azuzen 2 aydır kullanıyorum demişsin bu iki ayda kaç kez agda yaptın ben koltukaltına denedim inş sonuç alırım bende paylaşacam sonucu senden de haber bekliyom
sevgiler
bencede:roflol::roflol:
hatta itfaiye bile yetmezztatlicadiarzutatlicadiarzu
bir yanlışın var bence. nane kadınlık hormonu salgısını pek tabi arttırıyo olabilir ama bunun ereklik hormonuna etkisi olmaz. yani senin erkeklik hormonun a kadar, kadınlık hormonun b kadar salgılanıyorsa ve nane çayı içerek kadınlık hormonun b artı 2 ya da 3 oluyorsa bunun a ya yani erkeklik hormonuna etkisi olmaz.
ayrıca;
cinsel istek nedeni erkeklik hormonudur. eğer bir şey cinsel isteklilik yaratıyorsa etkilediği hormon erkeklik hormonudur o konuda bir karışıklık olmuş.
ben birkaç kere denedim daha geç çıktılar fakat nanesiz imkansız çayını içemem yiyememde böyle denemeye devam edeceğim
selam kızlar ben aranıza yeni katıldım 3 4 aydır bu forumu takip ediyodum ve limon tuz karışımını ben de deneyim dedim. şimdi de olanları sizle paylaşmak istedim. ben aralığın 25'i gibi bacaklarımı sir bazlı ağdalar oluyo ya hazır işte onlarla aldım ve sadece limon sürdüm aldıktan sonra güzelce bi yedirdim limonu masajla. şimdi normalde ben ağdadan sonraki ilk 3 günden sonra batıklarla uğraşmaya başlardım yarım yarım çıkardı tüyler. ne tam ağdalık olur ne de temiz kalırdı:bbo: ve en geç bir ayda tamamen çıkardı hepsi sert sert. şimdi sıkı durun bu limonun faydasına geliyorum. 2.5-3 ay oldu daha yeni yeni alınacak kıvama geldiler ve doğru dürüst hiç batık olmadı artı tüyler cansızlaştı. bence bu uzun bi süreç sürekli yapıldığında sonuç vereceğine inanıyorumlülülülülülü hhhhıııııııı unutmadan bayanlar bi de ben ağdayı regl döneminin hemen bitişinde yapmıştım yani bi yerden duymuştum o zaman ağda yapılırsa azalma olur die bilmem doğru mu ama bundan sonra hep o döneme getirmeye çalışcam şakkıdı de hadi kılsız kalın hepiniz:jeyyar:
Ya bu batıklar siyah nokta gibi büyümeyen uzun süre öle kalanlarmı yoksa derinin altından doğru uzayanmı? evet ayın durumuna göre almak doğruymuş daha geç çıkıyomuş.
Valla canım daha önce bir defa yazmıştım kimse pek takmadı ama, belki artık Ahmet Maranki nin konuşmalarını dinlemiş olanlar şu söylediğime hak verir ve denerler.
Maranki de diyor ki beden temizliği ve ya diğer tedaviler ayın durumuna göre yapılır.
Çünkü ayın çekim ve itim kuvveti vardır.
Ben de tüylerimi ay küçülürken almaya başladım. Bunu ben uydurmadım, eski zamanlarda böyle yapıldığını bir yerlerden okumuştum, ve gerçekten hafifletiyor üstüne tuz ve limon denedim geçen ağdada, 3 gün devam ettim.
Bu sefer aldığımda da tuz ve limona devam edicem. Geçen aldığımdan bu yana neredeyse 2 ay geçti, diz kapağının olduğu yer ve çevresinde hala tüy yok bakın ne diyorum "tüy yok yani = sıfır 0", bacağımın üst kısmında tüyler o kadar ince çıktı ki görünmüyorlar yüz tüyü gibi. bacağımın alt bölgesinde çıkanlar ise eskisinin anca yarısı kadar. Folliex kullanmayı düşünüyorum ama henüz düşünme aşamasındayım. Eğer gerçekten bu yöntem işe yararsa almayacağım. Şimdi ayın küçülmeye başlamasını bekliyorum.
canım ikisi de yani siyah nokta gibi olanlarda vardı ben de deri altında uzayan da. ikisi de yok artık a.s