Ty sarartc krem kullanan var m?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bıcırık_06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende sesuyu bi arkadaşta görüp beğenmiştim kendimde alıp deneyeyim dedim yüzümde ama benim yüzümde berbat bir etki bıraktı
hassas bir cildim varmış farkettim kremi fazla tutmadığım halde yüzümü yaktım geçen yaz o yarayı herkese uydurduğum sivilce yalanıyla kapattım
yara izi bayağı belliydi vichy nin bi kremi var renk düzenleyici küçük bi tüp bayağıda pahalıydı onu kullandım şimdi çok dikkat edince bi,raz belli bi daha sarartıcı mı tövbe ne çektiğimi ben biliyorum benden uyarması dikkat edin

:)iyi de arkadaşım daha önce kullanmayanlar için küçük bi bölgede deneyiniz önce ürünü deniyor,öyle yapsaydın keşke. bir de belki 2tüpten birinin oranını yanlış koymuş olabilirsin ben 2 senedir kullanıyorum hiç sorun çıkmadı.Geçmiş olsun.

benim cilt byağı hassasmış esmer olmama rağmen hemde yüzüm ve vucudumun derisi faklı vucudum o kadar hassas değil yüzde sorun var artık biraz daha iyi olsada kılcal damar sorunu varmış
daha sonra bi uzmana kontol ettirmiştim
açıkçası ilkinde yakmadı arkadaşım yapmıştı ama yüzümde fazla tutamamıştım çok kaşındırmış ve hafif bir sızı vermişti ama aklıma gelmemişti kendim yaptığımda ise dikkat etsemde iş işten geçti
şu bi gerçekki ilk deneyimdeki kaşıntıyı önemseseydim olmazdı neyse artık ucuz atlattım bazen izi farkedince nefet etsemde şükrediyorum daha fazla olmadı diye okuyan olursa bi fikri olsun diye belirtmek istedim

Son düzenleme:
bende kullandım ama önemli olan ince tüylere uygulamak, kalınlara uygulanırsa hiç bi faydası olmaz gene rahatsız eder

Tüyleri uzatıyor arkadaşlar kesinlikle tavsiye etmiyorum!!!!!!!!!!!!!

ben de kollarım için vi-vet tüy sarartıcı almıştım, sürdüm 10 dk sonra sapsarı olduğunu görünce acayip mutlu oldum ve o hırsla göbeğime filan da sürmüştüm. birkaç hafta sonra dipten siyah kılların çıktı ve üzerinde sarı diplerinde siyah iğrenç duruyordu, kollarım eski halinden daha kötü oldu ilk kez bu yüzden ağda yaptırmıştım. sonra da devamı geldi zaten, kolları almaya devam... kesinlikle kullanmayın derim.

ben de kullandım fazla görünmüordu yüzümdeki tüyler.1 sene kullandım şimdi eskiisnden cok daha kötü.kullanmayın derim.

ben 5 yıldır sesu tüy sarartıcı kullanıyorum yüzüme hiç bi yan etkisi yok ne kızarttı ne tüylerimi uzattı ne siyahlaştırdı.... hiç bi yan etki yok yani..ama hamilelikte kimyasal kullanma derim ben.

tüyleri uzatmanın yanı sıra sertleştiriyo.bunu güzellik uzm.arkadaşım söyledi.kullanmanızı tavsiye etmmem...

bende yazın kollarıma bide çenemdekılere sürdüm tamam sarı yapıyo ama sonrada dibi boyası çıkmış saç gibi oluyoo dibleri kara kara oluyoo ve sertleşio daha çok besleniyoo kollaırmda fazla yoktu aslında takıntı yaptm sararttım keşke sarartmasaydım kışın yok olurlardı şimdi hepsi meydanda:S:SS:

ödüm kopmuştu ilk kullandığımda
meğer dibi çıkıyomuş
sanırsınızki yeni kıllar çıkıo

bende sesununkını kullandım sakın arkadasım deneme sonra keske sıyah kalsaydıda sürmeseydim dersın keşke bende onceden bu sıteye uye olup bılgı alsaydım ama ış ışten gectı siyah siyah erkek sakalı ve bıde uzatıyo meret şey aman sakın yapma hamilelıktede doktoruna sor en güzelı dayanabılırsen ıgnelı epılasyon tavsıye ederım

bende kullaniyorum sarartici krem, göbegime belime, evet sonradan dipleri cikio ucu sari dibi siyah kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-

kizlarrrr bende yillardir kollarima göbegime kullaniyorum ve zararini görmedim hatta kuafför oldugum icin orielle bile acdim ama kilköklerini güclendirmedi uzamaya uzuyo evvet nasil röffle yaptirip dipleri uzuyosa öyle onun disinda daha fazla bi uzama görmedim
tavsiye edermiyim konusuna gelince herkez kendi bilir herkezde ayni sonucuda vermeyebilir cünkü.......

Bende 6 yildir kullaniyorum sesu tuy sararticisi cok memnunum valla...Baska markalari bilemem nasil,ilk bunu kullanmistimyerimseniben ve sevdim!benneyaptımki

benim kız kardeşim kullandı tüy sarartıcı...ilk önceleri çok hoş oldu kalınlaşma sertleşme olmadı ama sonrasında uzadı we iice koyulaştılar yanii sonrasında tüylerini almak zorunda kaldı...yüze kullanılması ii olmaz bence

ya bazı yerlerde sir kalınlaştırıyo kolları falan yazmış.yüzüm dahil yaklaşık 9 yıldır aldırırım kollarım iiyice azaldı.yüzümü 2 yıldır falan senede bi kaç kez aldırırım
yalnız bu ara cildim hassas çok çabuk atıyo.
sir de yüzümü dışarı attırıyo
ben sararttım bu sefer çok güzel oldu
yaklaşık 1 ay gitti
ama bazıları besliyo falan demiş
uzattığına inanmıyorum
sadece sarı sarı görüyoruz uzun süre göz alışıyo.sora uzamış gibi geliyo.
ama beslemesi hakkında kararsız kaldım
uzun yıllar kullanan arkadaşlar bi iki kişi daha yazarsa bize de fikir olur
liseye gidenler yazmasın
çünkü zaten hormonlarınız çok hızlı değiştiği için bişe yapmasanız da tüylerinizde oynama olur sizin.bunu zamanla anlıycaksınız

[ı]hadi kızlar yaf.
Sarartıcı kullanan yok mu başka
[/ı]

Bu arkadaşın dediklerine aynen katılıyorum. Tüyleri beslediği ya da uzattığı falan yok, aksine daha da kuş tüyü havası veriyo,yumuşatıyo. Belki de benim yapım öyledir bilmiyorum ama ben 5 yıldır sesunun ürününü kullanıyorum ve gayet memnumum.Diğer markaların etkisi de aynıdır muhtemelen.Kullandıktan iki hafta sonra dipten orjinal renkte çıkmaya başlıyor haliyle tüyleriniz ve sizin gözünüze hızlı bi şekilde uzuyomuş gibi gelmeye başlıyor.Oysaki cildimizdeki her tüy normalde uzuyo zaten,saç gibi. ama renginde oynama yapmadıysanız farketmiyorsunuz çünkü uzadıkça uçlarından kırılıp dökülür tüyler.rengine gelince,doğal bi sarılık veriyor.öyle oksijen turuncusu,altın sarısı gibi göze batan bi renk vermiyor.güneşte hoş bi şekilde parladığı doğru.cilt rengini açtığını söyleyen arkadaşlara da şunu belirteyim.cildiniz kremden önce tertemizse cildinizin rengine bişey olmaz :) eğer değilse ölü deri ya da kir tabakasının rengi de açılıyo haliyle :) öyle olsa bile iyice yüzünüzü yıkadıktan sonra cildiniz de normale dönüyo zaten.herneyse.. eğer sarışın ya da kumralsanız bence yüzünüzü aldırmak yerine tüyleri sarartın. esmer arkadaşlar da denesin tabii ama güneşte sarımtrak parlama biraz rahatsızlık verebilir esmerlere diye düşünüyorum..

bende 1 yıl kadar yüzüme kullandım aldırmadan önce. haliyle rengi yine eski haline dönüyor yeni yüy cıkartıyor diyemem.ama daha kalınlastı belirginleşti sadece kalınlaştırıyo bu yüzden simdi aldırıyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…