- Konu Sahibi PembeLokum
Önünde sonunda twitter geri adim atacakti, milyarlaca dolar sözkonusu, adam gibi bilgileri isteyince vermezsen böyle alirlar napsin yani devlet..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yurttaşlar olarak hepimiz görüşlerimiz için birbirimize hakaret edebildiğimiz kadar hakaret edelim..ya sonrası..:26:Hükümete,bakanlara,üst düzey adamlara hiç bu kadar hakaret edilmemişti deniyor...Olaya şu yönden de bakmak lazım.Milli değerlere,devrimlere,Atatürk'e ve silah arkadaşlarına da gözümüze sokula sokula hakaret edilirken neredeydiniz saygıdeğer arkadaşlar ? Ya da bir şehide kelle denirken,bir hemcinsimizin kız mı kadın mı olduğu sorgulanırken ? :13:
Vayy tolinim....
Başlık tekrara düştü, diğer polemikli başlıkların tekrarına, az sonrada kapatılır
dip not: benim kuşlarımı sakın almayın ama bakın ya, çok güzeller maviş maviş
bu arada tolin acayip işletildi az önce : ))))
KK Pro kart için telefon ettim savcılıktan arıyorum diye konuya girdim gerisini siz hesap edin : )
Başlık tekrara düştü, diğer polemikli başlıkların tekrarına, az sonrada kapatılır
dip not: benim kuşlarımı sakın almayın ama bakın ya, çok güzeller maviş maviş
Arkadaslar, birinin cikipta söyledigi birseye hemen " aa bak böyleymis " demeyin en azindan arastirin yahu.
Twitter üzerinden islenmis suclar ve alinmis mahkeme kararlari var mi? Var.
Twitter, Türkiye Cumhuriyeti nin bu mahkeme kararlarini uygulayarak, bilgi paylasimi yapiyor mu? Yapmuyor.
Bu durumda TC devleti, o sitenin ülkeinde erisimini engelleyebilir.
Azcik arastirin hemen az birsey, göreceksiniz bunu:)
Deşifre mümkün mü müdürüm ?
Arkadaslar, birinin cikipta söyledigi birseye hemen " aa bak böyleymis " demeyin en azindan arastirin yahu.
Twitter üzerinden islenmis suclar ve alinmis mahkeme kararlari var mi? Var.
Twitter, Türkiye Cumhuriyeti nin bu mahkeme kararlarini uygulayarak, bilgi paylasimi yapiyor mu? Yapmuyor.
Bu durumda TC devleti, o sitenin ülkeinde erisimini engelleyebilir.
Azcik arastirin hemen az birsey, göreceksiniz bunu:)
henüz son sayfalara gelemedim cevap verıldımı bılmıyorum bız neden faydalanamayalım?biz vergi vermiyomuyuz acaba?aynen ,sanki sadece ak partide öyle iftira atılan yolsuzluklar ,tapeler var ..
hele bir diğerleri de çıksa acaba o zaman nasıl kılıf bulacaklar
ya da bu kadar özgürlükçü ,bu kadar adil ,demokratik olabilecekler mi ?
hakeza sarıgülün yolsuzluklarını chp yıllarca dillendirdiği ,raporlar çıkarıp ispatladığı halde ,ispatladığı halde diyorum öyle montaj şantaj değil ,bildiğin rapor yazdılar ,Baykal zamanında bir sürü konuştu Sarıgül hakkında ,ona rağmen şimdi Sarıgül vatan evladı oldu ,desteklemeye kalkıyor ..
Başbakanın ispatlanmamış konular üzerinden konuşulduğu kadar Sarıgül konuşulmuyorsa zaten kimse haktan hukuktan ,adaletten ,demokrasiden bahsetmesin.
Hakeza benim gözümde hiçbir hükümleri yok
yapılan bunca icraata rağmen gözü kapalı karalama kampanyası yapanlar bu icraatlardan faydalanmasın o zaman dimi.
madem herşeyden bu kadar rahatsızlar ,faydalanmasınlar olsun bitsin ..
ama hem bu icraatlardan faydalanıp hem de inkar etmek gerçekten insana pes dedirtiyor .
asıl körü körüne bağlılık bence budur ,Hakeza bunun kanıtı da şudur ki Başbakanı her konuda amansızca karalayanlar niyeyse hiçbir konuda destek vermemişler .
Bu adam hiç mi bir şey yapmadı demez mi insan ? İşte asıl körü körünelik budur ..
Deşifre etmem yakışıksız bir davranış olur, o yüzden mümkün değil.
Bu arada bunca sayfayı okurken bazı yorumlardaki düşünceler dikkatimi çekti, bende fikrimi yazayım, internetteki sosyal paylaşım sitelerini suçlayanlar olmuş, kapatılmasının iyi olduğundan dem vurulmuş, çocuklar ders çalışamıyormuş, eşler aldatıyormuş, gençler düzgün kullanmıyormuş vs vs.
Bir ülkenin insanları eğitimli ve bilinçli yetiştirilmelidir. Bu vazife önce ailelere sonra devlete düşer.
Bizde 3 pc 7/24 açıktır, benim yok ama eşimin kızımın twitter hesapları var, eşim beni aldatmadı, kızım derslerini aksatmadı, kullanılması gerektiği gibi kullanırlar.
Öte yandn rahmetli babam, nur içinde yatsın, onun gençliğinde bırakın interneti bilgisayarı, cep telefonu bile yokmuş, ev telefonları da mahalle muhtarının evinde, ona rağmen babacığım çapkının önde gideniydi, çapkınlığın kitabını yazacak kadar kendine hakim olamayan bir adamdı, onu twitter mı ayarttı:)))
Bizim can verip kullandığımız cansız varlıkları suçlamayın bence
İyi kullanıyorsakta kötü kullanıyorsakta bu bizlerin suçu.
Başbakan savaşa sürükleseydi bu zamana kadar koltuğu çok kez sallandı ,neden hep halka sakin olun dedi .
AK PARTİ lilerin eli armut mu topluyor sanıyorsunuz siz
Bunca Başbakana yapılanlardan sonra onlar sokaklarda dökülemez miydi ,miting yapamaz mıydı sanıyorsunuz .
Bizler sokağa çıkmıyorsak bu bizim sağduyumuzdan kaynaklanıyor .
Sokaklara çıkıp ,yakıp yıkıp bu ülkeye zarar verme derdinde değiliz biz ..
Biz tepkimizi ,fikrimizi bu ülkeyi kaosa sürüklemeden gidip sandıkta veriyoruz.
Arada çok büyük bir fark var .
Siz yatın kalkın tepkisini sandıkta verenlere dua edin .
Bizler de sokağa dökülürsek işte asıl o zaman ne olur düşünemiyorum bile..
Pes yani ..CHP ülkedeki bütün kaos oluşturabilecek mitinglerin hepsine destek verdi ,hepsini azdırdı sokaklarda döktü ,hala sakin olun dedi diyorsunuz .
Kılıçdaroğlu sakin olun deseydi onca insan sokaklarda dökülmezdi ,gidin sandıkta gösterin tepkinizi deseydi bunca şey olmazdı ama işine yaradı tabi.
MHP ye gelince konuşmayı bile kağıttan okuyan bir başkanları var başlarında ,zaten Bahçeliyi MHP yi pasifleştirmek için başa getirdiler ,istediklerini de elde ettiler ,paşa paşa muhalefete hizmet veriyor ,Türkeş olsaydı çok daha farklı bir MHP olurdu o ayrı ama Bahçeliyi bir lider olarak hiçbir zaman görmüyor ,ne o ne kılıçdaroğlu liderlik özelliklerine vasıf insanlar bir kere hiç değiller .
Kaldıki sükûnet çağrısı yapacak durumları da yok ..
Öyle olsa sokaklara çıkılmazdı..
işte bunu insanlar anlasa hiç bir sorun kalmayacak ama kimsenin demokrasiden bile haberi yok
kendi haklarının ihlal edildiğini düşününce sokaklara çıkmak demokrasi oluyor da ,demokraside çoğunluk neyi kabul ediyorsa o olur demokrasi olmuyor ..
henüz son sayfalara gelemedim cevap verıldımı bılmıyorum bız neden faydalanamayalım?biz vergi vermiyomuyuz acaba?
Aman uyarıyorum arkadaşlar Weiss le yazışırken 3 kere düşünün kendi yazdı geçen gün burada yazılan bazı şeyleri ihbar ettiğini.Kendisi öyle sadık yani ben uyarıyımda....
Erişimin engellenmesinin yasal bir dayanağı yokmuş ki zaten ne mahkeme böyle bir karar vermiş ne de TIB'in böyle bir yetkisi var ülkeyi rezil ettiler dünyaya