- 5 Şubat 2009
- 405
- 54
- 43
-
- Konu Sahibi EU2
kızlar yazıların tamamına yakınını okudum izin verırsenız bır bılgımı paylasayım
bız bır ara evde cok nane cayı vardı tadını da sevıyorduk nane de vardı cok her yere kullanıyorduk yemeklere nane salatalara nane tozu caylar nane cayı sonra bır baktık evdekı hatunlar azgın dınamıt gıbıler, anladık kı nane hormon sayımızı yukseltıuyormus kadınlık hormonlarımızı arttırıyor yani,
o yuzden bıraktık yemeyı ıcmeyı, hormonları arttırıyor tug cıkısını arttırıyor o yuzden tedavı hızlanıyor olabılır dogrudur. ama ben nane cayının hormon dengesını kadın hormonunu arttırdıgını bılıyorum o yuzden ıcmem daha :) barut fıcısı gıbı olmaya nıyetım yok :) bılgınıze naçizane.
ya arkadaşlar bişey dicem tüy için farklı şeyler söleniyo bunların hepsini birleştirip uygulasak daha etkili olmazmı acaba merak ediyom.mesela tuz limon sirke sogan suyu kekik yagı belki bunların içine birazda çiş hepsinin karışımını sürsek nasıl bi etki gösterir acaba sanki daha hızlı etki eder gibi geliyo bana......
fikrimi sizle paylaşayım dedim..
SAYGILAR
canım bak kendin de yazmışsın nanenin etkisini. nane östrojen yani kadınlık hormonunu arttırıyor arkadaşlar bu sayede erkeklik hormonunu azaltıyor. yani naneyi çok tüketen erkeklerde cinsel isteği azaltırken bayanlarda arttırıyor. göğüs göbek sırt da kıl çıkmasının sebebi erkeklik hormonunun fazla salgılanmasından kaynaklanıyor. ayrıca kollarda ve bacaklarda çok kıl olmasının sebebide bu. hormonlar ve etki alanları üzerinde mastır yaptım nerdeyse :)) nane çayının etkisi geç olabilir. taze naneyi çiğneyerek yutmak daha etkili emin olun ancak düzenli tüketildiğinde etkili oluyor doğum kontrol hapı gibi düşünün sağlıklı günler...