gelince. yaklaşık 3 aydır bacağımı hiç almadım:) gülmeyin hemen malum kış.

bacaklarımın üst bölgesinde çok ince tüyler var alt kısmıda çok seyrek.

Nene kullanmıyorum. Kısır olma ihtimelinden dolayı.

birazdan ağda yaypıp yaz boyu yine deniycem bu yöntemi. hepinize kılsız günler:):):)

BAŞLIK: Tüylere Kökten Cözüm Limon, Tuz Ve Nane

AMA BN BU MESAJDA NANEYİ GÖREMİYORUMM :s KAFM KARIŞTI

Söylemiş ya arkadaşlar...

cnm kruuladıkça tekrarlıyorum demişin yhaa :S kaç kere yapcazz kurudkçaa.. :S annamadım.. uyuyana kadar falanmı yapcazz D ( pöff cvp verinn amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…