- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
- Konu Sahibi PembeLokum
-
hatunlar ben başka bir yönden bakıcam konuya
benim anlamadıgım şu . ülkemizde kendi vatandaşıız hoş karşılamaz eleştirir anlarım , ama jet hızıyle başka ülkeler neden hemen rest çeker ?
helede bu kuş kendi ülkerinde denetimle uçarken bizde niye başı boş bırakılması için çabalarlar ?
yabancı bir kuruluş neden ülkemizin kurallarını tanımaz .aklınca sen kim oluyorsun diye takmaz ?
hatunlar ben başka bir yönden bakıcam konuya
benim anlamadıgım şu . ülkemizde kendi vatandaşıız hoş karşılamaz eleştirir anlarım , ama jet hızıyle başka ülkeler neden hemen rest çeker ?
helede bu kuş kendi ülkerinde denetimle uçarken bizde niye başı boş bırakılması için çabalarlar ?
yabancı bir kuruluş neden ülkemizin kurallarını tanımaz .aklınca sen kim oluyorsun diye takmaz ?
kendi ülkelerine karışmazlar,bize karıştıkları kadar
işleri güçleri Türkiye olmuş milletin
youtube,face,twitter buralarda küfürler havada uçuşuyor
hele bazı yorumlarda ALLAH'A peygambere küfür ediyorlar ya öyle sinir oluyorumki
çok güzel bi uygulama kapatılmasını hep istemiştim
başbakanın dediği gibi kökü kazınır inşallah
darbeci zihniyetin,devlet düşmanlarının,devlete küfür edenlerinde kökü kazınsın
intereti en çok kullanan halk değilmiyiz,insanlar 24 saat face,twitter başında
çokta gereksiz ve zaman kaybı yerler...
VAlla kimsenin karistigi yok zaten... Mudahale mi etmisler? Yoooo... Sadece bol bol guluyorlar bu demokrasi rezilligine... Hatta bir arkadas burada bile bir topik acmis.. Isvicre'de bir bakan bunu anlatirken gulme krizine giriyor.. Olan bu.. Dunyanin soytarisi olduk, Erdogan sagolsun...
ben sevmiyorum girilmesin demediniz zaten böyle bir şey yazdıysam alıntılayın.
sinir oluyordum kapatılması cok güzel olmus, kapatılmasını hep istemiştim dediniz. benim yorumumla gayet paralel yani. çarpıtmadım
peki burada normal paylaşım yapanların ne suçu var? diyeceğim de neyse demiyorum ya boşverin
VAlla kimsenin karistigi yok zaten... Mudahale mi etmisler? Yoooo... Sadece bol bol guluyorlar bu demokrasi rezilligine... Hatta bir arkadas burada bile bir topik acmis.. Isvicre'de bir bakan bunu anlatirken gulme krizine giriyor.. Olan bu.. Dunyanin soytarisi olduk, Erdogan sagolsun...
o video gerçek değil başka bir şeyi uyarladılar sadece..
Senin sorunun cevabini senin her lafina inandigin basbakanin bir onceki mesajda arkadasin verdigi linkin hemen baslarinda vermis. Simdi biz soylesek inanmazsin, git Erdogan'dan dinle sorunun cevabini...
Onceki mesaji aramak sana zahmet olmasin, bir de ben vereyim linki:
https://www.youtube.com/watch?a=&feature=youtu.be&v=PIq4bQJkjRs&app=desktop
bu haberden haberim yoktu,tam diyecektim gülme krizine girecek ne var ortada diye
neyseki arkadaş yazmış haber sahteymiş
yazımı iyi okuyun kafanıza göre çarpıtmayın
ben sevmiyorum girilmesin diye bir şey yazdımmı?
oralarda o kadar saçma sapan şeyler oluyorki
daha demin youtube'de yorumlarda başbakana o.çocuğu demiş biri
bunları duyunca elbet kapatılmasını isterim tabi
bu küfürlerin hesabını kim verecek
kimsenin iyiliği için falan değil,oradaki iftiralardan küfürlerden bıktık artık
hem kime ne sen isteme kapatılmasını,ben istiyorum varmı?
inşallah kapatılır :)
Malesef insanların ağzını büzemiyosun. Eğitimsizlik diz boyu. Kinle, nefretle, düşmanlıkla yetiştirilen bireyler bu yola başvuruyor hemen. İnsanların savunma mekanizması yok. Hoşlanmadığı bir şeye gösterilen ilk tepki küfür sonra kavga. Hiçbir şey bilmeden karşısındaki insanı bile neden sevmediğini bilmeden küfür ediyor bireyler. Küfür edip kestirip atıyor kafasından görevini yapmış sayıyor kendini. Marifet sayıyor yaptığını. Bu sadece türkiyede olmuyor. Yabancı konuşmalara girersen altta herkes başbakanına F*** bilmem ne yazıp duruyor :)
Youtube kapatılsın, twitter kapatılsın demek de bir şeyleri kestirip atmaktır. Çözüm değildir. Kaldı ki küfür eden insana da pek çözüm yoktur. Ne yaparsan yap ortada bir iq seviyesi var bu da ancak küfüre yetiyor.
Ya da twitter kapatılsına yetiyor.
Oralarda atatürk'e de küfrediliyor türklere de küfrediliyor erdoğana da obamaya da. İnterneti kapatmak bile buna çare değildir. Belli bir olgunluğa erişmiş bireyler bu küfürleri okumaz bile. Yazılı basını komple kazıyabilir mesela başbakan çok rahatsız oluyorsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?