Tylere kkten zm, limon, tuz ve nane

azuzen 2 aydır kullanıyorum demişsin bu iki ayda kaç kez agda yaptın ben koltukaltına denedim inş sonuç alırım bende paylaşacam sonucu senden de haber bekliyom
sevgiler

ben ağda yapmıyorum.bacaklarımı eldiven ile alıp kalan ufak tüyleride epilatör ile alıyorum. 3 defa yaptım. tabi limon ve tuz kadar eldiveninde faydası oluyor. çok geç çıkıyor.

bende başladım sürmeye ilk yüzüme sürdüm. sürmüşken sivilcelerimede süreyim dedim ve bayağı iyi geldi

kızlar valla napcaz böle kıllı kıllı dolasıyoz binbircesıt yöntem var uygulasak bi dert uygulamasak baska bi dertkafamçokkarıştı ama bu limon tuz sanırım mantıklı denicem sizlere sonucları yazarım :a015:

limon-tuz- nane olayı cok mantıklı gelıyor banada mutlaka denemeyi duşunuyorum denemekten zarar gelmez hepsi doğal sonucta kaydirigubbakcemile5

ben birkaç kere denedim daha geç çıktılar fakat nanesiz imkansız çayını içemem yiyememde böyle denemeye devam edeceğim

kızlar size bi tüyoo
kıl kökleri yağ hücrelerinden oluşuyomuş
yağları yakan bitkiler kılları yok edebilir etse etse
bu bitkilerden bildiklerimi yazıyorum
çörek otu,üzerlik ve kekik
tüm bidiklerim bunlar ama nasıl uygulanıyor çok net bilmiyorum
kekik yağı duyduğum kadarıyla besliyormuş çünki kekik yağı kekik+z.yağı ekstresi imiş
içerisnde herhangi bir bitkisel yada hayvansal yağ içeren bitkiler tüy köklerini besliyormuş
..........
yakında mucit olucaz bu gidişleeeee ve hep beraber bu kıl-tüy sorununa çözüm bulacaz gibiii kaydirigubbakcemile5

benim cinsel isteğim artmadı cinsel isteği artan biri vardı sizmiydiniz ismini hatırlamıyorum ben ona yazdım bende bi değişme olmadı yani daha önce de nane çayını içerdim yine bi fark olmamıştı. orda yanlış yazmış olabilirim. cinsel isteğin artma konusunda bi bilgim yok araştırmadım fisfisfis mirmirmirmir

a.s
ben birkaç kere denedim daha geç çıktılar fakat nanesiz imkansız çayını içemem yiyememde böyle denemeye devam edeceğim

haklisin canim bende sadece limon tuz uyguladim...nane cayini asla icemiyorum,nedense midem kalkiyo....tazesinide ayda yilda bir iki kere salata icinde yiyebiliyorum.....sade yiyemem....zaten nanesizde etkisi oluyo....benim koltuk altlarinda farkedilir bi sekilde azalma var.....genital bölgemdede azaldi...tabi hassaz yerlerine dikkat ediyorum limonsuyu-tuz deymesin diye.......bacaklarda tam olarak emin deyilim..belki ikinci seferde anlasilir....

selam kızlar ben aranıza yeni katıldım 3 4 aydır bu forumu takip ediyodum ve limon tuz karışımını ben de deneyim dedim. şimdi de olanları sizle paylaşmak istedim. ben aralığın 25'i gibi bacaklarımı sir bazlı ağdalar oluyo ya hazır işte onlarla aldım ve sadece limon sürdüm aldıktan sonra güzelce bi yedirdim limonu masajla. şimdi normalde ben ağdadan sonraki ilk 3 günden sonra batıklarla uğraşmaya başlardım yarım yarım çıkardı tüyler. ne tam ağdalık olur ne de temiz kalırdı:bbo: ve en geç bir ayda tamamen çıkardı hepsi sert sert. şimdi sıkı durun bu limonun faydasına geliyorum. 2.5-3 ay oldu daha yeni yeni alınacak kıvama geldiler ve doğru dürüst hiç batık olmadı artı tüyler cansızlaştı. bence bu uzun bi süreç sürekli yapıldığında sonuç vereceğine inanıyorumlülülülülülü hhhhıııııııı unutmadan bayanlar bi de ben ağdayı regl döneminin hemen bitişinde yapmıştım yani bi yerden duymuştum o zaman ağda yapılırsa azalma olur die bilmem doğru mu ama bundan sonra hep o döneme getirmeye çalışcam şakkıdı de hadi kılsız kalın hepiniz:jeyyar:

slm cnm...ağda yaptıktan sonra limonu kaç günde bir sürüyorsun?

sadece tek sefer yapmıştım ağdadan sonra üç gün ypan varmış burda okumuştum ama ben bi kere yaptım.

Valla canım daha önce bir defa yazmıştım kimse pek takmadı ama, belki artık Ahmet Maranki nin konuşmalarını dinlemiş olanlar şu söylediğime hak verir ve denerler.
Maranki de diyor ki beden temizliği ve ya diğer tedaviler ayın durumuna göre yapılır.
Çünkü ayın çekim ve itim kuvveti vardır.

Ben de tüylerimi ay küçülürken almaya başladım. Bunu ben uydurmadım, eski zamanlarda böyle yapıldığını bir yerlerden okumuştum, ve gerçekten hafifletiyor üstüne tuz ve limon denedim geçen ağdada, 3 gün devam ettim.

Bu sefer aldığımda da tuz ve limona devam edicem. Geçen aldığımdan bu yana neredeyse 2 ay geçti, diz kapağının olduğu yer ve çevresinde hala tüy yok bakın ne diyorum "tüy yok yani = sıfır 0", bacağımın üst kısmında tüyler o kadar ince çıktı ki görünmüyorlar yüz tüyü gibi. bacağımın alt bölgesinde çıkanlar ise eskisinin anca yarısı kadar. Folliex kullanmayı düşünüyorum ama henüz düşünme aşamasındayım. Eğer gerçekten bu yöntem işe yararsa almayacağım. Şimdi ayın küçülmeye başlamasını bekliyorum.

Ya bu batıklar siyah nokta gibi büyümeyen uzun süre öle kalanlarmı yoksa derinin altından doğru uzayanmı? evet ayın durumuna göre almak doğruymuş daha geç çıkıyomuş.

Ya bu batıklar siyah nokta gibi büyümeyen uzun süre öle kalanlarmı yoksa derinin altından doğru uzayanmı? evet ayın durumuna göre almak doğruymuş daha geç çıkıyomuş.

canım ikisi de yani siyah nokta gibi olanlarda vardı ben de deri altında uzayan da. ikisi de yok artık a.s

ay kuçülürken ay buyurken ama bu çok karışık geldi bana delikafadulden daha sade bir anlatım tarzı var mı bunun :lepi: lütfen a.s.

valla bacım banada karışık geldi tam dolunay biliyodum bide ayın ince hali çıktı süprizzzzz
hangisi iyi sonuç veriyo acaba
dolunayda yapanlar memnun ama ay ince iken yapanlar memnunmu?
bilmek lazım bu arada kandiliniz mübarek olsun hanımlarkaydirigubbakcemile5

arkadaşlar uzun zamandır yazıcam unutuyorum. ben 4 5 ay önce nanenin çayını içmiştim 10 gün kadar o sırada kollarımı almıştım. omuzuma kadar alıyorum ben daha sonra tüyler çıktığında dirsekten üstü farkedilmeyecek kadar azdı uzun bi süre almamıştım emin olmak için. ama sonra düzenli bi şekilde devam etmediğim için zamanla yine eski haline döndü. kuru nanenin bile etkisi olmuştu. ama şunu söylim kalıcı çözüm için taze nane yemek gerekiyor. ayrıca limon veya diğer yöntemleri uygularken mutlaka naneyle destekleyin. ayrıca bunlar benim düşüncelerim değil ibrahim saraçoğlu nun yazdığı şeyler. 23 gündür nane kürünü uyguluyorum 1 ayı tamamlayınca ağda yapıcam sonuçları yazarım yine... sağlıklı günler...

arkadaslar simdi nane cayinimi icmemiz lazim, yoksa taze nane yapraklarini cignememiz mi en etkili olur?
Ve bundan sonuc alan arkadaslar oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…