- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
- Konu Sahibi PembeLokum
-
bu arada tolin acayip işletildi az önce : ))))
KK Pro kart için telefon ettim savcılıktan arıyorum diye konuya girdim gerisini siz hesap edin : )
aynen katılıyorum size ..
Başbakan olunca her türlü ağır hakaret mübah ..
Başbakanı savununca oy verince de aynı hakaretler yeniyor ..
Herkes gitsin oyunu versin ,lakin kimse kendini AK PARTİye oy vermiyor diye üstn vasıflı ,akıllı filan görmesin yani ,olay bu aslında ,insan egosu ..
Herkesin aklı fikri var ,herkes vicdanına uyanı versin ama bu ağza alınmayacak hakaretler benim de midemi bulandırıyor ..
canım kendini hiç boşa yorma ..
Muhatap aldığın kesim öldürsen de " yiğidi öldür ama hakkını yeme " tavrını ,tarzını geliştirecek durumda değil ..
Başbakanı çarmıha gerseler ,çıkıp kutlama yaparlar ,haaa ondan önce de haktan ,hukuktan ,adaletten bahsederler ,bu kadar vicdansızca bir yaklaşım sergileyenleri ben inan kaale almıyorum .
Berkin ölünce sonuçta bir insan öldü diye savunan kesim Başbakana gelince ağza alınmayacak hakaretleri ediyorsa zaten o insanların adaletinden de vicdanın da şüphe duymak lazım
Herkes hakettiğini yaşar ,bu kadar acımasız olan kesime de ALLAH iktidar olamamakla en büyük cevabı veriyor işte ..
İT ÜRÜR ,KERVAN YÜRÜR.
Bu ülkede daha önce bu zihniyet vardı ve Türkiyenin hali içler acısıydı .
Şimdi biraz düzeldik derken tekrar eskiye özlem duyanlar maalesef ki artık bu zihniyet bu ülkede iktidar olamayacak ..Debelenip dursunlar
sağol ama internet bankacılığı kullananlar için sorun olur filan dediler o yüzden girmedim
zaten sadece haber takip ediyodum orda
buraya yazmak daha zevkli oluyo
bu arada tolin acayip işletildi az önce : ))))
KK Pro kart için telefon ettim savcılıktan arıyorum diye konuya girdim gerisini siz hesap edin : )
o bildiğim kadarıyl tlflar için vpn kullananları kapsıyo ama gene de sen bilirsin tabi :)
Neden anlatamıyorsun Weis merak ettim
Aslınde ne demek istediğini anladım ama sen neden anlatamıyorsun onu anlayamadım
Fikirlerimiz taban tabana zıt olsada bazı konularda sana katılıyorum
Hakaret ve aşağılama olmadan siyasi görüşümüzü ortaya koyabileceğimiz bir düzlemde olmak isterdim bende
Yada tehdit edilmeden
Sanki daha evvel yazdılkarında da uyarı kadar bir tehdit havası seziyorum doğru mu anlamışım
ama twitter geri adım atmış
devletin istediklerini yapacakmış
yani yakında açılacak heralde
Cezalarınız tek tek geliyor, bildirimler bir yana 47 sayfayı özenle okuyorum, banlananan bir üye sormuş, sözümün nesi kötü, siz başbakana bölücünün ta kendisi diyeceksiniz ve ceza almayacaksınız, taraflı olduğumu, üyeliğinizi silmemizi istemişsiniz, olur sileriz ama önce bitirmem gereken 47 sayfalık yorum var
durum buysa iyi olmuş aslında
Leno cum severim seni:)
Inan burada yazdiklarin, benim anlatmaya calistiklarimla o kadar uzak ki.
Otel odasi mahremdir:) Ben esimle gider kalirim, o dada benim mahremim olur:)
Konu twitter kullanicilarin mahremi degil, twitter üzerinden islenilen suclar..
Bak ilk yazimda bir örnek vermistim, Obayama " ölsün" diyen cocugun 1 yil hapse mahkum edildigi ile ilgili.
Acaba o cocugun bilgilerini Amerikan hükümeti ile paylasanlar bizim ülkemizde islenen suclarla ilgili neden bilgi paylasimi yapmiyor.
Bu aciktan aciga Türkiye ye düsmanliktir.
Neyse bosver..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?