Ty sarartc krem kullanan var m?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bıcırık_06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sesuyu kullandım..şimdi lazere gidiyorum...ama çok begeniyorummmm arttırmadıada güzelde sarartıyor..ama iki hatdada bi yapmak lasımmm

evet kollar ve ellere sürekli su değidiği için kollarımdaki iki haftada gidiyor.ayrıca yapay bir sarılık olusturmuyor.ben esmerim tüylerim siyah.tüyler kumrala dönüyor.seviyorum.bence sesu iyi...

Merhaba..Benim bir arkadaşımda kolları için kullanıyor(markasını hatırlamıyorum)sapsarı yapıyor fakat tüyleri çok sertleşti dokununca bile farkediliyor..Ayrıca güneş vurunca çok parlıyor tüyler..

kızlar sally hansenı önerirmisiniz kullanan varsa söylerse sevinirim

renkler tekrar eski haline döndüğünde daha uzun çıkıyomuş herhalde . benim bi arkadaşım yüzü için kullanmış. tüyleri uzatıyomuş biraz.

annemle teyzem söyledi tüyler zaten hep uzarmış ama uzadıkça ucu dökülürmüş.o yüzden dibinden eski rengi çıkarmış.bende kullanıyorum 2 ay oldu alalı ve 2.kez kullandım geçen gün ama şimdilik bi zararını görmedim.

Tüy sarartıcı krem kullanmayın sakın!!! Tüyleri besliyor ve daha sert daha kalın hale getiriyor! SAKIN HA!

Arkadaşlar bu bioderi kullanmayı düşündüm bende koluma nası etkisinden biraz bahsedermisiniz bir de süre aşaması ne kadar vide fiyatını söleyin tam olsun bariii

sakın kullanmayın....bende eskiden üst bacaklarıma kullanayım dedim kullanmaz olaydım az bişiy vardı daha uzun ve siyahlaştılar..düşünen varsa vazgeçsin

ayyy sakın surme sakın ben sürdüm benım gobegımde tüyler var:kedi: ama sararmanın etkısı gectıkce ıyıce kararmaya ve uzamaya basladılar

arkadaslar ben su ana kadar iki kere kolumu aldım birincisini ağdayla ikincisini makineyle.. tüylerim azaldı ama kalınlastı.. burdaki önerilerden perhidrol ve amonyak karısımının tüyleri sarartacağını duydum denedim ama hiçbir etkisini göremedim

Ben kullaniyorum kollarima. Besledigini uzattigini hic görmedim. Aksine inceldi benimkiler. Bence size öyle geliyor, gözünüz sariya alisinca dipten gelen tüyler sizin gözünüze koyu ve kalin geliyor. Güclendirse beslese saclarini sariya boyatanlari düsünsenize ne kadar güzel ve gür olur saclari, halbuki tam tersine yipranmis ve zayif oluyor onlarin saclari. Ayrica 10 dakika kullanimla tüylerin beslenmesi kalinlasmasi inanilmaz geliyor bana.

kızlar bende göbeğimdekilerden şikayetçiyim acaba sarartıcı kremlermı etkılı olur yoksa oksıjenlı su flnmı doktora gıtsem yardımcı olurlarmı acaba cildiye falan

arkadaşlar ben zoratenin kullanıyorum.doktora sordum sarartıcı yasak dedi.kolumu aldıramam.başka bir yol bilen var mı? nasıl rengi açılabilir.ben çok esmer değilim ama tüyler siyah

Valla zararlı olup olmadığını bilmeden kullanmak yerine oksijenli suyu tercih ederdim.

bende saratici kullandim. biyik bolgesinin kenarlarinda 2-3 tuy vardi, biyik bolgesine tumden surmusutm kenardaki tuylerle birlikte ama sonra olmiyan yerlerdede tuyler cikti. Simdi biyik bolgemde kuck kucuk tuyler var ve onceleri yoktu. simdide iple almak istiyorum ama sonra kalinlasir sonra tekrar cikarken siyah noktalar olusur diye korkuyorum acikcasi

tüy sarartici kremlere onlarca para vermeyin .. ben gecen sene 3 euroluk sari sac boyasi aldim bütün vücuduma uyguladim (tüylerim siyah) ve sanki yok oldular kollarimda bile sanki hic tüy yokmus gibi oldu etkisi 4-5- hafta sürüyor sadece... o kremlerin etkisi ne kadar sürüyor bilen varmi?

arkadaşlar ben sesu kullanıyorum 3 4 senedir. şimdi bulamadım ve vi vet diye bişey aldım. farkları varmı sesuyla? kabarıp bişeyler olmayım şimdi durup dururken.
bir de tüyleri besleyip uzatmıyor bunlar. sadece tüylerin üst kısımlarını biraz yakıyor. e haliyle eski boyuta gelmek için uzuyor. kalınlaştırma olayı da şöyle; gözümüz alışıyor sarı sarı, normal haline gelince kalınlaşmış gibi geliyor insana. sesu dan çok memnundum ben ama yüzüme hiç kullanmadım. cesaret edemedim açıkçası...yüz derisi daha hassas filan sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…