Ty sarartc krem kullanan var m?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bıcırık_06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kalınlaştırımıyor bnce siyah olan tüy bir ay kadar sarı kalıo gözünüz alışıo sora kararınca tüyler fazlalşmş gibi galiyor banada arttırır demişlerdi ama bi problem yaşamdım yüzümde kullanıyorum devamlı

ben bi kaç marka denedim we aşırı derecede pişmanım asla önermiyorum kollarıma sürüyodum resmen besledi uzun uzun kalın kalın oldular başedemiorum

Ben vi-vet in sarartıcısını kollarımda hep kullanırım ve çok memnunum. tüyler sararıyo ve kesinlikle beslemedi. Zaten mantık yürütürseniz arkadaşlar kıl,tüy, saç vs. sarartan şeyler yıpratmaz mı?

Seneler önce biz de kardeşimle kullandık bir süre.. Yani değil kıl, tüy olan her yere sürdük, yüz, göbek, kol hatta sırt :bbo:
Sonra kdvsi ile döndüler.. Hiç tavsiye etmem.
Oksijen kullanın bence, sürüp güneşe çıkınca aynı etkiyi yapıyor, üstelik sürekli kullanımda tüyler güçsüzleşip azalıyorumuş da.. Çok uzun süre kullanmadım ama kollarımda işe yaradı, tüy sarartıcıdan sonra kullandım biraz da, düzeldi..

ben yaklasık 5 senedir sesununkini kullanıyorum hiç öyle besleme falan olmadı kollarım onlar olmasa bi facia zatenbenneyaptımki ama tabi uzarken kökün siyah ucunun sarı olması itici duruyor ama zamanla geciyor sahsen ben gayet memnunum

arkadaşım bak sana kesin bi dille ifade ediim herkesin cilt tipi farklıdır ama on arkadaşım kullanıyodur sesu yu.ammaaaa hiiiiç bi yan etki göstermedi.sadece aktivatörünü biraz çok koyarsan geçici morarma yapıo o kadar.aktivatörü az katmaya dikkat et.valla billa bi şi olmuo kız.5 yılda olacak olan olurdu.ama 2-3 haftada bir sarartmama rağmen hiç bi şi olmadı yan etki olarak.güven bana annem:)

sakın haa :) turuncu falan olursun allah muhafaza :) illa boya kullanmadan rengi açılsın istiyosan elinle çok az oksijenli su sür saçlarının uçlarına doğru ve bi süre güneşte bekle daha da açılsın istersen tekrar uygula.

QUOTE=izabel_007;6094908]ben saçıma sürsem nolur kızlar xD[/QUOTE]

:uhm: canım hemşerim saçlarının rengini açmak istiyosan ve bunu boyatmadan yapmak istiyosan papatya suyunun içine oksijenli su koy ve saçlarına sür ..faydası olur saçların zararı minumum seviyede görür en azından...

ben kullandım sarartıcı ilk sürdüğümde bi hafta güzel oluo sonra dipleri çıkıyo bnde tekrar sürüorum:) ama kılları gürleştirmio gayet memnunum yani bacaklarımın üstünede sürüyorum onlar çok daha geç uzuyo bi yaz bikere yapmak yetiyo yani ama kollara bi kaç haftada bir yapmak lasımyerimseniben

QUOTE=izabel_007;6094908]ben saçıma sürsem nolur kızlar xD

:uhm: canım hemşerim saçlarının rengini açmak istiyosan ve bunu boyatmadan yapmak istiyosan papatya suyunun içine oksijenli su koy ve saçlarına sür ..faydası olur saçların zararı minumum seviyede görür en azından...[/QUOTE]

mm tamam teşekkürler

kullandm ben arkadaslar.kollarıma ve göbegmde çook az vardı ona.
ama çktı bi çktı çoğalttı ya kollarımdakı kıllar upuzun oldu ve göbegmdekı de çoğaldı şmdi cok pişmanım sakın deneemyn

ben saçıma sürsem nolur kızlar xD

canım arkadaşların dediği gibi ya papatya oksijen dene ya da bu hazır boyaların yanında verilen açıcı su varya onu al( 50 kuruş mu ne) kullan doğal bi açma yapıyo sanki saçın kendiden gölgeliymiş gibi tabi her yerine boca etme diplerede süreyim deme kendi saçın çıkınca çok kötü oluyo ara ara sür derim ben.Saçın yıpranmazda hem
Ben zamanında denemişitim ama sen benim yaptığım gibi geceden sabaha kadar bekleme saçların keçe gibi olur ben düzeltmek için çok bekledim hala çekiyorum.Saçımda yıpranma olmasın dersen en iyisi papatya suyu (onuda denedim naniknanik) aman diim sakın saçında fazla bekletme açıcı suyu en fazla yarım saat

tüy sarartıcıya gelince kullandım başta iyi hoştu ama benim tüyleri uzattı uzadıkça sürdüm rengi bi tuaf oluyodu..:1no2:

Valla kizlar ben yurtdisinda yasiyorum bir marka var (SNÄ Haarbleicher) SNÄ tüy sarartici diye.. yaklasik 2 senedir kullaniyorum.. Bir uzatma kalinlastirma asla olmadi.Ama bu kuaförlerdeki o sac boyarken yapilan karisima benziyor krem türünde bisey degil.Morarma olayini asla yapmiyor ama belli bir ölcüde kizarma olusuyor ama mutlaka geciyor..Yada fondoteninizle kamufle edebilirsiniz problemsiz..Kollarida sürma aninda kasindiriyor ama güzel bir sonuc bekliyorsaniz sabredeceksiniz mecburen.Sonuc olarak görüntü güzel oluyor killariniz kalin bile olsa..tavsiye ederim

ya besledıgı felan yok sadece 10 gun sonra eskı halıne donuyor tuyler o kadar ben 3 yıldır kullanıyorum

Herkese Merhaba
Yeni üye oldum ve şimdiden paylaşımları için tüm üyelere ve site adminine teşekkr ederim.
Tüy sarartıcıyı çok kısa süre kolumda kullanmama rağmen bariz bir tüylenme artışı olduğunu kesinlikle söyleyebilirim. Hele yüzünüze kullanmanızı asla tavsiye etmiyorum. Tüyleriniz belirgin değilse cildinize yazık etmenize hiç gerek yok. Eğer tüyler laser ın algılayableceği şekildeyse de bu konuda paraya kıyıp uzman bi yere yaptırmanızı tavsiye ederim.

acaba vücuda göre farklı reaksiyon mu gösteriyor yahu,çünkü bende kullandığımda kollarımda kalın kalın diplerden görüntülerini vermişti ondan sonra da ağdaya başladım zaten bayağı bi seyreltti...

bende kullandım üzerinde kıl köklerini güçlendirmez ibaresi vardı hiç güçlendirmedi
hakkaten muck

kaydirigubbakcemile5

ya benim kuzenim 14 yaında ve nerdeyse 3 senedir kollarını bacaklarını hep sarartıyor hiçde şikaeti yok hatta bn bi kere ağda yapmış falan zannetmiştim o kadar etkiliydi yani. o şahsen uzayıp uzamadığına bakmıyo kaydirigubbakcemile3 sürüyo kremi ohhh acı yok bişey yok walla rahat rahat :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…