- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.437
- 248
- Konu Sahibi PembeLokum
-
e beni sağdan soldan aradılar, 'Herkes tweet atamıyor, siz nasıl atıyorsunuz' diye. Özel bir çabamız olmadı. Allah kapıları açıyor demek ki iyi niyet olursa Twitter bile açılır.
Biz neyi tartışıyoruz Bülent Arınç son noktayı koymuş.Açıklamaya gel
Bu arada yasaklanan reklam hala donuyor. Evet savunucular acilen bekleniyorsunuz. Bak kirilirim savunma yapmazsaniz
Bu arada yasaklanan reklam hala donuyor. Evet savunucular acilen bekleniyorsunuz. Bak kirilirim savunma yapmazsaniz
"Twitter Türkiye'yi kale almıyordu"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş,Twitter'ın kapatılmasıyla ilgili konuştu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, twitter yasağı ile ilgili soruya, "Twitter, Türkiye'yi adam yerine koymuyor, kale almıyordu." cevabını verdi. Özgürlüklerin yasaklanmadığını savunan Kurtulmuş, "Yalanların, sahtekarlıkların bir karşılığı olmamalı mı?" dedi.
Çorum'da gazetecilere açıklama yapan Numan Kurtulmuş, Twitter'ın kapatılmasıyla ilgili olarak şöyle konuştu: ''Twitter dediğiniz şey de nihayetinde bir şirket. Bu şirket Türkiye'yi şimdiye kadar hiç takmıyor, hiç adam yerine koymuyordu. Türkiye'den giden taleplere karşı sadece iki şart altında kullanıcı hesap bilgilerini veriyordu. Twitter ya da sanal alemdeki kullanım yüzünden insan öldüyse ya da birtakım çocuk cinsel suçları kapsamına giren suçlar işlendiyse, IP hesaplarını kim kullandı? kullanıcı kimdir, bunları Türkiye'ye veriyordu.
Bunların dışında ne yazık ki Türkiye'yi adam yerine koymuyor, kaale almıyordu. Halbuki, binlerce, milyonlarca fake hesap üzerinden Türkiye'de neler yapıldı. Benim de başımdan geçti. Benimle ilgili uydurma haber, onlarca fake hesap üzerinden anından yayıldı. Bir saat sonra bunun uydurma haber olduğu anlaşıldı ama bu kadar. Hakaretin, bu kadar uydurma haberlerin, montajların, yalanların, sahtekarlıkların, insan haysiyetlerini ayaklar altına alan işlerin bir hesabı olmamalı mı, bir karşılığı olmamalı mı?''
Habertürk
Aslinda aciklama gayet net.
Böyle bir girisim bekliyordum devletten,
fakat zamanlamasi dogru oldu mu? Bence hayir.
Insanlarda ister istemez; "secimden birseylerden korkuldu da kapatildi" diye bir düsünce olusmuyor degil.
Ama Basbakan bu konuda yakmis gemileri gibi görünüyor,
kimin ne düsündügünün umrunda degil bana kalirsa.
Twitteryi yakindan takip edenler iyi bilirler,
fazlasiyla bilgi kirliligi var bknz. en yakin gecmis Gezi olaylari.
Sahte hesaplar girla, hakaret ,küfür,iftira zaten almis basini gitmis.
Saf ve bilincsiz insanlarimiz kolaylikla cekilmek istenilen tarafa cekilir bazi seylerin dogrulugunu sorgulamadan.
Kimi arkadaslar; düsünce özgürlügü kisitlanamaz fln yazmis, kesinlikle katiliyorum.
Fakat insanlar düsüncelerini kisilere iftira atarak, küfürler sallayarak, ne idügü belirsiz montajli-montajsiz kasetler yayinlayarak,
hele hele illegal bi sekilde benim kisisel alanima girip özelimi ifsa ederek ( kaldiki söz konusu devlet sirlari!) sözde "ÖZGÜRCE" ifade E-DE-MEZ!
Ha hadi ettiler, ben hukuk devletinde yasayip sikayetci oldugum kisinin Twitterdan kisisel bilgilere ulasip bunun hesabini soramiyorsam,
iste orda bi oturur düsünürüm; esasen kimin özgürlügü kisitlaniyor?
Burda olsa ne mi olurdu??bak ağzınla söylüyorsun gençler neden birleşip eylem yapıp yeni canlar gitsin . çok hoşunuza mı gidiyor. ukraynayı gördünüz ellerinden aldılar bakın kırımı bizde de mi böyle olmasını istiyorsunuz bu kadar çok düşmanımız varken . ne demokrası diye diye bu hale geldiniz. amarikada 18 yaşındaki altındakile içki yasak parklarda vs . burda olsa ne oludru düşünmek istemiyorum. şuan ülkemiz için oyunlar oynanıyor ideolojilerinimizi bir yana bırakmak gerekiyor. geçen gün bunun yolu sandık dedim ona da itiraz ettiler . yine söylüyorum ohhhh çok güzel oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?