- Konu Sahibi bıcırık_06
arkadaşlar hepiniz uzattığını falan söylüyorsunuz ama ben bu doktorada sordum uzatmıyor kesinlikle o sararan yerle yok oldukça dipten kendi tüyleriniz çıkıyor sizde doğal olarak uzadığını ve kalınlaştığını zannediyosunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar hepiniz uzattığını falan söylüyorsunuz ama ben bu doktorada sordum uzatmıyor kesinlikle o sararan yerle yok oldukça dipten kendi tüyleriniz çıkıyor sizde doğal olarak uzadığını ve kalınlaştığını zannediyosunuz
yaa sesununkinin kötü olduuu sölenio genelde.bnde ilk kullanıcam ve vivetinkini alayım diyorum.ama nerede bulabilirm acaba?sesununkini btn marketlerde görüyorum ama vivet e rastlamadm hiç.
bir dier şey de saçlarm fln siyah tenim de esmer sayılır bu sarartıcılar cırt bi sarı mı yapıo kötü durur mu bende yani ? ...
valla bu konu da çok deneyimliyim hemen anlatayım ben bu sarartıcıları 3-4 sene kullandım önceleri güzeldi her şey sonra yeni çıkan tüylere dip yapa yapa sapsarı oldu tüylerim bi de bronz olunca 100 metreden ışıldıyolarsırnaşık şey tabi bunlar kısa vadededi zararları.. uzun vadede tüyler uzuyor.. cidden rahat 2 kata çıkıyor ki bunu farkeden yalnız ben değilim..ey dostlar bana bir yardım yokmu ? a.s.