Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yıllardır perhidrol ve amonyağı azar azar karıstırıp kullanıyorum.pamukla sürülüyo ve biraz güneşte beklenmesi gerekio.solumicak ve göze temas ettirmiceksin.etkisi 2 3 ay sürüyo.kalınlaştırmıyo uzatmıo ama sürmesi biraz zor kokudan dolayı.ben bi zararını görmedim ama sizin bildiiniz bi zararı varsa uzun vadede benide bilgilendirirseniz sevinirim.
kızlar bu kremler kaşlara uygulanır mı sizce CADIARZU
teşekkür ederim canım.benim de saçlarım kızıl şu anda kaşlarım da açık kahverengi ve çok seyrekler.hiç alamıyorum bile kaşlarımı yani.yaza doğru bakır-bal rengine boyatmak istiyorum ama kaşlarımın rengininde biraz turunculaşmasını istedim.sanırım bu sarartcı kremler olur işe yarar.peki sence hangi markayı alayım
:roflol::roflol::roflol: :roflol: :roflol::roflol:kızlar ben geçen yaz başladım kullanmaya.çok fazla tüyüm olmamasına rağmen kullandım. göbeğime, belime hatta yüzüme de kullandım..22 yaşındayım bu yaşıma kadar ne kaşımı ne bıyığımı almışımdır..bana köse derlerdi arkadaşlarım..ama bu kremi kullandıktan sonra yüzüme dahi sir ağda yaptırmak zorunda kaldım..tüylerimi uzattı ve güçlendirdi..çok pişmanım...:çok üzgünüm: