ben boynuma kullaniyorum VEET ´in lila embalaji tuyleri sarartmak icin Ve bastan biraz kasindiriyor ama yani zaten cok tutmuyorsun ki 10 dakka. banyodeyken.
ve ben almaktansa sarartirim bi kac tuyumu daha iyi bence. alinca cok olcak diye korkuyorum cunku. hani bir toplarsin iki toplarsin karsina cikar 10 tane sonra allah korusuun allah yazdiysa bozsun.
veeti dun kollarim icin denedim ve ayni super sekil oldu sanki hic tuy yokmus gibi oldu ve yani ben bu durumdan cok memnunum.
veetin paketinin icinde iki tane madde bulunuyor birisi sarartici öbursu besleyici bunlari ayni miktarda karistiriyorsunuz ve suruyorsunuz cok kolay kizlar ya.
..$€L!n..;2878521 .!.:kimse cvp vermicekmiisenağlama kimse saç boyasıyla yapmıyomu:çok üzgünüm:
teşekkür ederim cvbın içina.s.selincim selam :1rolleyes: ; tüy sarartıcı kremleri deneyebilirsin ben de roactanne kullanıyorum biliyorsun, kollarıma uyguladım hiç bir yan etkisini görmedim yinede sen küçük bir alanda deneyip bakarsın. Bunun saratması kısa süreli filan olmuyor ancak biraz tüyleri uzatabiliyor gözlemlerime göre, denemeye değer dediğin gibi göbek bölgemde de uygulayıp memnun kalmıştım geçen yaz.:icecream:
..$€L!n..;2876509 .!.:arkadaşlar banada yardım edin kolumdaki ve göbeğimdeki tüyleri saç boyasıyla boyasam olur mu ben oksijenli su kullanıodum ama onun etkisi kısa sürüyor bi hafta fln yani :çok üzgünüm:ağdada yapamıyorum çünkü roaccutane die sivilce ilacı kullanıorum ve cildi hassaslaştırıyor ağda yapıldığında deriyi kaldırıyor:1no2: saç boyasıyla sarıya boyasam nasıl olur?? kullanan varsa yardın edin lütfen yaz geldi tatile fln gidince nasıl olcak bilmiorum LÜTFENN YARDIMM!!!senağlama
Ya arkadaşlar aklınız alıyor mu tüy sarartıcıların tüyü kalınlaştıracağını?Neye dayanarak diyorsunuz ki, sonuçta içinde tüy kökünü besleyecek bir şey yok.Sadece göz yanılması oluyor.Sarartıunca tüyleri, tüyler alınmış gibi oluyor ,yok gibi duruyor ama tüy normal kendi renginde alttan gelmeye devame ttiğinde(ki her gün belli bir boyutta büyümeye devam eder ama biz göremeyiz çünkü sürekli aynı renkte çıkmaktadır) bize artırıyormuş veya kalınlaştırmış gibi geliyor.Halbuki alakası yok.Gidin uzmanlara sorun veya araştırın,yanlış bir düşünce.Eğer öyle olsa saçı kel olanlar veya dökülenler öyle bir kullanırdı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?